Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart

3.4 reviewscore • 10 reviews
B

Een fantastische ervaring

Wat hebben we een geweldige midweek gehad! Het huisje waarin we verbleven was echt heerlijk. Het was schoon, gezellig ingericht en de bedden waren supercomfortabel. We hadden ook veel ruimte rondom het huis, wat erg fijn was. Maar wat echt indruk op ons maakte, was de prachtige omgeving. We hebben volop genoten van de natuur en de mooie landschappen.

Onze vierjarige was helemaal in zijn element in het zwembad. Hij vond vooral de leuke fonteinspelletjes geweldig. Het personeel was ook erg attent en behulpzaam. Eventuele klachten die we hadden werden direct en snel opgelost, wat we zeer op prijs stelden.

Kortom, we geven deze vakantie een dikke 10!

Bert-Jan 5 mei 2023
Reageer
L

Overvol en onhygienisch

De camping is ontzettend overvol. We waren er tijdens Hemelvaart en Pinksteren, dus het was natuurlijk druk. Hoewel het sanitair er mooi uitziet, wordt het niet goed schoongemaakt. Pas om 9 uur, wanneer iedereen de faciliteiten wil gebruiken, beginnen ze met schoonmaken (slechts één keer per dag). Op een ochtend kwam ik met mijn vijfjarige dochter en waren de toiletten afgesloten voor schoonmaak. We moesten naar een ander gebouw gaan waar we een half uur in de rij moesten staan. Naar mijn mening zou het schoonmaken moeten plaatsvinden vóór de drukte en meerdere keren per dag. Het is niet waardig aan vijf sterren. Ja, er zijn veel voorzieningen, maar die trekken ook grote groepen en families aan, wat weer leidt tot geluidsoverlast. De comfortplaatsen aan het water bieden een prachtig uitzicht, maar staan vol in de wind. De goedkopere plaatsen in de binnenhofjes zijn aangenamer en dichter bij het sanitair. We hebben ons prima vermaakt met ons gezin, maar we zullen niet snel terugkeren.

Linda de V 31 mei 2023
Reageer
M

Een teleurstellende achteruitgang

We staan hier met onze caravan op de camping, maar we zijn erg teleurgesteld over de achteruitgang van de camping. Allereerst zijn de medewerkers bij de receptie zeer onvriendelijk en totaal niet klantgericht. Bah. En dan het sanitair, ze maken het pas schoon om 9 uur 's ochtends, wanneer iedereen wil gaan douchen. Vorig jaar kon je je handen nog afdrogen na een toiletbezoek, maar nu moet je je handen op een "natuurlijke" manier laten drogen, er is geen blaasapparaat of automatische papierdispenser aan de muur zoals vorig jaar. Het sanitairgebouw bij de haven is redelijk modern, maar het andere gebouw in het midden van de camping is oud, slecht onderhouden, stinkend en als je in de familiedouche wilt douchen, moet je de deurklink vasthouden om eruit te kunnen. De douches kunnen niet op slot en de kranen lekken bij het afwassen. Echt heel slecht. En de schoonmaak gebeurt echt op een slordige manier. Erg jammer, want de locatie van de camping is prachtig. En er is geen animatie meer voor de kinderen.

Marielle 30 mei 2023
Reageer
E

Geen 5 sterren, maar een acceptabele camping

De camping was redelijk. Het voldeed niet aan de 5-sterrenstatus, maar we hebben ons wel vermaakt. Helaas hadden we 3 keer stroomuitval, maar dat werd gecompenseerd met Fries suikerbrood. Het privé sanitair was niet erg schoon, met veel zwarte schimmel. Het restaurant was wel echt goed, vooral dankzij het vriendelijke personeel. Er was echter geen speelgelegenheid voor de kleintjes en 's avonds hadden we soms te weinig parkeerplaatsen.

Erik en familie 6 mei 2023
Reageer
M

Niet geschikt voor jonge gezinnen

De meivakantie was erg teleurstellend. Er was vrijwel niets te doen voor kleine kinderen, de "ballenbak" was gesloten, de tegels in het zwembad waren spekglad, de ingang van het zwembad was veel te smal om fatsoenlijk met een baby en een tas door te passen, er waren maar 5 kleedhokjes en om bij de kleedruimte voor baby's te komen, moest je eerst door de andere kleedhokjes (raar, want als die bezet zijn, moet je wachten), er waren te weinig stoelen en tafels in het zwembad, de stroom viel elke avond zo'n 4 tot 6 keer uit (erg vervelend als je warme flesjes voor je baby moet maken), het privé sanitair was erg klein, de kwaliteit van het eten in het grand café viel erg tegen en de bewegwijzering op de camping was slecht aangegeven.

Voor ons geen herhaling.

Michael 4 mei 2023
Reageer
P

Een camping met aandachtspunten

Het restaurant en het zwembad waren in orde. Het sanitair in de XL-stacaravan was echter niet schoon en ik kan geen foto's toevoegen (veel schimmel). De koffiemachine had nog een koffiefilter van de vorige huurders (beschimmeld) en de vloeren waren vies.

Het personeel in het restaurant was gastvrij en het eten was goed, met vriendelijk personeel. Het receptiepersoneel was daarentegen niet klantvriendelijk (met uitzondering van één jongedame). We wilden even wat spullen uitladen met een andere auto, maar dat was niet toegestaan volgens het beleid.

Het was ook moeilijk om ons geld terug te krijgen. Uiteindelijk heeft een jongedame ons het geld teruggegeven na een (mid)week.

Peter 7 nov 2022
Reageer
B

Geweldige camping!

We hebben echt genoten van ons verblijf van 3 maanden daar! Ondanks de meivakantie (die nogal druk was) was het er rustig en sereen. De toiletten werden meerdere keren per dag schoongehouden door het altijd vriendelijke personeel. De receptionisten waren erg meegaand en de prijs/kwaliteit verhouding was het absoluut waard. Bovendien bood de uitkijktoren een prachtig uitzicht en was het meer sprankelend schoon!

Bauhaus 4 okt 2022
Reageer
P

Receptie kan verbetering gebruiken!

De camping en haven erg mooi schoon netjes en vriendelijk de receptie daar kan wat verbeterd worden qua vriendelijkheid en medeleven

Het draait daar alleen maar geld en niet om klantvriendelijkheid en dit heb ik van meerdere gasten gehoord die daar verbleven
De halve camping ziek van de blauwalg maar dit deed ze niks Ook wij waren ziek Ook vorig jaar hadden we hier problemen dus geen kuilart meer voor ons

Pieter 12 aug 2022
Reageer
S

Mooie camping met een mooie ligging

De camping was geweldig: de kampeerplekken waren ruim, het sanitair was uitstekend en werd vaak schoongemaakt. Er was wel snel water op het veld bij regen, maar het trok ook snel weer weg na de regen. Het zwembad was prachtig en schoon, waar we veel uren zwemplezier hebben gehad. De camping ligt in een prachtige omgeving met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Het blote voetenpad in Oudemirdum is een aanrader, net als het huren van een boot op de camping voor een tocht over de Friese meren en door mooie dorpen. We hebben 3 weken op de Kuilart geweest met onze 4 kinderen van 15, 13, 9 en 1 en we hebben ons geen moment verveeld!

Sam R 9 aug 2022
Reageer
V

Leuk maar een badmeester van niks

De accommodatie was prima en het zwembad was prachtig. Helaas was de laatste dag minder aangenaam in het zwembad. We hadden ons net omgekleed en waren van plan om te gaan zwemmen, maar we wisten dat we eerst moesten douchen. Toen we op zoek gingen naar een plek voor onze tassen, begon de badmeester plotseling tegen mijn jongere broertje (10) te schreeuwen dat hij moest douchen. Mijn moeder en ik vertelden dat we ook gingen douchen, maar eerst onze tassen neer wilden zetten. De badmeester reageerde echter boos, terwijl hij het ook op een beleefde manier had kunnen vragen. Toen mijn moeder vroeg of hij minder hard kon schreeuwen, antwoordde hij: "Ik ben de badmeester, dus ik bepaal dat". Dit vonden wij niet prettig.

Van der Kunst 30 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Koudum.

Over Vakantiepark De Kuilart

Ardoer Vakantiepark De Kuilart is gelegen in De Kuilart 1 in Koudum. Het park biedt diverse accommodaties, waaronder comfortabele vakantiehuizen, chalets en kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, zoals een overdekt zwembad, een jachthaven, watersportmogelijkheden, een speeltuin, een restaurant en nog veel meer. Het meer De Fluessen biedt tal van mogelijkheden voor zeilen, varen, vissen en andere wateractiviteiten. Daarnaast is de omgeving van Friesland prachtig om te verkennen met historische stadjes, pittoreske dorpjes en mooie natuurgebieden. Vakantiepark De Kuilart is de ideale bestemming voor gezinnen, watersportliefhebbers en mensen die van een actieve vakantie houden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Koudum, Friesland
  • https://www.kuilart.nl
  • info@kuilart.nl