50liefde.nl

50liefde.nl

2.5 reviewscore • 2 reviews
L

Waar zijn de negatieve reviews

Wel opvallend dat van deze sites, klachten en slechte reviews verdwijnen. Terwijl het over duidelijk een site is met nepprofielen. Ik vermoed dat de ratio 5% echt is, vrouwen nemen geen lidmaadschap, en de overige 95% zijn operators die je proberen te lokken tot betaling. Zo maakt ik om te testen een nieuw account aan, zónder foto. Toch vonden dames daar mij ontzettend aantrekkelijk. The Proof is in The Pudding. Oplichters. Als je een betaald abonnement neemt. krijg je ook reclame voor je snufferd. Ik moet ze nageven, slim concept, maar wederom misbruik maken van, vooral mannen, en hun moeizame zoektocht naar een partner. Ze weten dondersgoed dat mannen 6-0 achter staan bij daten.

Luficer 51 4 okt 2020
Reageer
c

Toen mijn profiel nog niet volledig online was, kreeg ik al een smiley.
Waarna er nog verschillende volgden. Toen ik niet in staat was om met de vrouwen te communiceren zonder premium lidmaatschap, nam ik er 1. Toen stopten de reacties even plots. Geen enkel teken van leven meer gehoord. Fake profielen en uitzuigsite.

cerberus 20 apr 2021
W

Liefde voor 50 en ouder

Ik heb gewoon op google gezocht naar liefde voor 50 en ouder en toen kwam ik hier op uit. zelf ben ik 60 jaar oud en ik ben nu 12 jaar weduwe helaas, ik heb mijn lieve vrouw moeten verliezen aan de slopende ziekte met de K. Na een lang en intens rouw proces zie ik nu weer mogelijkheid om een nieuw liefdesleven met iemand anders te beginnen om de laatste 20 jaar of meer (hopelijk) van mijn leven door te kunnen brengen. Ik heb me hier aangemeld en al een paar leuke vrouwen mogen ontmoeten, maar ook heel erg veel vrouwen waar ik totaal geen klik mee had. Maar dat zul je altijd wel houden neem ik aan. Dus ja, wat moet ik er van zeggen, ik ben niet negatief maar ik kan ook niet zeggen dat ik helemaal om ben.

Willem 27 sep 2020
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2023.

Over 50liefde.nl