Vakantiepark 't Rheezerwold

Vakantiepark 't Rheezerwold

3.8 reviewscore • 4 reviews
J

Een paradijselijke camping in de natuur

Deze camping was werkelijk fantastisch! Met ruime kampeerplekken en prachtig onderhouden grasvelden, voelde het als een paradijs in de natuur. Het sanitair was uitstekend en altijd kraakhelder. Hoewel het buitenzwembad een beetje aan de kleine kant was als het druk was, waren de speeltoestellen op elk veld een hit bij de kinderen. De animatie was leuk en het personeel in de snackbar en het restaurant was super vriendelijk. Kortom, een topcamping die ik zeker zou aanraden!

Joris 10 jul 2023
Reageer
M

Voor jonge avonturiers

Ons hemelvaartsweekend op deze camping was geweldig! Het was een prachtige camping, goed verzorgd en vooral het sanitair was opvallend schoon (het nieuwe toiletgebouw bij veld Valk was top). De organisatie was uitstekend en het animatieteam maakte het verblijf extra leuk voor de kinderen. De snackbar was heerlijk en het zwembad, hoewel eenvoudig, was groot genoeg voor een fijne tijd met het gezin. We hebben genoten en kijken misschien wel uit naar een volgend bezoek!

Marjolein 23 mei 2023
Reageer
E

Genieten van 2 weken rust

We hebben twee weken in de meivakantie doorgebracht op deze camping en het was heerlijk. De camping was mooi en het sanitair was netjes. De vele speelfaciliteiten voor de kinderen, zoals voetbal, volleybal, basketbal en meer, zorgden voor veel plezier. Het buitenzwembad was aangenaam, hoewel het water soms een beetje koud was. De animatie in de tweede week was top en maakte het verblijf extra leuk voor onze kinderen. Al met al was het een supervakantie en we denken erover om nog een keertje terug te komen.

Erik 7 mei 2023
Reageer
J

Teleurstellende ervaring

We verbleven hier afgelopen week en hadden eerder altijd positieve ervaringen, maar deze keer viel flink tegen. Het huisje had diverse problemen, waaronder een kapotte vaatwasser en andere ongemakken. Het personeel bij de receptie was aanvankelijk vriendelijk, maar hun manager gedroeg zich onbeschoft. Na jarenlang hier vakantie te hebben gevierd, willen we nu niets meer met dit incompetente bedrijf te maken hebben. Ons advies: zoek iets anders dan Makkum Beach Resort!

Jan 13 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hardenberg.

Over Vakantiepark 't Rheezerwold

Er zijn 4 reviews geschreven over Vakantiepark 't Rheezerwold op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hardenberg, Overijssel
  • https://www.rheezerwold.nl
  • receptie@rheezerwold.nl