Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen

4.4 reviewscore • 11 reviews
M

Een plek van vertrouwdheid

Het Ijsselstrand heeft voor ons een speciale betekenis als een vertrouwde plek waar we al vele jaren terugkeren. Het park straalt netheid en gastvrijheid uit, met vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat. De recente toevoegingen, zoals het klimcentrum en de bowlingbanen, hebben ons verblijf nog aantrekkelijker gemaakt. Het animatieteam, met bekende figuren als Winck, Blink en Blaadje, zorgt voor vermaak voor jong en oud. Ons huisje was goed onderhouden en we hebben genoten van heerlijke maaltijden in het restaurant. Het park biedt volop activiteiten voor iedereen, waardoor het een uitstekende keuze is voor een veelzijdige vakantie-ervaring.

Mark 16 aug 2023
Reageer
J

Top

We zijn er nu voor de 10
Keer geweest
Gewoon super
Huisje was keurig
Leuk voor de kids
Eten en drinken perfect
Personeel top
Lekker rustig in de bossen
Veel privacy
Sports bar gezellig met alles bowlingbaan kids center lekker wandelen in de bossen
Ruimte genoeg voor iedereen
Personeel luistert goed naar de gasten
Wink en blink show voor de kids tot 12 jaar zeer leuk
Afgelopen week laser show gewoon super

John senden 20 okt 2023
Reageer
S

Uitstekende ervaring

Onze keuze voor een loft huisje met jacuzzi bleek een schot in de roos. We konden vroeg inchecken, wat onze kinderen de kans gaf om direct deel te nemen aan het entertainmentprogramma. Ons verblijf was goed georganiseerd en overzichtelijk, met diverse activiteiten en professioneel personeel. De sfeer in de eet- en drinkgelegenheden was ontspannen en het eten was smakelijk. Hoewel het zwembad enigszins verouderd was, mocht dat de pret niet drukken. Onze loft bungalow voldeed aan onze verwachtingen en we kijken met tevredenheid terug op een geslaagd verblijf.

Sophie 16 aug 2023
Reageer
A

Positieve en negatieve indrukken

Westerbergen heeft ons een prettig verblijf geboden met een scala aan activiteiten voor jong en oud. Het personeel toonde zich vriendelijk en attent, en zowel het restaurant als de snackbar boden smakelijke opties. De natuurrijke omgeving was ideaal voor avontuurlijke fiets- en wandeltochten. Onze huisje-ervaring, hoewel gunstig gelegen, viel enigszins tegen vanwege enkele hygiëneproblemen en technische mankementen. Desondanks kijken we overwegend positief terug op ons verblijf en overwegen we een eventuele terugkeer.

Alex 12 aug 2023
Reageer
E

Geweldig voor jong en oud

Het Ijsselstrand heeft ons en onze kleinkinderen een geweldige tijd bezorgd. De ruime kampeerplekken en gevarieerde voorzieningen maken dit park aantrekkelijk voor alle leeftijden. Het zwembad en het enthousiaste animatieteam, met onder andere "Blaadje", zorgden voor onvergetelijke momenten. De recreatiestaf deed uitstekend werk en het vriendelijke personeel gaf het gevoel van gastvrijheid. Dit park voelde als een tweede thuis en we overwegen zeker een langer verblijf in de toekomst.

Eline 6 aug 2023
Reageer
R

Tegenvallende bungalow

Hoewel het bungalowpark een mooie omgeving biedt, voldeed onze bungalow niet aan de verwachtingen. Bij aankomst werden we geconfronteerd met achterstallig onderhoud en hygiëneproblemen, wat onze ervaring negatief beïnvloedde. De buitenkant van de bungalow vertoonde gebreken en binnen was er een onaangename geur. Hoewel de manager pogingen deed om problemen op te lossen, bleef het algehele beeld teleurstellend.

Robert 3 aug 2023
Reageer
E

Wisselende indrukken

Het park bood leuke faciliteiten, zoals de klimhal en bowlingbaan, maar het binnenzwembad liet te wensen over en was bovendien onaangenaam koud. Het restaurant bood lekker eten en een ontspannen sfeer, maar ons huisje had enkele tekortkomingen en een onprettige geur. Sommige problemen werden aangepakt na melding, maar de algemene indruk was gemengd.

Esther 31 jul 2023
Reageer
S

Goed, maar niet voor herhaling vatbaar

Hoewel ons loft huisje met jacuzzi fantastisch was, waren er enkele minpunten. De aanbieding maakte het aantrekkelijk, maar de volle prijs zou niet gerechtvaardigd zijn geweest. We misten essentiële voorzieningen, en sommige aspecten van ons verblijf vielen tegen. Voor oudere kinderen was er beperkt vermaak en sommige faciliteiten vereisten extra betaling. Toch genoten we van het huisje en de uitvalsbasis voor uitstapjes.

Simone 30 jul 2023
Reageer
D

Een genot voor ons allemaal

Ons verblijf in Westerbergen was uitstekend verzorgd en bood voor ieder wat wils. De prachtige omgeving werd gecombineerd met diverse activiteiten, waaronder zwemmen, wandelen en lekker eten in het restaurant. Onze zoon, ondanks zijn beperking, genoot van dansen en liedjes zingen met het animatieteam. We voelden ons welkom en gewaardeerd, en ons verblijf was een waar genot. We overwegen zeker om terug te keren naar deze gastvrije plek.

Daan 26 jul 2023
Reageer
M

Fantastisch verblijf

We werden aangenaam verrast door ons verblijf in Westerbergen. De bungalow was schoon en goed onderhouden, en we voelden ons welkom door het vriendelijke personeel. Onze zoon met beperkingen genoot van het entertainment en zwembad, en we maakten prachtige herinneringen in de natuurlijke omgeving. Het restaurant bood heerlijk eten en de bingo-avond was een gezellige ervaring. Al met al was het een geweldige vakantie waar we met plezier op terugkijken.

Marijke 26 jul 2023
Reageer
H

Prachtige omgeving met ruimte voor verbetering

Het park bood een betoverende omgeving met een scala aan faciliteiten, hoewel ons huisje enkele tekortkomingen vertoonde. Het parkpersoneel was gastvrij en behulpzaam, terwijl het restaurant heerlijke maaltijden serveerde. Het binnenzwembad verdiende enige renovatie, maar het nieuwe entertainmentcentrum was indrukwekkend. Helaas was het buitenzwembad beperkt open vanwege het weer. Over het algemeen was ons verblijf positief, ondanks enkele kleine minpunten.

Hugo 24 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Echten.

Over Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen is gelegen te Oshaarseweg 24 in Echten. De accommodaties op Vakantiepark Westerbergen variëren van comfortabele bungalows tot luxe villa's, allemaal modern en goed uitgerust. Of je nu een romantisch uitje plant, met je gezin reist of met vrienden op pad bent, er is een perfecte accommodatie voor elke behoefte. Het park heeft uitgebreide faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad met glijbanen, een binnenspeeltuin en een recreatieteam voor kinderen. Er zijn ook sportvelden, een midgetgolfbaan en fietsverhuur beschikbaar om de omgeving te verkennen. Vakantiepark Westerbergen staat bekend om zijn gastvrije sfeer en vriendelijk personeel. Het restaurant op het terrein biedt heerlijke maaltijden, en er is ook een supermarkt voor gemakkelijke boodschappen. De omgeving van Echten biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen in de Drentse natuur. Attractiepark Slagharen ligt ook in de buurt, waardoor het park een geweldige uitvalsbasis is voor gezinsplezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Echten, Drenthe
  • https://www.westerbergen.nl
  • info@westerbergen.nl