Landal Waterpark De Bloemert

Landal Waterpark De Bloemert

3.6 reviewscore • 10 reviews
M

Betoverend verblijf aan het meer

We hebben onlangs drie weken doorgebracht in huisje 524 en het was werkelijk betoverend. De ligging aan het zuidlaardermeer gaf ons een unieke ervaring, met een adembenemend uitzicht en de levendige activiteiten van de zeilschool. Het weer was ons gunstig gezind en we hebben genoten van veel zonneschijn gedurende ons verblijf. Echt een heerlijke tijd gehad! Als kleine suggesties zouden een grotere parasol en nieuwe ligbedkussens welkom zijn om het comfort nog verder te verhogen. Desondanks was het een fantastische ervaring en we hebben enorm genoten van onze tijd hier.

Mark 16 aug 2022
Reageer
I

Rust en waterpret

Onze keuze voor een huisje aan het water bleek een goede beslissing te zijn. We hebben genoten van de rust en het uitzicht op het water, en het was heerlijk om aan het meer te zitten. Het huisje was comfortabel, hoewel er ruimte is voor verbetering van de kussens. Ondanks het feit dat er geen typische Landal-faciliteiten waren zoals een zwembad of Bollo, was er genoeg te doen in de omgeving, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. Het park zelf was gericht op watersport en vissen, wat zorgde voor een ontspannen sfeer. Het restaurant op het terrein bood heerlijke maaltijden, maar soms was de service traag. In het nabijgelegen Zuidlaren konden we genieten van gezellige eetgelegenheden en de markt. Al met al was het een aangename en rustige vakantie.

Ilse 4 aug 2022
Reageer
E

Heel oude huisjes

Helaas viel ons verblijf in de oudere huisjes op het park tegen. Deze huisjes leken niet goed te zijn onderhouden en vertoonden duidelijke tekenen van schimmel en beschadigingen. Bovendien merkten we op dat veel huisjes verhuurd waren aan gastarbeiders, wat de vakantiesfeer negatief beïnvloedde. Het park bood weinig faciliteiten en de staat van de midgetgolfbaan was teleurstellend. Gelukkig was er een positieve noot: het restaurant op het terrein serveerde smakelijke gerechten tegen redelijke prijzen.

Erik 4 mei 2022
Reageer
M

Verrassend luxe vakantie

Ons weekendje weg in de bungalow overtrof onze verwachtingen. Het huisje was brandschoon, prachtig ingericht en voorzien van moderne gemakken. Het hoogtepunt was natuurlijk het privé zwembad, waar we optimaal van hebben genoten. Slechts een kleine opmerking: het hoogteverschil tussen de huiskamer en de ingang was soms onhandig. Desondanks was het een heerlijke en luxueuze vakantie-ervaring.

Marit 11 nov 2021
Reageer
J

Ondermaats verblijf

Helaas voldeed ons verblijf op het park niet aan de verwachtingen die we van Landal hadden. Het park bood weinig faciliteiten en ons huisje, nummer 17, was duidelijk verouderd en werd niet goed onderhouden. De hygiëne liet te wensen over en het gehele verblijf viel tegen. Hierdoor kunnen we niet meer dan 2 sterren geven en zullen we ook niet nog eens terugkomen.

Jasper 29 okt 2021
Reageer
L

Ontspanning aan het water

Ons verblijf in de vrijstaande villa aan het water was aangenaam en ontspannend. Het huisje was sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken die we nodig hadden. Het vlonderterras aan het water bood een perfecte plek om te relaxen en te genieten van de omgeving. Heerlijk voor ons om even weg te zijn van de drukte van thuis.

Linda 10 aug 2021
Reageer
J

Niet het geld waard

Ondanks onze inspanningen om er het beste van te maken, waren we teleurgesteld door de staat van het huisje. Het was niet goed schoongemaakt en vertoonde duidelijke gebreken. De prijs die we betaalden stond niet in verhouding tot de kwaliteit van het huisje. Als er ooit een korting is dan is het wel leuk misschien..

Joris 23 jun 2021
Reageer
R

Gezellig en comfortabel

Onze tijd op dit uitstekend onderhouden park was absoluut een schot in de roos. Het gezellige huisje aan het water overtrof al onze verwachtingen en bood het comfort waar we naar verlangden. De netheid van de accommodatie droeg bij aan onze ontspanning. Het park beheer blinkt duidelijk uit in aandacht voor detail. De omgeving was een van de hoogtepunten, met het adembenemende uitzicht op het kalme water dat ons dagelijks begroette. Deze serene schoonheid bood een heerlijke ontsnapping aan de dagelijkse drukte. In zijn geheel creëerde ons verblijf hier onvergetelijke herinneringen en vernieuwde energie.

Rick 10 mei 2021
Reageer
T

Heerlijk tot rust komen

Ons verblijf, hoewel niet vrij van enkele minpuntjes, bracht ons genot te midden van het goed onderhouden park en de betoverende omgeving. Ondanks enkele tekortkomingen vonden we voldoende redenen om van ons verblijf te genieten. Het park, met aandacht voor onderhoud en faciliteiten, onthulde de inzet van het beheer voor een aangename ervaring. Een hoogtepunt was ongetwijfeld de prachtige omgeving, een uitnodiging tot ontdekking en verkenning. Elk pad dat we bewandelden onthulde de natuurlijke rijkdom.

Tijmen 29 jan 2021
Reageer
L

Prachtig gelegen, ontspannen sfeer

Ons verblijf in huisje 205 was absoluut een succes. Hoewel er ruimte was voor verbetering in de inrichting, hebben we genoten van de prachtige locatie aan het water. Het park bood weliswaar beperkte faciliteiten, maar de omgeving was adembenemend en bood talloze activiteiten en eetgelegenheden. Kortom, het was een prachtige locatie voor een ontspannen en aangename vakantie-ervaring.

Lotte 21 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Midlaren.

Over Landal Waterpark De Bloemert

Landal Waterpark De Bloemert is gelegen te De Bloemert 1 in Midlaren. Op Landal De Bloemert zijn diverse comfortabele accommodaties beschikbaar, van bungalows aan het water tot bungalows omgeven door de natuur. Het vakantiepark biedt ook een groot aanbod faciliteiten en activiteiten aan, zoals watersportactiviteiten en zwempret op het meer, een tennisbaan en sportvelden en een paviljoen voor een heerlijke maaltijd. De omgeving van Landal De Bloemert biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten en verkenning. Maak prachtige wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving, bezoek de gezellige stad Groningen met zijn historische gebouwen en levendige cultuur, of ontdek de nabijgelegen dorpen en landschappen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Midlaren, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/de-bloemert
  • socialmedia@landal.com