VerpakkingenXL

VerpakkingenXL

4.7 reviewscore • 3 reviews
R

Verhuisdozen voor opslagruimte

Ik heb 20 verhuisdozen besteld bij VerpakkingenXL. Thuis heb ik niet genoeg ruimte om mijn spullen op te bergen, dus heb ik een opslagruimte gehuurd waar ik mijn overbodige spullen in opberg. Hiervoor wou ik goede verhuisdozen hebben, zodat ik alles netjes op kan bergen. De verhuisdozen die ik besteld heb bij VerpakkingenXL zijn van een hele goede kwaliteit. Ze zijn een stuk steviger dan de verhuisdozen die je bij de Action kan kopen. Ik ben dus tevreden met mijn aankoop. De verzending was helemaal gratis en de volgende dag had ik ze al in huis. Kan niet beter.

Rosalie 22 dec 2021
Reageer
B

Verpakkingen bedrukken

Bij VerpakkingenXL kun je verpakkingen laten bedrukken en dat was wel een uitkomst voor mij. Naast mijn normale baan heb ik een klein bedrijfje en hiervoor zocht ik al een tijdje naar een bedrijf die enveloppen kon bedrukken met mijn bedrijfslogo erop. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij VerpakkingenXL en ik heb gelijk een heleboel enveloppen besteld met mijn logo erop. Het resultaat mag er wezen want het ziet er schitterend uit. Het straalt ook gelijk professionaliteit uit, waar ik echt naar op zoek was. Ik hoop dat mijn klanten het ook mooi vinden.

Bert 14 dec 2021
Reageer
K

Mondkapjes van VerpakkingenXL

Omdat mondkapjes in het openbaar vervoer nog steeds verplicht zijn, heb ik 50 stuks 3-laags mondkapjes besteld bij VerpakkingenXL. Dit zijn gewoon goede mondkapjes met een CE keurmerk. Ook zijn deze erg comfortabel en zakken ze niet van je neus als je een gesprek hebt. Bij VerpakkingenXL.nl krijg je gratis verzending en dat is wel fijn bij zo'n laag bedrag. Bij sommige webshops betaal je bijna meer verzendkosten dan dat het product kost. De mondkapjes (50 stuks) kosten nog geen 6 euro. Dat is een zeer schappelijke prijs voor deze mondkapjes. Verder heb ik nooit wat bij VerpakkingenXL besteld. Wel handig al dit verpakkingsmateriaal als je bijvoorbeeld wat verkoop via Marktplaats. Ik vind het soms best lastig om een geschikt doosje te vinden. Wellicht kom ik hier nog wel terug. Ik weet tenminste dat het een betrouwbare site is. Ik heb mij aangemeld voor hun nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste aanbiedingen en promoties. Mondkapjes kun je in ieder geval het beste bestellen bij VerpakkingenXL. Hoe meer je er besteld, hoe meer korting je krijgt. Altijd handig.

Kimberly 16 sep 2021
Reageer
Beste kantoorwinkels

Dit zijn de beste kantoorwinkels van juni 2023.

Over VerpakkingenXL

VerpakkingenXL is dé plek waar je moet zijn voor al je verpakkingsbehoeften. Met een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen en producten biedt VerpakkingenXL de juiste oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar kartonnen dozen, noppenfolie, tape of enveloppen, je vindt het allemaal bij VerpakkingenXL. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn zeer competitief. Bovendien is de service van VerpakkingenXL snel en betrouwbaar. Bestellingen worden snel geleverd en eventuele vragen of problemen worden efficiënt en vriendelijk afgehandeld. Met VerpakkingenXL ben je verzekerd van hoogwaardige verpakkingen die je producten veilig en goed beschermd houden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Kantoorwinkels
  • https://www.verpakkingenxl.nl
  • info@specishops.nl