Verf.nl

Verf.nl

4.6 reviewscore • 10 reviews
K

Twee keer achter mekaar tevreden

Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan en beide keren ben ik tevreden geweest. De eerste keer plaatste ik mijn bestelling in de avond en tot mijn verbazing was het de volgende dag al in huis. Echter, de tweede keer had ik niet hetzelfde geluk, aangezien de levering wat vertraagd was. Maar na het sturen van een e-mail kreeg ik snel een reactie en werd mij verteld dat de vertraging bij PostNL lag. Wat ik echt waardeer is hun proactieve communicatie en hun snelle reactietijd. Het is altijd geruststellend als een bedrijf goed voor zijn klanten zorgt.

Karlijn 11 sep 2023
Reageer
S

Ongelofelijk onder de indruk

Ik ben ongelofelijk onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling van 10 liter trimetal magnacryl prestige werd geleverd. Ik had mijn bestelling in de namiddag rond 15u00 geplaatst en tegen de volgende ochtend rond 11u was het al thuisbezorgd in een robuuste verpakking. Na wat rondkijken besefte ik dat ik echt de beste prijsdeal had gekregen, en de kwaliteit was uitmuntend zonder enige imperfecties. Het is zeldzaam om zo'n efficiënte service te vinden in de hedendaagse online winkelwereld.

Sander 29 okt 2023
Reageer
M

Altijd positief, keer op keer

Ik ben een trouwe klant van verf.nl en mijn ervaringen zijn altijd positief geweest. Hun producten zijn van topkwaliteit en worden tegen eerlijke prijzen aangeboden. Bovendien is de verzending altijd snel en heb ik nooit problemen gehad met foutieve producten. Elke keer als ik een vraag heb, kan ik rekenen op professioneel en snel advies. In de huidige markt is zo'n betrouwbare service echt goud waard. Ze hebben duidelijk een toegewijd team dat er alles aan doet om de klanttevredenheid te garanderen.

Mirjam 19 okt 2023
Reageer
R

Oprecht en transparant advies

Wat ik hier zo waardeer, is het oprechte en transparante advies. In veel winkels proberen ze je de duurste producten aan te praten, maar hier is het advies altijd in mijn voordeel. Ze hebben kwaliteitsvolle producten tegen zeer redelijke prijzen. Zelfs tijdens drukke perioden nemen ze de tijd om naar je te luisteren en je behoeften te begrijpen. De sfeer is ontspannen, zonder enige vorm van druk om te kopen.

Rob 19 okt 2023
Reageer
E

Levering van PostNL mag wel wat beter

Ik had een gemengde ervaring met mijn laatste aankoop. Het product zelf, samen met de verpakking en de levertijd, waren allemaal vijfsterrenwaardig. Maar mijn ervaring met PostNL was minder aangenaam. In het verleden heb ik al een paar keer problemen gehad met hen, zoals het verdwijnen van pakketten. Maar de recente ervaring was nog erger: de bezorger bedreigde mij nadat ik hem had aangesproken op het negeren van mijn leveringsvoorkeuren. Ik hoop echt dat ik in de toekomst kan kiezen voor een andere bezorgdienst zoals DHL of UPS.

Esther 17 sep 2023
Reageer
J

Tegenvallende kwaliteit verf

Ik had een tegenvallende ervaring met de verfpotten die ik heb besteld. Ze sloten niet goed, wat leidde tot een dikke, korrelige laag op de verf. Zelfs na het gebruik van ducktape om de potten af te dichten, bleven er klonters en harde stukken in de verf verschijnen. Ik kocht specifiek rode verf, waarvan ik slechts een kleine hoeveelheid nodig had. Tot mijn teleurstelling verwacht ik dat deze verf niet meer in optimale staat zal zijn wanneer ik aan mijn tweede verflaag begin.

Jeroen 15 sep 2023
Reageer
K

Ouderwets goede klantenservice

Ik had een klein foutje gemaakt met mijn bestelling. Echter, toen ik een bus verf terugstuurde die niet op kleur was gemengd, werd ik snel teruggebeld. Ze bevestigden dat ze de bus verf in goede staat hadden ontvangen en dat een creditnota onderweg was. De service die ik ervoer was van topkwaliteit, bijna alsof ik terug was in de tijd toen klantenservice nog op de ouderwetse, goede manier werd gedaan.

Klaas 5 sep 2023
Reageer
L

Gewoonweg uitmuntend

Mijn ervaring met Verf.nl was gewoonweg uitmuntend. Ondanks een klein probleem met PostNL, waardoor het onduidelijk was waar mijn pakket was afgeleverd, werd dit probleem deskundig en efficiënt opgevolgd. Ik was echt onder de indruk van hoe het team mijn zorgen aanpakte en zorgde voor een tijdige levering van mijn bestelling. Het is deze toewijding aan klantenservice die me zal doen terugkeren voor toekomstige aankopen.

Lucas 23 aug 2023
Reageer
S

Akersloot winkel was top

Onlangs bezocht ik de Verf.nl winkel in Akersloot en was aangenaam verrast door de kennis van de medewerkers. Ze namen de tijd om door te vragen over mijn specifieke behoeften - zoals waar ik de verf voor wilde gebruiken, of het binnen of buiten was, en op welk materiaal het aangebracht zou worden. Bovendien zijn hun producten van topkwaliteit en de prijzen zijn redelijk in vergelijking met andere winkels. Het is duidelijk dat ze trots zijn op hun producten en diensten.

Sofie 23 aug 2023
Reageer
L

Alles is hier perfect

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn ervaring bij Verf.nl. De kwaliteit van de verf die ik kocht was top-notch en heeft mijn tafel getransformeerd met een prachtige, duurzame afwerking. Maar het was niet alleen het product dat indruk op me maakte; de service was even opmerkelijk. Het team dat mij hielp was zowel vriendelijk als professioneel, en ze toonden een duidelijke passie voor hun vak. Ze behandelden mijn project met de grootste zorg en precisie, waardoor ik het gevoel had dat ik echt waar voor mijn geld kreeg.

Lotte 20 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Verf.nl

Bij Verf.nl kun je eenvoudig online verf bestellen, inclusief goedkope muurverf en hoogwaardig schildersgereedschap van gerenommeerde merken. En dat alles met aantrekkelijke voordelen. Het assortiment omvat verf van topmerken zoals Sikkens, met producten zoals Rubbol XD High Gloss, Rubbol SB, Sikkens Rubbol BL Satura, Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ook Trimetal is vertegenwoordigd met onder andere de Trimetal Magnacryl Prestige Mat, Sigma biedt de Perfect Matt en Wijzonol heeft een buitenlak die tot wel 12 jaar onderhoudsvrij is. Daarnaast zijn er andere bekende merken zoals Jotun, met bijvoorbeeld 12 jaar onderhoudsvrije zwarte matte beits, en Trae Lyx, dat geweldige ultramatte bescherming biedt voor keukenwanden en houten vloeren. Bij Verf.nl vind je alles wat je nodig hebt voor hoogwaardig schilderwerk, met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten en een aantrekkelijk assortiment. Bestel vandaag nog en geef je interieur de perfecte afwerking!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.verf.nl
  • klantenservice@verf.nl