Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach

2.6 reviewscore • 9 reviews
S

Positieve punten met verbetering nodig

Mijn recente bezoek aan deze locatie bracht zowel positieve als negatieve punten aan het licht. In tegenstelling tot sommige verwachtingen, was de hygiëne in mijn huisje bevredigend. Het huisje zelf bood voldoende comfort en voorzieningen, wat mijn verblijf aangenaam maakte. Echter, het park als geheel vertoonde tekenen van slijtage en heeft duidelijk behoefte aan renovatie. Specifiek zou ik graag meer watergerelateerde activiteiten zien, zoals een vernieuwd strandje aan de kreek en mogelijkheden voor kanoën, boottochten en stand-up paddling. Mijn midweekbezoek was vooral gericht op het verkennen van nabijgelegen stranden en dorpen, en op dat gebied voldeed mijn verblijf aan de verwachtingen.

Stefan 15 jul 2023
Reageer
M

Gemengde gevoelens

Mijn verblijf op deze locatie bracht zowel positieve als negatieve aspecten naar voren. De ligging van de accommodatie was prima, maar ik stuitte op enkele problemen. Bij aankomst was er een wachtrij voor beddengoed en andere benodigdheden. Het personeel op het terrein was over het algemeen vriendelijk, behalve de medewerkers bij de receptie, die weinig enthousiasme toonden. In de huisjes was het comfortniveau twijfelachtig, met harde bedden en krappe ruimtes. Gelukkig was er wel snel hulp beschikbaar bij problemen met de accommodatie. Mijn chalet bevond zich op een mooie plek, hoewel sommige andere locaties minder gunstig waren. Het feit dat ik via vakantieveilingen had geboekt, resulteerde in een betaalbare prijs. Niettemin waren veel faciliteiten op het terrein gesloten of slecht onderhouden, wat aangeeft dat er verbeteringen nodig zijn.

Maarten 7 aug 2023
Reageer
M

Teleurstelling op herhaling

Mijn recente ervaring op deze plek was verre van bevredigend en bevestigde helaas eerdere teleurstellingen. Onze keuze viel op de stacaravan genaamd "Zeeuw", maar bij aankomst bleek deze allesbehalve schoon en zelfs beschadigd te zijn. De algehele hygiëne liet te wensen over, vooral in de keuken. Het comfort werd aangetast door de smalle en ongemakkelijke bedden, waardoor draaien tijdens de slaap moeilijk was. Daarnaast was er een schrijnend tekort aan bestek en servies. De toestand van de camping in zijn geheel was teleurstellend, met weinig onderhoud en beperkte activiteiten. Deze factoren droegen bij aan een onplezierige ervaring tijdens mijn verblijf.

Maxime 2 aug 2023
Reageer
J

Onaangename ervaring

Mijn ervaring op deze locatie was uiterst teleurstellend en ik zal deze niet opnieuw bezoeken. Ondanks een gunstige ligging aan het water en een degelijke campingwinkel, was de algehele toestand van het terrein verwaarloosd en verouderd. Zowel de kinderboerderij als de speeltuin bevonden zich in een verontrustende staat van verval en vuil. De huuraccommodaties waren gebrekkig en het personeel bleek ontoereikend om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Het aanwezige publiek vertoonde onbehoorlijk gedrag, terwijl het constante geluid van technohouse muziek een storende factor was. De beloofde voorzieningen, zoals een subtropisch zwembad, waren niet beschikbaar tijdens mijn verblijf.

Jasmijn 6 jun 2023
Reageer
R

Genoten, maar verbeteringen nodig

Mijn recente verblijf op deze locatie was over het algemeen plezierig, maar er zijn enkele aspecten die aandacht en verbetering behoeven. Mijn vakantie werd gewonnen via vakantieveilingen, wat een leuke verrassing was. De accommodatie, geschikt voor vier personen, was schoon en comfortabel, met minimale reparaties nodig. De aanwezigheid van een speeltuin, een kinderboerderij en een binnen speelhal werd op prijs gesteld, hoewel het ontbreken van een zwembad een gemis was. Het personeel toonde inzet om de kinderen te vermaken en de horecadiensten waren acceptabel. Ondanks de aangename ervaring zijn er verbeteringen nodig om de algehele kwaliteit van het verblijf te versterken.

Robin 6 mei 2023
Reageer
T

Onaangename verrassingen

Mijn recente bezoek aan deze locatie bracht enkele onaangename verrassingen met zich mee. De ontvangst was onvriendelijk en het wachten in de rij voor inchecken was vervelend. De toestand van het huisje liet te wensen over en andere gasten gedroegen zich respectloos. Het aanbod aan voorzieningen was beperkt, en beloofde faciliteiten zoals het subtropisch zwembad bleken niet beschikbaar te zijn. Het ontbreken van WiFi en entertainment voor tieners droeg bij aan de teleurstellende ervaring. Het terrein zelf en de website waren verouderd en niet aantrekkelijk, wat de totale ervaring beïnvloedde.

Tim 12 jan 2023
Reageer
F

Prima vermaakt

Midweek chalet gehuurd en wij hebben ons eerlijk gezegd prima vermaakt. Het is een mooi en groot vakantiepark op een mooie locatie. Prijs en kwaliteit is prima in verhouding. Tuurlijk zijn er nog wel wat verbeterpunten, maar waar is dat nou niet.. Het belangrijkste is dat wij ons hebben vermaakt. Daar gaat het toch om. Inrichting van de chalet was goed en ook goede voorzieningen op het park zelf. Misschien moet je gewoon niet te hoge verwachtingen hebben en dan komt het helemaal goed. Je moet er toch zelf wat van maken en dat lukt wel op dit vakantiepark.

Familie de Jong 24 nov 2022
Reageer
A

vol op in het nieuws

Ik lees overal berichten van oneindig veel stof, niet goed schoongemaakt, dingen werken niet... Dit valt allemaal wel mee mensen. Althans, ja, het kon schoner maar kom op. Wij gaan er al jaren heen met onze lieve hond want huisdieren zijn er toegestaan. Het is een hele rustige en fijne omgeving dus laat je niet zomaar dollen door al die nieuwssites die elkaar napraten om content te krijgen. Waar ik dan eerder over zou klagen is het feit dat er niet heel veel activiteit is en het zwembad is ook matig. Maar qua eetgelegenheden, parkwinkel met iedere ochtend verse broodjes, prijs/kwaliteitsverhouding en ligging is het een ruime voldoende.

Anja 25 okt 2021
A

Nog even als aanvulling: je gaat niet naar een 5 sterren hotel hè. Dit weet je. Je gaat naar een rustig 4 sterren vakantiepark in een rustige omgeving. Wat ons betreft was het gewoon prima schoon en ondervonden we totaal geen hinder. Kan natuurlijk anders zijn in de overige huisjes.

Anja 25 okt 2021
A

drie jaar geleden

ik en mijn zoontje zijn hier 3 jaar geleden ook voor 1 weekje heen geweest. en zoals de meeste klanten hier zeggen.

alles op het park is waardeloos. vies en klein huisje. douche en wc met weinig waterkracht.
beddengoed die je schoon mee krijgt is niet om aan te zien. matrassen zitten vol vlekken. kofferzetfilter met schimmel erin.

de faciliteiten op het park zijn allemaal kapot of versleten. speeltuin faciliteiten zijn geheel geroest en nergens te bekennen.

achterin het watergedeeltje ligt er waardeloos bij,er zou een tal van watersport activiteiten kunnen zijn.

maar alles dicht of geen personeel aanwezig. en als er al personeel is dat zijn ze niet aanspreekbaar of druk bezig met hun eigen wereldje.

waardeloos park,aangezien het een toplocatie zou kunnen zijn. van horen zeggen al jaren failliet, maar er komt toch nog geld binnen in het laadje zo te zien of horen

Angelique Van eekelen 25 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hoek.

Over Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach, gelegen aan Middenweg 1 te Hoek, is een Oostappen vakantiepark waar je Zeeland kunt ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een grote jachthaven aanwezig, een strandbad voor watersportliefhebbers, een visvijver, meerdere horecagelegenheden, een overdekte speel/sporthal en meerdere buitenactiviteiten voor de kinderen. Maak een heerlijke vaartocht door een bootje te huren of geniet van de natuur van Zeeuws Vlaanderen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoek, Zeeland
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/marina-beach
  • receptie@vakantieparkmarinabeach.nl