Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart

3.5 reviewscore • 4 reviews
M

Een teleurstellende achteruitgang

We staan hier met onze caravan op de camping, maar we zijn erg teleurgesteld over de achteruitgang van de camping. Allereerst zijn de medewerkers bij de receptie zeer onvriendelijk en totaal niet klantgericht. Bah. En dan het sanitair, ze maken het pas schoon om 9 uur 's ochtends, wanneer iedereen wil gaan douchen. Vorig jaar kon je je handen nog afdrogen na een toiletbezoek, maar nu moet je je handen op een "natuurlijke" manier laten drogen, er is geen blaasapparaat of automatische papierdispenser aan de muur zoals vorig jaar. Het sanitairgebouw bij de haven is redelijk modern, maar het andere gebouw in het midden van de camping is oud, slecht onderhouden, stinkend en als je in de familiedouche wilt douchen, moet je de deurklink vasthouden om eruit te kunnen. De douches kunnen niet op slot en de kranen lekken bij het afwassen. Echt heel slecht. En de schoonmaak gebeurt echt op een slordige manier. Erg jammer, want de locatie van de camping is prachtig. En er is geen animatie meer voor de kinderen.

Marielle 30 mei 2023
Reageer
E

Geen 5 sterren, maar een acceptabele camping

De camping was redelijk. Het voldeed niet aan de 5-sterrenstatus, maar we hebben ons wel vermaakt. Helaas hadden we 3 keer stroomuitval, maar dat werd gecompenseerd met Fries suikerbrood. Het privé sanitair was niet erg schoon, met veel zwarte schimmel. Het restaurant was wel echt goed, vooral dankzij het vriendelijke personeel. Er was echter geen speelgelegenheid voor de kleintjes en 's avonds hadden we soms te weinig parkeerplaatsen.

Erik en familie 6 mei 2023
Reageer
B

Een fantastische ervaring

Wat hebben we een geweldige midweek gehad! Het huisje waarin we verbleven was echt heerlijk. Het was schoon, gezellig ingericht en de bedden waren supercomfortabel. Maar wat echt indruk op ons maakte, was de prachtige omgeving. We hebben volop genoten van de natuur en de mooie landschappen.

Onze vierjarige was helemaal in zijn element in het zwembad. Hij vond vooral de leuke fonteinspelletjes geweldig. Het personeel was ook erg attent en behulpzaam. Eventuele klachten die we hadden werden direct en snel opgelost, wat we zeer op prijs stelden.

Bert-Jan 5 mei 2023
Reageer
M

Niet geschikt voor jonge gezinnen

De meivakantie was erg teleurstellend. Er was vrijwel niets te doen voor kleine kinderen, de "ballenbak" was gesloten, de tegels in het zwembad waren spekglad, de ingang van het zwembad was veel te smal om fatsoenlijk met een baby en een tas door te passen, er waren maar 5 kleedhokjes en om bij de kleedruimte voor baby's te komen, moest je eerst door de andere kleedhokjes (raar, want als die bezet zijn, moet je wachten), er waren te weinig stoelen en tafels in het zwembad, de stroom viel elke avond zo'n 4 tot 6 keer uit (erg vervelend als je warme flesjes voor je baby moet maken), het privé sanitair was erg klein, de kwaliteit van het eten in het grand café viel erg tegen en de bewegwijzering op de camping was slecht aangegeven.

Voor ons geen herhaling.

Michael 4 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Koudum.

Over Vakantiepark De Kuilart

Ardoer Vakantiepark De Kuilart is gelegen in De Kuilart 1 in Koudum. Het park biedt diverse accommodaties, waaronder comfortabele vakantiehuizen, chalets en kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, zoals een overdekt zwembad, een jachthaven, watersportmogelijkheden, een speeltuin, een restaurant en nog veel meer. Het meer De Fluessen biedt tal van mogelijkheden voor zeilen, varen, vissen en andere wateractiviteiten. Daarnaast is de omgeving van Friesland prachtig om te verkennen met historische stadjes, pittoreske dorpjes en mooie natuurgebieden. Vakantiepark De Kuilart is de ideale bestemming voor gezinnen, watersportliefhebbers en mensen die van een actieve vakantie houden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Koudum, Friesland
  • https://www.kuilart.nl
  • info@kuilart.nl