Vakantiepark Waterstaete

Vakantiepark Waterstaete

4.4 reviewscore • 17 reviews
F

vuurwerkvrij park, beetje optimistisch!

Omdat onze hondjes bang zijn voor vuurwerk hebben wij voor 6 dagen een bungalow gehuurd, lekker rustig dachten we.
Huisje uitstekend en mooie omgeving maar 31 december hoorden we hier en daar al wat geknal maar dat kwam vermoedelijk bij het naastgelegen dorpje vandaan maar later op de avond begon het vuurwerk steeds heviger te worden. om 24.00 uur was het oorverdovend en dat ging ruim twee uur door. De hondjes leken wel dokter Bibber. Dus vakantie prima maar met oud en nieuw alleen voor vuurwerk liefhebbers

Frank 1 jan 2024
M

Helaas hebben wij dezelfde ervaring , zijn zelfs naar de dierenarts gegaan voor medicatie. Door het weer was het gelukkig 2 januari rustig maar ook op 3 januari weer raak. Hoe kunnen ze reclame maken met knalvrij oudjaar beleven met uw hond.

Mike 3 jan 2024
F

Ook geen enkele reactie van Landal, beetje slordig. Ook op het park veel vuurwerk gezien de troep wat er blijft liggen.

Frank 3 jan 2024
M

Hebben jullie via landal geboekt? Wij via Roompot. Zoals ik het lees werd er dus ook op het park zelf afgestoken, Dat hebben wij niet gezien, we zaten onder de trap met de honden. Te triest voor woorden je gaat ergens heen en je hoopt dat je honden veilig zijn. Het is een soort marketing geworden. Wees gewoon eerlijk.

Mike 3 jan 2024
F

Wij hadden geboekt via Roompot maar dat moet toch geen verschil maken,ook met de vraag of het vuurwerkvrij was!

Frank 4 jan 2024
M

Zeker niet maar daar je eerst schreef Landal. Wij hebben mail gestuurd naar parkeigenaar en Roompot en van Roompot geen reactie . Eigenaar wel erg politiek correct zonder te vragen hoe het met de honden gaat

Mike 4 jan 2024
F

Top ervaring!

Voor de tweede keer op Park Waterstaete geweest! Top locatie, direct toegang tot het natuurgebied de Weerribben met de eigen sloep. Het huis was groot, netjes en luxe met een televisie in elke slaapkamer, horren aan de ramen, een eigen boothuis dat vanuit de keuken te bereiken is, enz. Wederom een top ervaring. En ja, wij komen 100% voor een derde keer terug naar Waterstaete Ossenzijl!

Familie Lesser 13 jun 2023
Reageer
K

Echt geweldig

Wij waren zeer onder de indruk van de schitterende Watervilla op een fantastische locatie aan het water in de prachtige omgeving van de Weerribben. Het was een ervaring om nooit te vergeten en we hadden graag ons verblijf willen verlengen. Helaas was het niet mogelijk om bij te boeken, maar we kijken er nu al naar uit om in de toekomst terug te komen en weer te genieten van deze super de luxe accommodatie.

Kasper Van der Meer 21 sep 2022
Reageer
H

Mooi en rustgevend park

Op het park heerst een mooie, rustige sfeer en er zijn leuke activiteiten voor oudere kinderen. Het is een geweldige belevenis om met de bijbehorende sloep te varen. Echter, de schoonmaak van het huisje liet te wensen over. Zo zat er nog zilvershampoo van een vorige gebruiker op de tegels in de douche en zijn er door het water veel spinnen aanwezig, wat extra aandacht vereist. Het is jammer dat deze aandacht ontbreekt. Ook is het opmerkelijk dat er weinig vakbekwaam personeel bij de receptie zit en dat bijna alles wordt behandeld door zeer jonge medewerkers.

Heeren 9 sep 2022
Reageer
J

Volop genieten!

Met zes ouderen hebben we genoten van de mooi en praktisch ingerichte vila. De rust en het water waren geweldig.De boot die bij de villa hoorde was het hoogtepunt, we komen zeker terug. Ook heb ik mijn hengel uitgegooid en wat vis gevangen. Hou overigens bij het vissen wel rekening met de bootjes die kunnen langs varen.

J Arends 17 aug 2022
Reageer
F

Mooi en luxe

Deze huisjes zijn werkelijk prachtig en bieden een luxe accommodatie die te huur is. Wat het extra bijzonder maakt is dat er standaard een sloep bij zit, wat voor een geweldige ervaring zorgt. Het huis zelf was onberispelijk schoon en erg gezellig ingericht, inclusief twee badkamers wat handig is voor een grotere groep. Ons verblijf was in huisje nummer 45, en we kunnen eerlijk zeggen dat dit echt top was!

Familie van Peer 17 aug 2022
Reageer
R

Mooi maar wel een bouwput

De huisjes op deze locatie zijn zeer comfortabel en mooi ingericht. Echter, op dit moment lijkt het nog steeds op een bouwplaats en zijn er geen faciliteiten beschikbaar, zoals een parkeerplaats voor bezoekers, een laadpaal voor elektrische auto's, een echte receptie, een winkeltje, horeca of een terras. Huisje 25 bevindt zich aan het einde van het water, waar vuil zich ophoopt in het water en in het boothuis, wat leidt tot wat stank. Tijdelijke vuilcontainers staan naast huisje 25 en veroorzaken overlast door glasgerinkel, heen en weer rijdende auto's en dichtvallende kleppen. Daarnaast werden we twee ochtenden rond 7 uur wakker door bouwverkeer.

Het is raadzaam om contact met de beheerder te vermijden. Tijdens ons verblijf werden we begroet door de beheerder vanuit zijn cabrio, waarbij hij onvriendelijk reageerde op mijn auto die met twee wielen een klein stukje op het gras stond. Hij vroeg: "Doe je dat thuis ook?!" zonder te wachten op een antwoord en gaf direct weer gas. Dit zorgde voor een zeer nare ervaring. Gelukkig was het andere personeel wel vriendelijk en behulpzaam.

Renske Shawn 20 jul 2022
Reageer
H

Mooie accommodaties

De huisjes zijn erg mooi en bevinden zich in een rustige omgeving, wat ons verblijf zeer aangenaam maakte. Echter, we moeten eerlijk zijn en toegeven dat de schoonmaak van de huisjes niet helemaal op orde was. De vloeren waren bijvoorbeeld erg vies en overal lag er stof en haren van voorgaande huurders. Dit was jammer, aangezien dit onze ervaring enigszins negatief heeft beïnvloed. Daarnaast was het ook teleurstellend om te zien dat de huisjes er na slechts 2 jaar al zo bij staan. Overal op de muren waren er insecten doodgedrukt, wat de indruk gaf dat er niet voldoende aandacht besteed werd aan het onderhoud van de huisjes. We hopen dat de verhuurders wat zuiniger zullen zijn met hun huisjes, want als alles klopt qua schoonmaak en onderhoud dan zijn de huisjes absoluut fantastisch.

Hans Vaneman 27 jun 2022
Reageer
R

Geweldige plek

We waren op een fantastische plek, namelijk in een ruim en comfortabel 6-persoons huisje (huisje nummer 37) direct aan het water met een sloep tot onze beschikking. Wat we vooral fijn vonden was dat er een hek omheen stond, waardoor onze kleinkinderen van 5 en 2 veilig buiten konden spelen zonder dat we ons zorgen hoefden te maken. Het huisje was zeer compleet en schoon ingericht, wat ons verblijf extra aangenaam maakte. We waren zo tevreden dat we zeker weten nog een keer terugkomen om van deze prachtige plek te genieten.

Raymond Reuver 3 jun 2022
Reageer
S

Wel een mooi park

We verbleven in een mooi huisje aan het water en besloten om ook E-scooters te huren, inclusief lunch. Helaas was dit een grote teleurstelling en we raden het dan ook af om dit te doen. In plaats van lunch kregen we ontbijt voor vijf personen. Het enige wat we kregen was een hard broodje met één plakje beleg en zoete jus d'orange. Voor mij was dit echt ontbijt in plaats van lunch. Het personeel in het restaurant leek net van de lagere school te komen of kon geen Nederlands en wist niets van de lunch af. We hopen dat we nog iets zullen horen over deze zogenaamde lunch, want dit was echt schandalig. Ook waren we van tevoren slecht geïnformeerd over de lunch.

Sander van Daalder 23 mei 2022
Reageer
R

Genieten

Vorige week zijn we voor de tweede keer naar dit park geweest en opnieuw hebben we een geweldige tijd gehad. De huisjes zijn prachtig gelegen aan het water en we hebben veel vis gevangen, waaronder brasem en voorntjes. Het varen met de sloep was ontzettend leuk en we hebben genoten van de omgeving. Helaas deed onze sloep het na een dag niet meer, maar er werd snel een nieuwe geregeld. De huisjes waren mooi en modern ingericht en waren bij aankomst schoon.

Helaas vonden we de bedden echt verschrikkelijk. We werden elke ochtend wakker met rugpijn omdat ze zo hard waren. Gelukkig hadden we horren voor de slaapkamerramen, maar voor de deur naar het terras ontbraken deze. Hierdoor zat de woonkamer vol met muggen, wat erg vervelend was.

Daarnaast viel ons meerdere malen op dat de (eigenaar/opzichter?) nogal chagrijnig en boos mensen toesprak als ze te hard voeren. Hoewel we begrijpen dat er regels zijn, vonden we dat het ook vriendelijker gebracht kon worden. Er zijn immers ook mensen die langs varen en niet op het park verblijven, zoals wijzelf toen we de sloep nog aan het leren waren.

Ondanks deze kleine minpuntjes hebben we opnieuw genoten van ons verblijf en we komen zeker terug.

Roos Das 17 mei 2022
Reageer
V

Fantastisch met een eigen boot

Dit park ligt aan het open water en alle luxe huisjes beschikken over een eigen sloep. Hiermee kun je leuke tochten maken naar Giethoorn en Blokzijl. Het park is gericht op rustzoekers, dus er is geen animatie of speeltuinen. Je kunt hier lekker fietsen en verse broodjes kunnen worden besteld en aan de deur afgeleverd. De huisjes zijn uitstekend, ruim en voorzien van alle gemakken, met genoeg bestek en servies. Al met al is het een heerlijke plek voor een week weg.

V B 12 mei 2022
Reageer
R

Uniek avontuur

Villapark Waterstaete biedt een vakantie-ervaring die je niet snel zult vergeten. De woningen op het park zijn compleet uitgerust met alles wat je maar wenst, waardoor je alleen nog maar je koffer met kleding en een handdoek hoeft mee te nemen. Het park biedt een unieke bootervaring die je niet mag missen. Het is werkelijk geweldig om over het water te varen en van de omgeving te genieten. Waterstaete heeft deze ervaring mogelijk gemaakt en daar zijn we zeer dankbaar voor!

Roos Das 1 mei 2022
Reageer
S

Optimaal genoten

We waren erg blij dat er een bootje bij het huis aanwezig was. Het weer was prachtig en we konden dus volop van de boot genieten. Helaas zijn er door de ligging van het park direct aan het water veel muggen aanwezig bij de huisjes, waardoor we hier veel last van hadden. Ons huis had geen horren en omdat er ook geen airco aanwezig was, was het niet uit te houden. Door de grote hoeveelheid muggen waren er ook veel spinnen in en om het huis te vinden. Desondanks was het huis wel van alle gemakken voorzien.

Serdar 12 apr 2022
Reageer
T

Nieuw park

Ik ben net terug van een midweek op dit park. Ik was bezorgd over een vies huis, aangezien er enkele slechte reacties op Zoover waren, maar de schoonmaak verdiende volgens mij een 10 (en ik ben zelfs bevreesd voor vlekken!). De huisjes waren mooi en hadden een ruime inventaris. De broodjesservice was ook top. In maart konden we een sloep boeken (vanaf april is het standaard bij het huisje). Het was een prachtige plek om te varen. Ik beveel het ten zeerste aan. Op het park zelf was niet veel te doen, maar dat was van tevoren duidelijk. We hadden het getroffen met het weer (vol zon en 10 graden), maar ik zou graag in de zomer nog eens terugkomen.

Tanja Kelder 14 mrt 2022
Reageer
L

Mooi nieuw park

Ik ben net terug van een midweek op dit park en was aangenaam verrast. Hoewel ik bang was voor een vies huisje gezien sommige reacties op Zoover, was de schoonmaak echt top (en ik heb zelfs smetvrees). De huisjes zijn mooi en hebben een ruime inventaris. De broodjesservice was ook erg goed. We hadden geluk dat we in maart al een sloepje konden boeken (vanaf april is het standaard bij het huisje inbegrepen). Het was een super mooie plek om te varen. Ik zou dit park zeker aanraden. Op het park zelf is niet veel te doen, maar dat was van tevoren duidelijk. We hadden geluk met het weer (vol zon en 10 graden), maar ik zou graag in de zomer nog eens terugkomen.

Laura Nat 4 feb 2022
Reageer
C

Wij hebben heel erg genoten

De uitstraling van het park maakt het bijzonder en mooi, wanneer je het park binnenrijdt, kom je meteen in de vakantiesfeer. Als je snel wilt genieten van het uitzicht, het huisje in wil of meteen met het sloepje op pad wilt, kan dat.
Ook de wandelingen door dit park zijn echt om te genieten, waar je helemaal tot rust komt.

Cora Liever 12 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ossenzijl.

Over Vakantiepark Waterstaete

Vakantiepark Waterstaete is gelegen aan het water, in een schilderachtig dorpje te Waterstaete 1 Ossenzijl, midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit park biedt een mix van natuur en waterpret. Gasten kunnen verblijven in luxe vakantievilla's, direct aan het water gelegen en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een jachthaven, bootverhuur en vismogelijkheden, zodat gasten optimaal kunnen genieten van de waterrijke omgeving. Tevens zijn er verschillende luxe faciliteiten zoals broodjes- en ontbijtservice, restaurant aan huis, bar/restaurant Oss & Zyl en een boodschappenservice van Plus. Natuurliefhebbers kunnen prachtige vaartochten maken door de kanalen en meren van het nationale park, waarbij ze kunnen genieten van de unieke flora en fauna. Daarnaast biedt de omgeving ook uitstekende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten langs de vele paden en routes in de nabije natuur. In de omgeving bevinden zich ook bezienswaardigheden zoals Giethoorn, het Venetië van het Noorden, en het pittoreske stadje Blokzijl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ossenzijl, Overijssel
  • https://www.vakantieparkwaterstaete.com
  • info@vakantieparkwaterstaete.com