Villapark de Weerribben

Villapark de Weerribben

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Niet leuk voor de kids

Je vindt het park mooi als je op zoek bent naar rust, maar het huisje voldoet niet aan de verwachtingen die je had gebaseerd op de foto's op internet. Er was geen animatie voor kinderen en het zwembad was klein en vies. De bingo is afgezegd en er was 's avonds geen activiteiten georganiseerd, zelfs niet tijdens de schoolvakantie. Je acht het park niet geschikt voor gezinnen met kinderen en vindt de prijs niet in verhouding tot de kwaliteit.

Demis 1 mrt 2022
Reageer
T

Kortstondig maar leuk gehad

Ons 6-persoons huisje was mooi en schoon. Het zwembad was een leuke toevoeging, vooral omdat we het voor ons alleen hadden. Ook het Klimbos was erg leuk en bood veel avontuur. Echter, de activiteiten waren onduidelijk vermeld op de website en het zou handiger zijn als er een overzicht was van wat er te doen is. Gelukkig was de service goed en konden we personeel eenvoudig bereiken via een app. Helaas verbleven we slechts 2 nachten omdat een van ons corona kreeg. Het Klimbos bood een kortingsactie voor parkbezoekers, maar dat werd niet duidelijk genoeg vermeld. De omgeving in de Weerribben was mooi en de wandelpaden bij het Klimbos waren prachtig. Kortom, het was een kort maar leuk verblijf.

Tamara Hannes 22 feb 2022
Reageer
S

Top weekend

We verbleven in huis Otter, een nette en compleet ingerichte accommodatie. Het huis was gelegen aan het water (dankzij onze voorkeursboeking) en kon 8 personen herbergen, waaronder 1 kind van 9 jaar. We waren met 5 personen. Door de COVID-maatregelen was de horeca gesloten, maar de Weerribben bood diverse maaltijden aan die wij twee keer bestelden en het eten was uitstekend. Het werd zorgvuldig bezorgd en het bestel- en betalingsproces verliep probleemloos. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, en kreeg een dikke pluim van ons! We hebben ons goed vermaakt op Villapark de Weerribben. We deden veel spellen, wandelden en moesten het zelf gezellig maken. We namen ook deel aan de online bingo, die goed geregeld was en een leuke activiteit was. Het is een mooi park en we kijken terug op een geslaagd weekend.

San 26 dec 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Paasloo.

Over Villapark de Weerribben

Vakantiepark te Paasloo, Overijssel.