Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

5.0 reviewscore • 2 reviews
T

Fantastisch verblijf in een boomhut

Ons verblijf was fantastisch! We verbleven in een boomhut die prachtig gelegen is tussen de bomen. Alle benodigdheden waren ruimschoots aanwezig. We besloten om de spelletjesbox te huren, viel beetje tegen maar toch leuk dat het kan. Handig dat je een taxi busje kan huren om je naar de bushalte van Loonsche Land te brengen (dit is gratis als je het voortijdig meldt). Vanaf daar konden we gemakkelijk met een busje naar de Efteling.

Thijs 17 jul 2023
Reageer
J

Geweldige tijd in de Efteling!

Het verblijf in het Loonsche Land Hotel was heel erg leuk. Onze ruime kamer was van alle gemakken voorzien, het ontbijt was uitgebreid en verrukkelijk (zoals onze dochter zei), en we hebben heerlijk gegeten in restaurant De Proeftuyn. De Efteling zelf was had je her en der flinke rijen dus het is wel handig om achteraan te beginnen zodat je de menigte wat ontloopt. En als tip: gebruik de Efteling-app, deze is zeer handig.

Jasper 17 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kaatsheuvel.

Over Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Er zijn 2 reviews geschreven over Vakantiepark Efteling Loonsche Land op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • https://www.efteling.com/nl/loonsche-land
  • informatie@efteling.com