Vakantiepark IJsselstrand

Vakantiepark IJsselstrand

3.5 reviewscore • 10 reviews
S

Teleurstellende ervaring

Onze aankomst op het terrein was geen goed begin. De staat van de caravan was verschrikkelijk, bedekt met hondenhaar en plakkerige rommel in de keuken. Het gebrek aan hygiëne zorgde voor een onprettige sfeer. Het onderhoud was ver te zoeken, met kapotte parasol, beschadigde tafel en deuren, en een badkamer vol schimmel. Grote loslopende honden op het veld zorgden voor een onrustige omgeving. De beloofde broodnodige faciliteiten ontbraken en het zwembad bleek niet schoon, met pleisters en haren in het water. Het personeel gaf een chagrijnige indruk en de bedden waren oncomfortabel. Kortom, deze ervaring was zo negatief dat we vroegtijdig zijn vertrokken en nooit meer terugkomen.

Sophie 15 aug 2023
Reageer
L

Leiding en toezicht ontbreken

De pluspunten van deze camping waren de gezellige sfeer, grote speeltuin, en opwindende glijbanen, wat resulteerde in een aangename vakantieweek. Echter, het gebrek aan communicatie was opvallend, met last-minute afgelaste activiteiten en wegvallende WiFi. Ondanks enkele positieve aspecten, ontbrak het animatieteam aan betrokkenheid en kindgerichtheid. In vergelijking met eerdere ervaringen met andere campings viel deze camping tegen op het gebied van schoonmaak en organisatie. De beperkte variatie in avondactiviteiten en sluitingstijden van faciliteiten zorgden voor frustratie. Kortom, hoewel er positieve punten waren, was het algehele plaatje teleurstellend.

Linda 4 aug 2023
Reageer
T

Eerste en laatste keer Capfun

Hoewel de stacaravan nieuw en netjes was, liet het algehele plaatje te wensen over. Veel beloofde faciliteiten waren nauwelijks beschikbaar of zelfs gesloten. De openingstijden waren beperkt en onhandig, zoals het late openen van het paviljoen. Het gebrek aan aandacht voor details was zichtbaar, met ontbrekende zeep en handdoekjes in de toiletten en weinig variatie in animatie. De sfeer en het aanbod stonden niet in verhouding tot de prijs. Deze eerste ervaring met Capfun heeft ons teleurgesteld en we zullen niet meer terugkeren.

Timo 4 aug 2023
Reageer
P

Gemengde gevoelens over Capfun

Hoewel de camping zelf mooi was en onze 4-persoons stacaravan schoon en netjes, waren er enkele tekortkomingen die onze ervaring beïnvloedden. De twee eenpersoonsbedden waren niet geschikt voor tieners vanwege hun beperkte afmetingen. Ondanks enkele positieve punten, zoals het buitenbad en de glijbanen, liet de algehele animatie te wensen over en ontbraken faciliteiten zoals horeca bij de indoorspeeltuin. De algehele prijs-kwaliteitverhouding was niet in balans. De teleurstellingen wogen zwaarder dan de positieve aspecten, waardoor we met gemengde gevoelens terugkijken op ons verblijf bij Capfun.

Pieter 30 jul 2023
Reageer
E

Ervaring in de natuur

Onze accommodatie was prachtig gelegen en voorzien van een charmante speeltuin op het veld. Het buitenbad en de glijbanen boden veel plezier, maar de hygiëne liet te wensen over met vuil en haren in de faciliteiten. Helaas viel de variatie in animatie tegen en ontbrak het aan een gevarieerde eetgelegenheid. In vergelijking met eerdere ervaringen op andere campings, kon deze niet helemaal tippen aan onze verwachtingen. De prijs die we betaalden was niet in verhouding tot de algehele ervaring, en we kijken gemengd terug op ons verblijf bij Ijsselstrand.

Evelien 28 jul 2023
Reageer
M

Uitstekende klantenservice

Onze ervaring begon enigszins teleurstellend met een plek op het oudere gedeelte van de camping en een teleurstellende stacaravan. Echter, na melding van de gebreken werden we verplaatst naar een nieuw gedeelte, waar we twee fantastische weken hebben gehad. Het nieuwe gedeelte toonde belofte met aanplant en een prachtig uitzicht op het water. De binnen speeltuin was een hoogtepunt voor de kinderen, hoewel de mogelijkheden voor aankopen beperkt waren. De vriendelijke en behulpzame medewerkers verdienen een compliment, en hoewel er ruimte is voor verbetering, was ons verblijf grotendeels aangenaam.

Martijn 25 jul 2023
Reageer
J

Matige midweek vakantie

Onze vakantie was oké, maar er waren enkele teleurstellingen. De stacaravan was nieuw en netjes, maar gebrek aan privacy en een gebrek aan faciliteiten voor kinderen op ons veld waren minpunten. Het buitenbad bood plezier, maar de prijs voor toegang was hoog voor gasten die geen gebruik maakten van faciliteiten. Het personeel bij de snackbar was inefficiënt, en het ontbreken van variatie in animatie en het gebrek aan beschikbare voorzieningen verstoorden onze algehele ervaring. We kijken terug op een matige midweek bij Ijsselstrand.

Jeroen 13 jul 2023
Reageer
L

Natuurpracht en praal

Het Ijsselstrand genoot van een prachtige natuurlijke omgeving aan het water, met veelbelovende plekken langs de oever. Hoewel dit nieuwe gedeelte in ontwikkeling was, was het nog niet helemaal voltooid. Het binnenbad en de glijbanen waren een genot, maar het ontbreken van verkoopmogelijkheden bij de zwembaden was een tegenvaller. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar sommige details, zoals het gebrek aan uitleg bij animatie, vielen tegen. We kijken gemengd terug op ons verblijf, waarbij de natuurlijke schoonheid werd overschaduwd door enkele tekortkomingen.

Lotte 3 jul 2023
Reageer
D

Genieten van fietsavontuur

Onze eerste fietsvakantie bij Capfun was een heerlijke week vol prachtige fietstochten in de omgeving, langs zowel Veluwezoom als de IJssel. Het nieuwe zwembad en de glijbanen werden feestelijk geopend, inclusief vers fruit. Manager Chris en het team leverden hard werk om alles tijdig gereed te hebben. Ondanks enkele kleine tekortkomingen, hadden we een geweldige tijd en waarderen we hun inzet. We kijken positief terug op deze vakantie.

Daniel 23 jun 2023
Reageer
A

Mooie locatie, gebrekkige faciliteiten

De locatie aan het water bood prachtige uitzichten en mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Echter, de afstanden op het terrein waren aanzienlijk, wat vooral met kleine kinderen een uitdaging was. Het buitenbad was een hoogtepunt, maar het gebrek aan mogelijkheden voor eten en drinken bij het zwembad was teleurstellend. De binnen speeltuin bood vermaak voor kinderen, maar had beperkte verkoopopties. De algehele ervaring was gemengd, met enkele positieve en negatieve aspecten.

Anne 22 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Doesburg.

Over Vakantiepark IJsselstrand

Vakantiepark IJsselstrand is gelegen te Eekstraat 18 in Doesburg. De faciliteiten van het park zijn divers en zorgen voor vermaak voor alle leeftijden. Van een overdekt zwembad en speeltuinen tot sportvelden en animatieprogramma's, er is genoeg te doen voor het hele gezin. Ook de recreatieplas biedt volop watersportmogelijkheden, zoals zwemmen en vissen. Vakantiepark IJsselstrand heeft verschillende soorten accommodaties, variërend van comfortabele chalets tot ruime kampeerplaatsen. De accommodaties zijn goed uitgerust en bieden de nodige gemakken voor een ontspannen verblijf. De omgeving van het park is prachtig en biedt volop gelegenheid voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. De uiterwaarden van de IJssel lenen zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Ook de nabijgelegen Hanzesteden Zutphen en Doesburg zijn de moeite waard om te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doesburg, Gelderland
  • https://www.ijsselstrand.nl
  • info@ijsselstrand.nl