Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

4.7 reviewscore • 3 reviews
D

Geweldige tijd gehad

Deze tekst beschrijft een prachtig, klein park dat rust en stilte biedt. De auteur benadrukt echter dat er thuis altijd comfortabelere voorzieningen zijn, zoals een comfortabel bed, een krachtige douche en comfortabele bank. Hij of zij waarschuwt echter om niet te veel te klagen, omdat er veel mensen zijn die op de vlucht zijn en waarvoor de meest basale levensbehoeften, zoals slapen, douchen of uitrusten, luxe problemen zijn.

Dagmar Kints 15 mrt 2022
Reageer
F

Super top!

Het was een fantastische, zonovergoten en tropische week in juni in dit prachtig gelegen park aan het Schildmeer, met een haventje en strandje op loopafstand. Het park bood de mogelijkheid om op een eigen sloep leuke vaartochtjes te maken naar plaatsen als Appingedam en Slochteren. Het enige nadeel was dat de sloep niet over een kap beschikte, waardoor alles en iedereen, inclusief het hondje, overgeleverd was aan de warme zon. Het restaurant De Tijd, gelegen aan het meer, bood prima eten, al was de keuze beperkt. De woning beschikte over een mooie, ruime tuin, met tuinmeubilair zonder kussens. Bijzonder vervelend was het feit dat er geen zonwering was bij de woonkamer, waardoor het 27 graden werd binnen. Gelukkig was er wel een ventilator aanwezig. De woning was mooi gerestyled en de apparatuur in de keuken, hoewel gedateerd, functioneerde goed. De omgeving bood veel mooie bezienswaardigheden, zoals Groningen stad, Appingedam (bekend om haar hangende keukens), Delftzijl, Eemshaven, het Menkemaborg kasteelmuseum en nog veel meer.

Familie Kaspar 26 aug 2021
Reageer
E

Geweldige ligging

Ons verblijf in villa type Bovendek 6 was fantastisch. Door de uitzonderlijke locatie en de woonkamer op de eerste verdieping, hadden we een prachtig uitzicht over het meer. Het huis was vol met ramen aan alle kanten en hoge ramen, wat het huis licht en luchtig maakte en onmiddellijk een vakantiegevoel gaf. Ook het personeel verdient een goede review, deze lopen zich echt het schompes en zorgen voor een ieder hun wensen! toppers zijn jullie

Essie 17 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Steendam.

Over Villapark Schildmeer