Reviews (2)

 • Anja

  vol op in het nieuws

  Ik lees overal berichten van oneindig veel stof, niet goed schoongemaakt, dingen werken niet... Dit valt allemaal wel mee mensen. Althans, ja, het kon schoner maar kom op. Wij gaan er al jaren heen met onze lieve hond want huisdieren zijn er toegestaan. Het is een hele rustige en fijne omgeving dus laat je niet zomaar dollen door al die nieuwssites die elkaar napraten om content te krijgen. Waar ik dan eerder over zou klagen is het feit dat er niet heel veel activiteit is en het zwembad is ook matig. Maar qua eetgelegenheden, parkwinkel met iedere ochtend verse broodjes, prijs/kwaliteitsverhouding en ligging is het een ruime voldoende.

  Anja 25 okt 2021

 • Angelique Van eekelen

  drie jaar geleden

  ik en mijn zoontje zijn hier 3 jaar geleden ook voor 1 weekje heen geweest. en zoals de meeste klanten hier zeggen.

  alles op het park is waardeloos. vies en klein huisje. douche en wc met weinig waterkracht.
  beddengoed die je schoon mee krijgt is niet om aan te zien. matrassen zitten vol vlekken. kofferzetfilter met schimmel erin.

  de faciliteiten op het park zijn allemaal kapot of versleten. speeltuin faciliteiten zijn geheel geroest en nergens te bekennen.

  achterin het watergedeeltje ligt er waardeloos bij,er zou een tal van watersport activiteiten kunnen zijn.

  maar alles dicht of geen personeel aanwezig. en als er al personeel is dat zijn ze niet aanspreekbaar of druk bezig met hun eigen wereldje.

  waardeloos park,aangezien het een toplocatie zou kunnen zijn. van horen zeggen al jaren failliet, maar er komt toch nog geld binnen in het laadje zo te zien of horen

  Angelique Van eekelen 25 aug 2021