Vakantiepark Waterstaete

Vakantiepark Waterstaete

4.6 reviewscore • 4 reviews
F

vuurwerkvrij park, beetje optimistisch!

Omdat onze hondjes bang zijn voor vuurwerk hebben wij voor 6 dagen een bungalow gehuurd, lekker rustig dachten we.
Huisje uitstekend en mooie omgeving maar 31 december hoorden we hier en daar al wat geknal maar dat kwam vermoedelijk bij het naastgelegen dorpje vandaan maar later op de avond begon het vuurwerk steeds heviger te worden. om 24.00 uur was het oorverdovend en dat ging ruim twee uur door. De hondjes leken wel dokter Bibber. Dus vakantie prima maar met oud en nieuw alleen voor vuurwerk liefhebbers

Frank 1 jan 2024
M

Helaas hebben wij dezelfde ervaring , zijn zelfs naar de dierenarts gegaan voor medicatie. Door het weer was het gelukkig 2 januari rustig maar ook op 3 januari weer raak. Hoe kunnen ze reclame maken met knalvrij oudjaar beleven met uw hond.

Mike 3 jan 2024
F

Ook geen enkele reactie van Landal, beetje slordig. Ook op het park veel vuurwerk gezien de troep wat er blijft liggen.

Frank 3 jan 2024
M

Hebben jullie via landal geboekt? Wij via Roompot. Zoals ik het lees werd er dus ook op het park zelf afgestoken, Dat hebben wij niet gezien, we zaten onder de trap met de honden. Te triest voor woorden je gaat ergens heen en je hoopt dat je honden veilig zijn. Het is een soort marketing geworden. Wees gewoon eerlijk.

Mike 3 jan 2024
F

Wij hadden geboekt via Roompot maar dat moet toch geen verschil maken,ook met de vraag of het vuurwerkvrij was!

Frank 4 jan 2024
M

Zeker niet maar daar je eerst schreef Landal. Wij hebben mail gestuurd naar parkeigenaar en Roompot en van Roompot geen reactie . Eigenaar wel erg politiek correct zonder te vragen hoe het met de honden gaat

Mike 4 jan 2024
F

Top ervaring!

Voor de tweede keer op Park Waterstaete geweest! Top locatie, direct toegang tot het natuurgebied de Weerribben met de eigen sloep. Het huis was groot, netjes en luxe met een televisie in elke slaapkamer, horren aan de ramen, een eigen boothuis dat vanuit de keuken te bereiken is, enz. Wederom een top ervaring. En ja, wij komen 100% voor een derde keer terug naar Waterstaete Ossenzijl!

Familie Lesser 13 jun 2023
Reageer
V

Fantastisch met een eigen boot

Dit park ligt aan het open water en alle luxe huisjes beschikken over een eigen sloep. Hiermee kun je leuke tochten maken naar Giethoorn en Blokzijl. Het park is gericht op rustzoekers, dus er is geen animatie of speeltuinen. Je kunt hier lekker fietsen en verse broodjes kunnen worden besteld en aan de deur afgeleverd. De huisjes zijn uitstekend, ruim en voorzien van alle gemakken, met genoeg bestek en servies. Al met al is het een heerlijke plek voor een week weg.

V B 12 mei 2022
Reageer
T

Nieuw park

Ik ben net terug van een midweek op dit park. Ik was bezorgd over een vies huis, aangezien er enkele slechte reacties op Zoover waren, maar de schoonmaak verdiende volgens mij een 10 (en ik ben zelfs bevreesd voor vlekken!). De huisjes waren mooi en hadden een ruime inventaris. De broodjesservice was ook top. In maart konden we een sloep boeken (vanaf april is het standaard bij het huisje). Het was een prachtige plek om te varen. Ik beveel het ten zeerste aan. Op het park zelf was niet veel te doen, maar dat was van tevoren duidelijk. We hadden het getroffen met het weer (vol zon en 10 graden), maar ik zou graag in de zomer nog eens terugkomen.

Tanja Kelder 14 mrt 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Ossenzijl.

Over Vakantiepark Waterstaete

Er zijn 4 reviews geschreven over Vakantiepark Waterstaete op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ossenzijl, Overijssel
  • https://www.vakantieparkwaterstaete.com
  • info@vakantieparkwaterstaete.com