50liefde.nl

50liefde.nl

1.6 reviewscore • 10 reviews
J

aanmelden is snel gebeurd, afmelden problematisch

Het inschrijfproces verliep vlot, maar het afmelden van mijn lidmaatschap via de website bleek een ware uitdaging. Dit resulteerde in ongewenste afschrijvingen van bedragen. Pas nadat ik betalingen terugdraaide, kreeg ik reactie, waarbij zelfs werd gedreigd met de inzet van een incassobureau. Mijn advies is om ver weg te blijven van deze site.

Joris 10 aug 2023
Reageer
E

Twijfelachtige praktijken

Mijn teleurstelling en frustratie met deze datingsite zijn moeilijk in woorden te vatten. Het lijkt erop dat hun verdienmodel niet alleen ondoorzichtig is, maar ook op een onethische manier wordt uitgevoerd. Het feit dat ze mensen onverwacht rekeningen sturen via een advocaat uit München is op zijn zachtst gezegd verontrustend. Het voelt als een oneerlijke en manipulatieve praktijk die het vertrouwen van gebruikers ondermijnt..

Erik 20 apr 2023
Reageer
A

Zeer slechte datingsite

Dit is een uiterst teleurstellende datingsite. Zelfs nadat ik meldde dat er een echt profiel was aangemaakt, verspreidden ze onjuiste informatie. Bovendien waren er vanochtend slechts vier online gebruikers. Dit duidt op een kleine, niet klantvriendelijke datingsite, waarvoor ze geen € 30 per maand zouden moeten vragen. Echt belachelijk slechte uitvoering.

Arthur 20 okt 2022
Reageer
M

Lege site

Deze datingsite heeft me diep teleurgesteld vanwege meerdere redenen. Allereerst is het aantal leden op de site zeer beperkt, wat resulteert in een gebrek aan mogelijkheden voor contact. Het hele idee van een datingsite is om mensen met elkaar in contact te brengen, maar als er maar weinig leden zijn, wordt dat doel niet bereikt.

Martijn 12 jul 2021
Reageer
H

Oplichters

50liefde.nl lijkt oplichtingspraktijken te hanteren door niet te informeren over maandelijkse afschrijvingen na aanschaf van een lidmaatschap. Dit gebeurt zonder waarschuwing, totdat je het merkt en stappen onderneemt om het lidmaatschap te beëindigen. Bovendien passen ze de oorspronkelijke korting niet toe op verlengingen. Ik voel me voor honderden euro's opgelicht op deze manier.

Hans 28 jun 2021
Reageer
J

Dreigmails en extra kosten

Dit zijn oplichters die na een beetje onvrede en contact dreigmails sturen en extra kosten in rekening brengen. Daarnaast zijn er weinig volledige leden en worden profielen gekopieerd. Kortom, trap er niet in, want dit is gewoon een website waar snel geld verdiend wordt om niet echt te helpen met het zoeken naar een date.

Jesse 13 apr 2021
Reageer
K

Wegblijven

Deze site lijkt te neigen naar oplichting en geldklopperij. Zodra je betaalt, moet je extra betalen om te communiceren met niet-betalende leden en die moeten dan ook weer betalen om terug te berichten. Als je geld wilt verspillen, is dit de juiste gelegenheid en moet je je vooral aanmelden. Ik kan hier niets positiefs over zeggen.

Kees 20 jan 2021
Reageer
L

Waar zijn de negatieve reviews

Wel opvallend dat van deze sites, klachten en slechte reviews verdwijnen. Terwijl het over duidelijk een site is met nepprofielen. Ik vermoed dat de ratio 5% echt is, vrouwen nemen geen lidmaadschap, en de overige 95% zijn operators die je proberen te lokken tot betaling. Zo maakt ik om te testen een nieuw account aan, zónder foto. Toch vonden dames daar mij ontzettend aantrekkelijk. The Proof is in The Pudding. Oplichters. Als je een betaald abonnement neemt. krijg je ook reclame voor je snufferd. Ik moet ze nageven, slim concept, maar wederom misbruik maken van, vooral mannen, en hun moeizame zoektocht naar een partner. Ze weten dondersgoed dat mannen 6-0 achter staan bij daten.

Luficer 51 4 okt 2020
c

Toen mijn profiel nog niet volledig online was, kreeg ik al een smiley.
Waarna er nog verschillende volgden. Toen ik niet in staat was om met de vrouwen te communiceren zonder premium lidmaatschap, nam ik er 1. Toen stopten de reacties even plots. Geen enkel teken van leven meer gehoord. Fake profielen en uitzuigsite.

cerberus 20 apr 2021
W

Liefde voor 50 en ouder

Ik heb gewoon op google gezocht naar liefde voor 50 en ouder en toen kwam ik hier op uit. zelf ben ik 60 jaar oud en ik ben nu 12 jaar weduwe helaas, ik heb mijn lieve vrouw moeten verliezen aan de slopende ziekte met de K. Na een lang en intens rouw proces zie ik nu weer mogelijkheid om een nieuw liefdesleven met iemand anders te beginnen om de laatste 20 jaar of meer (hopelijk) van mijn leven door te kunnen brengen. Ik heb me hier aangemeld en al een paar leuke vrouwen mogen ontmoeten, maar ook heel erg veel vrouwen waar ik totaal geen klik mee had. Maar dat zul je altijd wel houden neem ik aan. Dus ja, wat moet ik er van zeggen, ik ben niet negatief maar ik kan ook niet zeggen dat ik helemaal om ben.

Willem 27 sep 2020
Reageer
K

Zeker oplichters

Absoluut oplichters! Na het opzeggen van mijn account ontving ik een rekening van €87,48! Ik ben maar liefst €114 kwijtgeraakt voor slechts 3 weken lidmaatschap. Ze verdienen gemakkelijk geld en zijn erg onvriendelijk tegenover klanten. Dit is niet een website voor de leden, maar voor de eigenaren hun portemonnees. Ga ergens anders heen!

Karel 25 mei 2020
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over 50liefde.nl

50Liefde.nl is een beschaafde datingsite voor 50-plussers. Je wordt er netjes met u aangesproken. Dit platform is bedoeld voor mensen die een serieuze relatie of vriendschap willen. Nadat je je gratis hebt aangemeld kun je profielen van andere members bekijken. Je kunt vervolgens veilig contact leggen via de website. Dat betekent dat je geen privé gegevens zoals een e-mailadres openbaar hoeft te maken. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze online worden gezet. Met de uitgebreide zoekfunctie kun je eenvoudig profielen vinden die passen bij jouw persoonlijkheid en interesses. Je kunt veilig online daten voordat je een ontmoeting afspreekt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://50liefde.nl
  • helpdesk@50liefde.nl