Vakantiepark Waterstaete

Vakantiepark Waterstaete

4.7 reviewscore • 3 reviews
L

Mooi nieuw park

Ik ben net terug van een midweek op dit park en was aangenaam verrast. Hoewel ik bang was voor een vies huisje gezien sommige reacties op Zoover, was de schoonmaak echt top (en ik heb zelfs smetvrees). De huisjes zijn mooi en hebben een ruime inventaris. De broodjesservice was ook erg goed. We hadden geluk dat we in maart al een sloepje konden boeken (vanaf april is het standaard bij het huisje inbegrepen). Het was een super mooie plek om te varen. Ik zou dit park zeker aanraden. Op het park zelf is niet veel te doen, maar dat was van tevoren duidelijk. We hadden geluk met het weer (vol zon en 10 graden), maar ik zou graag in de zomer nog eens terugkomen.

Laura Nat 4 feb 2022
Reageer
J

Volop genieten!

Met zes ouderen hebben we genoten van de mooi en praktisch ingerichte vila. De rust en het water waren geweldig.De boot die bij de villa hoorde was het hoogtepunt, we komen zeker terug. Ook heb ik mijn hengel uitgegooid en wat vis gevangen. Hou overigens bij het vissen wel rekening met de bootjes die kunnen langs varen.

J Arends 17 aug 2022
Reageer
C

Wij hebben heel erg genoten

De uitstraling van het park maakt het bijzonder en mooi, wanneer je het park binnenrijdt, kom je meteen in de vakantiesfeer. Als je snel wilt genieten van het uitzicht, het huisje in wil of meteen met het sloepje op pad wilt, kan dat.
Ook de wandelingen door dit park zijn echt om te genieten, waar je helemaal tot rust komt.

Cora Liever 12 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Ossenzijl.

Over Vakantiepark Waterstaete