Vakantiepark de Groote Vliet

Vakantiepark de Groote Vliet

4.1 reviewscore • 15 reviews
E

Altijd zeer op ons gemak gevoeld

We zijn nu al voor de vierde keer daar geweest. Tot nu toe hebben we ons altijd zeer op ons gemak gevoeld. De huizen zijn mooi. De locatie is geweldig en het personeel is erg aardig. Ook in het café voelen we ons altijd zeer welkom. We zullen zeker nog vaker onze vakantie daar doorbrengen.

Elsbeth 6 aug 2022
Reageer
W

Unieke locatie

Unieke locatie tussen het IJsselmeer en de grote Vliet. Elk chalet/huis bevindt zich aan een kanaal met een aanlegsteiger voor boten. Een betaalbaar restaurant (Eethuis) met heerlijk eten en een ruime keuze aan drankjes tegen redelijke prijzen is beschikbaar. Ik denk dat ik altijd weer voor deze plek zal kiezen als ik met mijn gezin op vakantie moet.

Willem-Jan 4 jul 2022
Reageer
M

Geweldige ervaring!!

Het was een geweldige ervaring toen we aankwamen bij Vakantiepark de Groote Vlie, tussen twee mooie wateren. De plek was heel mooi, met een prachtig uitzicht. De dingen die we konden doen waren net als een magische reis, en overal vonden we leuke verrassingen. Ons verblijf was heel fijn en we hebben veel genoten. We zullen zeker weer terugkomen naar deze mooie plek vol leuke verhalen en fijne herinneringen.

Marinus 25 nov 2021
Reageer
C

Behoefte aan een uitgebreide opknapbeurt

De vakantieaccommodatie voor vier personen in een traditionele boerderijstijl heeft dringend behoefte aan een uitgebreide opknapbeurt. Bovendien is het noodzakelijk om de meubels, bedden en zitplaatsen volledig te vervangen.
Er zijn vier negatieve aspecten:
1. Mijn nachtrust was dagelijks verstoord omdat de bedden oncomfortabel zijn.
2. De meubels vertonen tekenen van veroudering en zijn gedateerd.
3. Er hing een onaangename geur van rook in de accommodatie, wat voor mij als niet-roker onplezierig was en de frisheid van de woning aantastte.
4. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is niet in balans; de kosten zijn te hoog gezien de geboden kwaliteit.

Catrina 19 nov 2021
Reageer
J

Fantastisch weekend

Samen met vrienden een paar dagen doorgebracht met hengelen in het landelijke gebied van Noord-Holland. We hadden een onderkomen geregeld op het vakantieoord De Grote Vliet als vertrekpunt voor onze activiteiten. Wat een fantastisch weekend hebben we beleefd! Een prachtige verblijfsplaats met alle voorzieningen en buitengewoon vriendelijke en gastvrije individuen. Ik vraag me af waarom het nier druk was, in de meeste gevallen zijn leuke vakantie parken altijd druk. Maar misschien begon de drukte nadat we zijn vertrokken 🙂

Job 18 nov 2021
Reageer
G

Fijne plek om te ontspannen

We gingen naar een hele fijne plek om te ontspannen. Er waren mooie dorpjes en gezellige stadjes in de buurt. De omgeving was rustig en mooi. Mijn kinderen vonden het leuk om alles te verkennen. Elk dorpje en stadje had iets bijzonders om te ontdekken. Ons verblijf was een avontuur vol plezier. We hebben lekker kunnen ontspannen en nieuwe dingen ontdekt. Deze plek is nu speciaal voor ons en zit vol mooie herinneringen.

Geertruida 15 okt 2021
Reageer
C

Genieten van een schitterend panorama

Vanuit onze knusse verblijfplaats konden we genieten van een schitterend panorama over de vijver vol karpers. Achter ons strekte zich een aantrekkelijke waterweg uit, bruisend van bedrijvigheid en vaarplezier. Na een korte wandeling buiten het resort bevonden we ons al aan de oevers van het IJsselmeer, omgeven door aangename strandlocaties. Perfect geschikt voor viervoeters. Dus je hoeft niet bang te zijn voor je hond.

Claas 1 sep 2021
Reageer
G

Redelijk plezierige tijd gehad

Ondanks de hoge prijs in vergelijking met de staat van onderhoud en de omgeving, hebben we toch een redelijk plezierige tijd gehad. Het terrein oogde wat rommelig en verouderd, en er was wat geluidsoverlast van jongeren. Toch slaagden we erin om te genieten van enkele leuke momenten. Misschien is er ruimte voor verbetering, maar de positieve ervaringen hebben ons niet helemaal ontmoedigd. Een mix van uitdagingen en genoegens, en wie weet, met wat aanpassingen, kan het de moeite waard worden.

Gijs 20 aug 2021
Reageer
G

Levendige sfeer

Als je geniet van een levendige sfeer met enthousiaste Duitse gasten, waar geluiden van gezelligheid, vrolijke muziek op de speelplaats, en vrolijke kinderstemmen de boventoon voeren, en als je voornamelijk Duits hoort, dan is dit absoluut dé plek voor jou. In onze accommodatie waren er aanzienlijke problemen met de ramen, die niet goed sloten, en in de badkamer hing een onaangename geur die deed denken aan het riool.

Griet 21 jul 2021
Reageer
A

Geweldig!

We zochten naar wat rust, maar ook visplezier. Het was geweldig dat het viswater aan de ene kant lag en het IJsselmeer aan de andere kant. De vangst was niet zo overweldigend als gehoopt, maar er waren tal van andere activiteiten. We hebben genoten van mooie fietstochten langs schilderachtige routes en veilige fietspaden. De supermarkt is redelijk nabij. We hebben verbleven in een perfect huisje met een vaatwasser, een uitstekende douche en comfortabele bedden.

Anja 18 jun 2021
Reageer
K

Slaapplaatsen zijn behoorlijk comfortabel

De medewerker bij de ontvangst vertelde ons dat we het prachtigste huisje hadden, gelegen bij de vijver met karpers, en dat bleek absoluut waar te zijn. De slaapplaatsen zijn behoorlijk comfortabel; we hebben hier kwalitatief goed geslapen. Zorg ervoor dat de koelkast niet te hoog staat, anders maakt hij een vervelend geluid tegen de muur waar je hoofd ligt.

Kees 17 mei 2021
Reageer
T

Accommodatie was keurig en opgeruimd

De accommodatie was keurig en opgeruimd. We zijn er nu voor de derde keer en hebben telkens hetzelfde huisje gekozen. Het biedt een uitstekende vislocatie aan het water. Het personeel was zeer behulpzaam toen we pech hadden en de sleutel aan de binnenkant van de deur was blijven zitten, terwijl de schuifdeur op de draaikiepstand viel.

Teun 12 okt 2020
Reageer
G

Geweldige tijd gehad op vakantie

We hebben echt een geweldige tijd gehad op vakantie. We hadden een opblaasbare boot, een duikuitrusting en een hengel bij ons, en dat was al genoeg om plezier te hebben. Ons verblijf was in het Zwanenmeer en de tuin was ontworpen op een manier dat de viervoeter niet kon ontsnappen, wat ook voor extra gemoedsrust zorgde. Een toffe speelplek voor de kleintjes, ik zou dit verblijf zeker aanbevelen aan anderen.

Geertje 7 okt 2020
Reageer
H

Fijn verblijf

We hadden een heel fijn verblijf in het mooie bungalowpark. De mensen waren vriendelijk, het huis had goede voorzieningen en het was er lekker rustig. Het was net alsof we in een sprookje waren, waar alle zorgen verdwenen. We hebben genoten van ontspanning en plezier, en we beloven snel weer terug te komen. Deze plek is echt speciaal, waar de tijd langzamer gaat en geluk zich verspreidt.

Hendrik-Jan 2 jul 2019
Reageer
C

Mooie plek

We vonden het geweldig in de bungalow. Het was er schoon en rustig. Het voelde als een fijne plek waar we ons comfortabel konden ontspannen. De omgeving was ook heel kalm en vredig, waardoor ons verblijf extra prettig was. Zonder twijfel hebben we gezegd dat we zeker weer terug zullen komen naar deze mooie plek. Het is hier zo fijn, het lijkt wel alsof de tijd langzamer gaat en de rust blijft hangen.

Celia 27 mei 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Wervershoof.

Over Vakantiepark de Groote Vliet

Vakantiepark De Groote Vliet, gelegen aan Onderdijk 245 in Wervershoof, is een schilderachtig vakantiepark direct aan het recreatiemeer 'De Groote Vliet'. Dit park biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een eigen karpervijver, een speelweide, bootverhuur en eetcafé 't Hartje. Het park is zowel groen als waterrijk, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor natuurliefhebbers en watersportfanaten. Het park biedt diverse accommodaties variërend van 3-4 persoons, 6 persoons tot 8-10 persoons, geschikt voor zowel individuen als families. Het is hondvriendelijk en kindvriendelijk, wat zorgt voor een gastvrije omgeving voor alle bezoekers. Gelegen in de gemeente Wervershoof, dicht bij het IJsselmeer en binnen de historische driehoek van Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, biedt De Groote Vliet toegang tot tal van toeristische activiteiten en attracties in de omgeving. Dit maakt het park een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wervershoof, Noord-Holland
  • https://www.vakantieparkdegrootevliet.nl
  • info@vakantieparkdegrootevliet.nl