Vakantiepark De Meerpaal

Vakantiepark De Meerpaal

4.7 reviewscore • 3 reviews
P

Genoten!

Het was een geweldige ervaring om in oktober te kamperen met eigen sanitair! De wellness op de camping was super en daar hebben we elke dag gebruik van gemaakt. De afgesproken tijden werkten perfect voor ons.

De service was netjes, de locatie was leuk en de mensen waren vriendelijk. We hebben een geweldige tijd gehad en kunnen niet wachten om terug te komen in 2021!!!

Petra Kints 29 okt 2020
Reageer
B

Top verblijf gehad

De eerste keer dat we dit park bezochten was zes jaar geleden, en toen was het nogal kaal. We waren echter verheugd te ontdekken dat het sindsdien weelderig en groen is geworden. We verbleven twee nachten in een studio en waren blij dat het gemeubileerd en schoon was met een gezellige inrichting. De bedden waren bijzonder comfortabel. We hadden ook een heerlijke maaltijd in de Brasserie - de service was uitstekend.

Blijkers 28 mei 2020
Reageer
T

100% aan te raden!

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze vakantie in een kinderchalet dicht bij het waterspeelschip en de brasserie. Het chalet was heerlijk schoon en had alle benodigdheden, zoals een box, een combimagnetron, een vaatwasser, een ruime douche en een zeer ruime woonkamer. Het eten in de brasserie was heerlijk, en de twee speelscheepjes (water en zand) waren geweldig voor de kleintjes. Helaas was het enige nadeel de tocht naar het strand - een steile klim van 100 trappen op en neer voordat je het zou bereiken. Vooral met kleine kinderen was dit lastig.

T. Peers 11 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Zoutelande.

Over Vakantiepark De Meerpaal
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zoutelande, Zeeland
  • https://www.vakantieparkdemeerpaal.nl
  • info@vakantieparkdemeerpaal.nl