Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt

4.0 reviewscore • 6 reviews
M

Geweldig gehad

Ik heb via vakantieveilingen gewonnen en was een beetje bezorgd vanwege de beoordelingen, maar uiteindelijk hebben we een fantastische vakantie gehad! Het huisje was verouderd maar schoon en het zwembad was leuk. Ik denk wel dat het gedeelte bij de kleedkamers vaker schoongemaakt mag worden. Er waren leuke activiteiten voor de kinderen, zoals kermissen, schuimfeesten en bingo's! Ondanks het tekort aan personeel en het feit dat niet alle snackbars en cafés tegelijk open konden, werden we goed geholpen. We zullen zeker nog eens terugkomen bij De Berckt!

Martinus Adriaanse 9 aug 2022
Reageer
H

Erg fijn gehad

Overal hoor je gezellige muziek en het personeel is erg vriendelijk. De stacaravan was netjes, maar wel een beetje verouderd. De bedden en bank waren voor ons te hard. De animatie voor kinderen was leuk en onze kleintje heeft er van genoten. Het park zelf kan wel wat onderhoud gebruiken. Het speeltoestel heeft een likje verf nodig, er is houtrot bij de cafetaria en in het peuterbad van het zwembad werken sommige dingen niet, zoals de slang en pelikaan. De vloer beweegt ook als je erop loopt. Desondanks is het een fijn zwembad met een goede temperatuur. Het is jammer dat het zwembadrestaurant gesloten was vanwege personeelstekort. Er is veel te doen in de omgeving en wie weet komen we nog eens terug.

Horstman 26 jul 2022
Reageer
K

Heerlijk verblijf gehad

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf! De stacaravan was misschien niet heel groot, maar we hebben toch veel tijd buiten doorgebracht en ons prima vermaakt. Vooral het zwembad was een heerlijke plek om te ontspannen. Het was alleen jammer dat het zwembad op vrijdag dicht was. Helaas was de televisie in de caravan erg klein, waardoor we de ondertiteling niet konden lezen

Karin Jouke 3 jun 2022
Reageer
D

Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een paar dagen doorgebracht op een groot park met een fijn zwembad. Over het algemeen was ons verblijf hier prima. De stacaravan die wij hadden was voor ons goed, maar voor iemand die lang of stevig is, kan het allemaal vrij smal en klein aanvoelen. Het personeel van het park was erg behulpzaam en loste problemen snel op. Ze stonden ons netjes te woord en waren voortdurend bezig met rijden van de ene naar de andere plek om problemen op te lossen. Al met al was het een prettig verblijf op dit park.

Deborah Clis 12 okt 2021
Reageer
B

Bedden waren slecht

Via vakantie veilingen hadden we een mooie prijs weten te scoren om tijdens Hemelvaart naar dit park te gaan. Bij aankomst werden we prima ontvangen en de caravan was schoon. Helaas bleken de bedden erg slecht te zijn, met een dun matras en duidelijk voelbare spiralen. Het park zelf is ook behoorlijk groot en volgebouwd. Gelukkig was de omgeving wel prettig en hebben we mooie wandelingen kunnen maken, zoals een tocht met het pondje van Baarlo richting Steyl, richting Venlo en via de Maas terug. We hebben ook een dagje doorgebracht in Duitsland en Roermond bezocht. Ondanks deze uitjes hebben we na 3 nachten op het zeer slechte bed besloten om terug naar huis te gaan en bij te slapen op ons eigen bed.

Born 30 mei 2021
Reageer
M

Beviel beter als verwacht

Bij aanvang van ons verblijf was ik enigszins sceptisch, maar uiteindelijk hebben we een leuke Hemelvaart vakantie gehad op de camping. De kampeerplekken waren ruim opgezet en voorzien van een eigen kraantje. Het sanitair was gelukkig schoon en er was altijd voldoende toiletpapier aanwezig. Ook voor de kinderen was er genoeg ruimte om te spelen. Vooral het springkussen viel bij hen in de smaak en ook het zwembad was een bron van vermaak.

Helaas waren er wel enkele minpunten te noemen. Zo vond ik de muziek in het restaurant niet echt geschikt voor kinderen. Het betrof voornamelijk piratenmuziek en bij een bepaald liedje waarin het woord 'neuken' voorkwam, voelde ik mij als ouder niet echt prettig. Ook viel ons op dat er veel hondenpoep rondom de entree van de camping lag, wat geen prettige indruk maakte.

Mw Doets 28 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Baarlo.

Over Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt, gelegen aan Napoleonsbaan Noord 4 te Baarlo, is een Oostappen vakantiepark  waar je Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een gethematiseerd subtropisch zwemparadijs met waterspuwende draken, rustige binnenactiviteiten met een drankje, er staat buiten een groot speelpaleis in de vorm van een kasteel, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan heerlijk wandelen en fietsen in de mooie omgeving met talrijke kastelen en landgoederen.