Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

3.3 reviewscore • 7 reviews
B

Kapotte sauna en rioollucht

Sauna stuk, geen stankafsluiter in douche waardoor doorlopend rioollucht,, deurklink
viel er steeds af in slaapkamer, ramen alleen door optillen weer dicht te krijgen,
Om 18 u geen tijd voor een ijsje na het eten, restaurantbezoeker mocht zonder qr code blijven zitten (we zijn geen politie agent) onbehoorlijk personeel in supermarkt, lege schappen. Na 3 mails konden we een kortingsbon krijgen. 1 ding is zeker met geld toe nog geen uur dat ik daar doorbreng

Betty 30 nov 2021
Reageer
R

Dierenbos camping beoordeling

Vakantiepark Dierenbos is een hele mooie camping met heel veel groen in de buurt. Een perfecte plek om lekker met je gezin naar toe te gaan. Voor jonge en oudere kinderen is er genoeg te doen en zelfs als je alleen met je partner weg zou willen, zou dit in mijn ogen een goede plek zijn. Wij zijn hier nu één keer geweest maar ik verwacht dat we hier nog wel vaker zullen gaan vertoeven. Het is ons allemaal erg goed bevallen en de kinderen hadden het er al over dat ze hier nog wel vaker naar toe zouden willen.

Ria 17 sep 2020
Reageer
K

Loze Beloftes

Wij zijn deze zomervakantie geweest. Na lang wikken en wegen om wel of niet te gaan vanwege Corona. Overtuigt door het personeel die ons telefonisch beloofde dat de schoonmaak op topnivo zou draaien ivm Corona. Niets was minder waar. De eerste week werd er maar 1 keer per dag schoongemaakt en dan ook nog met een franse slag. De desinfectant was non stop op. 1,5 week moeten knokken voor opschaling van de schoonmaak. Eindelijk meerdere keren per dag schoongemaakt. Alleen was de desinfectant vaak op de handdoekjes vaak leeg. Dit was niet alleen bij het Sanitair. Overal waar desinfectant nodig was, bv bij het bowlen en restaurant was vaak op. Moest je een half uur wachten voor er nieuwe kwam. Meerdere mensen aanspreken, dan werd het gevuld. MET ZEEP. De bowlingbanen zouden om en om open zijn om tijd te hebben om alles te reinigen. Niet dus, er werd niets gereinigd tussentijds. Afspraken maken met de medewerkers, die je meestal welwillend te woord stonden, en de managers, werden niet nagekomen en zeker niet teruggekoppeld. Verbrand eten op het terras. Wel met excuses, en een drankje goedgemaakt. Onbeschoft te woord gestaan per telefoon, omdat er intern niet gecommuniceerd wordt. Respectloos. Al met al een zeer slechte ervaring. Voor kinderen t/m 8 jaar was er wel animatie, daarboven moest zich maar redden. Een camping waar we lang naar uitkeken om te bezoeken, is in een deceptie geeindigd. Wij komen hier nooit meer. Jammer dat zo'n mooi park, wat dat is het wel, zichzelf zo te grabbel gooit.

Kuiper 11 aug 2020
Reageer
L

Dierenbos camping ervaring

Wij zijn in 2019 in de zomermaanden het vakantiepark Dierenbos geweest en wij hadden geluk dat we hier net in de periode van het mooie weer waren, dus we hebben ons opperbest vermaakt.

Één dag regende het helaas, waar we niet over mogen klagen aangezien het maar één dag was, maar dan is er ook meteen maar erg weinig wat je daar kunt doen.

Dus dat zou ik wel als verbeterpunt meegeven, als vakantiepark in Nederland waar het toch regelmatig regent, om ook wat dingen te doen te hebben voor als het een keer regent

Luuk 9 jan 2020
Reageer
J

Ik ben hier wel eens met mijn kinderen geweest, vooral toen ze allebei nog jong waren.
Toen vonden ze het helemaal het einde, maar naarmate ze ouder werden zag ik hun interesse in dit vakantiepark verliezen.
Op het park zelf kun je ook duidelijk zien dat ze vooral gericht zijn op de jongere kids dan op de wat oudere, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden voor de mensen die overwegen hier naartoe te gaan.

Janny 24 jan 2020
V

Dierenbos vakantiehuizen

Bij dit vakantiepark kun je zowel kamperen of je kunt er voor kiezen om lekker een vakantiehuis hier huren.
Wij gaan dan voor het huisje en dat is dan gewoon super de luxe, alles zit er op en er aan dus je bent van alle gemakken voorzien,
Overdag kun je lekker naar de kinderboerderij en helpen met de dieren verzorgen of je kiest voor het animatie team, er is altijd wel wat leuks te doen.

Valerie 27 dec 2019
Reageer
T

Dit is een heel erg leuk uitje om met je gezin naartoe te gaan, vooral voor mensen met kinderen is dit heel erg leuk.
Maar ook als je alleen met je partner hier naartoe gaat, zonder kinderen, ook dan kun je een hele leuke dag hebben.
Weer of geen weer, een leuke dag heb je hier altijd.
Natuurlijk is het leuker als de zon lekker schijnt bij dit soort uitstapjes, maar daar heb je helaas zelf geen inspraak in.

Timmie 1 mrt 2020
F

Vakantiepark met veel mogelijkheden

Mijn gezin en ik gaan al drie jaar naar Vakantiepark Dierenbos en de kinderen vinden het hier helemaal geweldig. De meeste parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van de accommodaties. Zo vind je bij het centraal gelegen hoofdgebouw het zwembad, het restaurant, de bowlingbaan, een loungehoek met speciaal ingerichte kinderhoek, de midgetgolfbaan, speeltuin en de speelvijver. Daarnaast vind je ook op diverse plaatsen in het park dierenverblijven en is er zelfs een kinderboerderij. Ook vind je op het park diverse speeltuinen, kun je een fiets huren, vissen in het meer en meedoen met de activiteiten van het animatieteam! Wat wil je nog meer, zo hebben mijn vrouw en ik een heerlijk ontspannen vakantie en hoeven de kinderen niet bang te zijn dat er te weinig leedvermaak op het park te vinden is. Iedereen blij!

Familie Bos 7 jul 2019
Reageer
R

Dierenbos vakantiepark review

Reeds vorig weekend (met het heerlijke weer) genoten op vakantiepark Dierenbos te Noord-Brabant met mijn vrouw en twee dochters! Je komt er echt tot rust en met 25+ graden en zon kom je echt tot rust op het strand. Wij hebben gekozen voor een vakantiehuis in plaats van een kampeer plek, hou zelf niet zo van kamperen, vandaar. De ligging van de huisjes is echt heel mooi, je hoort de vogeltjes al vroeg fluiten in de ochtend en je zit vlakbij het water. Ging in het begin iets mis met de boeking omdat we het online hadden aangevraagd maar we waren de tickets vergeten uit te printen, kon het via de telefoon alsnog laten zien en alles kwam goed.

Richard en Hermieke 26 jun 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Vinkel.

Over Vakantiepark Dierenbos
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vinkel, Noord-Brabant
  • https://www.dierenbos.nl
  • receptie@dierenbos.nl