Victoria Milan

Victoria Milan

2.5 reviewscore • 13 reviews
M

99% fake

Mooie rondborstige dames zouden contact met je willen, wat een onzin. Trap er niet in. Als ze foto's willen delen vragen ze er altijd een vergoeding voor. Als je Google Lens gebruikt om de dames te scannen, blijken dit gewoon pornosterren te zijn, die criminele bendes halen die foto's gewoon van internet. Puur bedrog. Nooit aan mee doen. Niet betalen. Je bent gewaarschuwd.

Mickey 20 nov 2023
Reageer
M

Oplichterij

Pure oplichterij !
Fake profielen die eens hallo zeggen maar verder niets. Echte contacten maken is hier niet mogelijk, alles is fake, zoals bij de meeste datingsites.
Account (en betalingen) stopzetten is bijna niet mogelijk, alle info en links hiervoor ontbreken gewoon.
OPGELET HIERMEE, besteed beter je geld aan de hoeren, dan heb je er wat aan.

Max 30 dec 2022
Reageer
T

Nep nep nep niet intrappen

Gewoon €89,95 door de wc gespoeld, echt alle profielen zijn hartstikke nep, zit vol chat operators en fictieve profielen, als je een “member” bekijkt, dan bekijkt diezelfde member je binnen een minuut terug, maar geen reactie niks. Ook niet als je zelf de eerste reactie schrijft. Met zeker 100 “vrouwen” geprobeerd, niks, nada, zilch…

Tomas 20 dec 2022
M

Pure oplichterij !
Fake profielen
Account (en betalingen) stopzetten is bijna niet mogelijk
OPGELET HIERMEE, besteed beter je geld aan de hoeren, dan heb je er wat aan.

Max 30 dec 2022
D

Pas op voor Victoria Milan dating

Deze site is bezeikte boel. Denk je een premium abonnement aan te schaffen dat je dan alles kan, het heet niet voor niks PREMIUM. Kan je gewoon alsnog enkele opties niet volgens mij want ik zie foto's enz niet altijd. Sterker nog je wordt op dubbelen kosten gejaagd door dat je daar extra voor moet betalen. Dus door dat deze site niet echt te vertrouwen leek heb ik een on herkenbare foto er op gezet. En daar ben ik blij om. Want ik heb gelijk gekregen deze site is totaal niet te vertrouwen. En ik dacht eerst dat dit een site was voor de spannende dates. Want daar zocht ik op. En daar stond hij tussen in. Maar je mag geen spannende foto's plaatsen en er zijn geen spannende details wat je kan in vullen. Nou goed dan een serieuze datingsite. Ook geen probleem. Maar wel vreemd dan dat ik bijna alleen maar berichten krijg van vrouwen die ver weg van mij wonen. Niet echt logisch voor een serieuze relaties. En alle vrouwen vragen nooit echt door tot een gesprek. Nou zou je zeggen dat als je ze een alternatief geeft waar je dat wel kan en als je ze netjes uit legt dat je via deze site liever geen date wilt plannen maar liever per mail of telefoon kan doorsturen. Dan wordt je uitgemaakt voor een faker. Dat slaat dus echt helemaal nergens op. Dus ik raad iedereen aan hier nooit geld aan uit te geven en hier nooit een profiel aan te maken. Een grote fakers bende. Een grote oplichters bende ze hebben maar 1 doel de niet fakers afpersen van veel geld. Dus zo veel mogelijk geld uit te laten geven.

DJ Ben 6 jun 2021
Reageer
M

VM ruikt naar oplichting

Victoria Milan ruikt naar oplichting!
VM website geprobeerd. Maar je kan er niets zonder te betalen. Dus premium genomen en betaald. Mailbox wordt volgestort met berichten van dames die 20 jaar jonger zijn die wel geïnteresseerd zijn. Standaard frase. Als je een vraag stelt (bijv. wat zoek je hier?), geen reactie. Serieus, allemaal meiden van midden 30 die iets van een mid 50-er willen? Kom op!
Melding gemaakt van de vele nepaccounts, waarop mijn account direct is beperkt. Men zegt het resterende bedrag terug te betalen. Gebeurt niet, ook geen reactie op e-mail.
Ook alle positieve meldingen hieronder lijken net zo nep als de accounts op VM.
Mensen, trap er niet. Het adres van VM is een privé-adres met meerdere bv's met steeds 1 werknemer. Trap er niet in. VM riekt naar oplichting. CONCLUSIE: NIET DOEN!
Denk dat ik binnenkort maar een deurwaarder naar dit bedrijf ga sturen.

Menso 13 apr 2021
D

Pas op mensen deze site is gevaarlijk. Je raakt hier geld kwijt en je krijgt er zeker niks voor terug. Ik ben midden terwijl ik in een abonnement zit dus nog recht heb op heel wat dagen (beperkte) premium toegang. Want ja die premium toegang is niet wat je er van zou verwachten. Je zou zeggen dat je alle functies kan gebruiken. Maar nee hoor je wordt nog op extra kosten gejaagd als je nog meer opties wilt want veel foto's etc kan ik helemaal niet zien. Belachelijk gewoon. Omdat ik gewoon mij zelf verdedig omdat ik door zo'n faker profiel als faker wordt uitgescholden om dat ik gewoon netjes zeg. En een alternatief aanbied wat ook veilig is(zeg eigenlijk wel veilig is) en dan wordt ik door de website verwijderd. Dus kan ik fluiten naar mijn centen. Dus ik zeg NIET DOEN deze site NIET te vertrouwen.

DJ Ben 6 jun 2021
L

Victoria Milan nep

Wat een neppe websitebezoek is Victoria Milan, ze beloven je hier van alles en of je nu single bent of in een relatie zit iedereen is hier welkom.
Maar het klopt aldaar je hier allerlei mensen tegen komt, dan verwacht je wel wat meer spanning op de site en op dat gebied valt het dan weer heel erg tegen vond ik.
Ik heb me hier erg op verkeken en daardoor ben ik behoorlijk teleurgesteld omdat het dus niet geweest is wantij ervan had verwacht en had gehoopt.
Ik ben gauw op zoek gegaan naar een andere datingsite die beter bij mij past en dit bevalt me nu ook beter.

Leon 24 okt 2020
Reageer
B

Beoordeling daten bij Victoria Milan

Ik heb heel lang een account gehad op Victoria Milan en hier ontving ik dan allemaal berichten van allerlei dames met een mooi, normaal profiel. Daarna heb ik dus een betaalt account genomen en veel met deze dames gechat. Allemaal leuke gesprekken, totdat ik er achter kwam dat deze dames zich allemaal op dezelfde datum hadden ingeschreven, wat ik wel heel bijzonder vond en dus ben ik verder gaan kijken.

Ik ben gaan tellen en uiteindelijk kwam ik op over de 30 profielen van deze leuke mooie dames die allemaal op dezelfde dag lid waren geworden, volgens mij kan dat niet helemaal en is er dan iets niet in de haak. Dit tegen die desbetreffende dames gezegd en nog geen dag later waren er een heel aantal van deze profielen ineens verwijderd. Ik heb dus een heel sterk vermoeden dat dit allemaal nepprofielen waren, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen.

Maar ik wil niet alleen maar slecht praten over Victoria Milan, want dit is ook de site waar ik hele leuke mensen heb ontmoet en waar ik zelfs al drie keer een leuke date heb gevonden wat echt de moeite waard was. Ik blijf gewoon verder zoeken in de hoop dat ik toch nog mijn toekomstige vrouw/vriendin hier zal gaan vinden.

Benny 15 jul 2020
Reageer
D

Victoria Milan ontevreden

Ik ben vaak en veel op datingsites te vinden en daardoor weet ik wel een beetje wat je allemaal kunt en mag verwachten.
Deze ervaring heeft ereveld voor gezorgd dat ik niet bepaalt tevreden was over Victoria Milan.
Ze beloven veel spanning, maar dat vind ik behoorlijk tegenvallen.
Het enige dat je hier hebt zijn vreemdgangers en dat is niet het type spanning waar ik naar op zoek ben.

Danielle 9 jul 2020
Reageer
M

Victoria Milan ervaring

Begrijp me niet verkeerd, ik ben erg blij met mijn ervaring op Victoria Milan, zo weet ik in ieder geval hoe het zou kunnen zijn of had kunnen zijn wanneer je naast je huidige relatie ook nog een affaire zoekt of aan gaat.
Ik heb het een tijdje geprobeerd omdat ik dacht dat mijn relatie dat nodig had gezien de sleur waar we in zaten.
Niets was minder waar, ik voelde me die hele periode ontzettend schuldig waardoor onze relatie juist onder druk kwam te staan.
Sinds ik gestopt ben met deze ongein en mijn partner weer al mijn aandacht geef, is onze band sterker dan ooit tevoren

Maik 17 nov 2019
Reageer
B

VM review

Helaas slachtoffer geworden. Geloof de positieve reviews niet het zijn eigen reviews. Tijdens een gesprek met een dame krijg ik een argwaan of het een nep profiel was. Alle vrouwen jong/oud zijn meteen geïnteresseerd maar zodra je betaald is dit over. De vrouw reageerde brutaal (heel beleefd gevraagd) en binnen 5 minuten was mijn premium abonnement weg. Daarna heb ik email gestuurd naar Victoria Milan en hebben ze nog brutaler gereageerd en mij geblokkeerd voor email verkeer. Toen werd ik boos en heb mijn ervaring op een website gedeeld. Toen benaderden ze me wel maar met chantage als ik mijn reviews terugtrek dan gaan ze restitueren. Dat heb ik natuurlijk niet geaccepteerd omdat ze geen enkele ethische code kennen. Ik ben al begonnen met verschillende klachten bij verschillende instanties.

Burger 4 nov 2019
Reageer
P

Victoria Milan review

Dit is toch de droom van iedere man, waar Victoria Milan voor bedoelt is.
Een geheime affaire met een sexy vrouw en dat ook nog eens zonder dat er ook aar iemand achter komt!
Ik ben al eens eerder vreemd gegaan en daar is mijn vriendin toen achter gekomen, laaiend was ze toen!
Ik heb toen nog één kans gekregen en nu mag ik het dus niet verpruts want als ze hier achter komt dan is het over.
En toch kan ik er niet mee stoppen, ik kick te veel op die spanning en ook op andere vrouwen.
Ik ben nu eenmaal geen man die zijn leven lang het bed kan delen met maar één vrouw, daar word ik niet gelukkig van.
Dus lang leve Victoria Milan voor mij

Patrick 23 okt 2019
R

Mij niet gezien, je kan niet betalen met iDeal en alle vrouwen willen een man met een 6pack en 3 miljoen euro op de bank... Helaas, ik heb beide niet.

Rene 23 okt 2019
H

Victoria Milan beoordeling

Als je net als ik al jaren getrouwd bent met één en dezelfde persoon, dan begrijp je als geen ander dat je relatie op een gegeven moment in een sleur terecht komt, om van je seksleven nog maar te zwijgen.
Of moet ik zeggen welk seksleven?!
Dat is de reden waarom ik op Victoria Milan ben gegaan, ik wil wat van die spanning terug in mijn liefdesleven.
Zo niet dan heb ik het idee dat ik gek word en dat mijn huwelijk het ook niet zal overleven.
Victoria Milan geeft mij hier precies datgene wat Ik mis en wel nodig heb, zonder dat ik echt fysiek met iemand vreemd ga.
Natuurlijk verdient dit ook niet de schoonheidsprijs, maar het redt wel mijn huwelijk en daar valt ook wel wat voor te zeggen vind ik.
De vrouwen hier (en dat zijn er gelukkig heel veel) zijn lekker spontaan en willen gewoon lol en geen serieuze relatie.
Ik vind het hier geweldig!

Hank 23 okt 2019
Reageer
R

Victoria Milan ervaringen

Toen ik voor het eerst op Victoria Milan kwam, leek het alsof er een geheel nieuwe wereld voor mij open ging.
Allemaal mensen die hier ongebonden relaties met elkaar aan willen gaan en gewoon lol met elkaar willen hebben, meer niet en vooral geen moeilijk gedoe.
Jammer dat er geen echte relaties bestaan die zo kunnen gaan, maar dat je op den duur altijd in een soort neerwaartse spiraal komt in het echte leven en dan ga je als man en vrouw of mannen en vrouwen onderling op elkaar mopperen en zeuren.
Hier zal dat nooit gebeuren en dat vind ik heel erg fijn.
Je hebt hier al het leuke aan een relatie en al het minder leuke laat je hier gewoon achterwege.
En het is hier allemaal erg spannend, want wat is er nou leuker dan met nieuwe mensen flirten daar krijg je toch een gigantisch adrenaline rush van!
Ik in ieder geval wel en dan komt er ook nog eens bij dat het hier allemaal stiekem is en dat er mensen zijn die het voor hun partner achter houden, dat maakt het voor mij extra spannend.
Ik ben wel iemand die daar van houdt, maar ik weet ook dat er heel veel mensen zijn die dit zullen afkeuren.

Ricardo 23 okt 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van juni 2024.

Over Victoria Milan

Er zijn 13 reviews geschreven over Victoria Milan op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.victoriamilan.nl
  • support@victoriamilan.com