Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt

3.6 reviewscore • 4 reviews
S

Ontdekkingsreis op het park

Mijn recente dagen op het park waren als een ontdekkingsreis vol verrassingen. Het chalet dat we betrokken was keurig en opgeruimd, alhoewel enkele ongewenste bezoekers zoals mieren en vliegen ons vergezelden. Er waren enkele aspecten die wat opknapwerk nodig hadden, vooral de badkamer, maar dit hield ons niet tegen om plezier te hebben. Het zwembad en de eetgelegenheden hadden wat verbeteringen kunnen gebruiken, maar mijn zoon wist zich toch goed te vermaken. Voor oudere kinderen leken de mogelijkheden wat beperkt.

Sandra 28 jul 2023
Reageer
S

Een mix van gedachtes

Mijn recente avontuur op de camping was als een achtbaan van gedachten en gevoelens. Onze kampeerplek aan de doorgaande weg zorgde ervoor dat het personeel en andere gasten vaak langskwamen. Er ontstonden enkele verwarringen over het aantal honden dat we hadden opgegeven, wat tot ongemakkelijke momenten leidde. Ook bleken er regels te zijn over bezoekers, wat ons verblijf soms bemoeilijkte. In het geheel was het een ervaring met ups en downs.

Sophie 29 jul 2023
Reageer
J

Terugblik met gemengde gevoelens

Mijn meest recente ervaring op het park bracht een mengeling van emoties teweeg, vooral in vergelijking met eerdere bezoeken. Het park leek zijn glans te hebben verloren, met beperkte activiteiten en teleurstellend entertainment. Zelfs eenvoudige evenementen als shows en bingo-avonden konden de verwachtingen niet waarmaken. De prijs-kwaliteitverhouding viel tegen en mijn beslissing om dit jaar terug te keren werd beïnvloed.

Jan 16 jul 2023
Reageer
R

Een park met potentie en ruimte voor groei

Mijn recente week op De Berckt bracht een mix van indrukken, waarbij potentie en ruimte voor verbetering naar voren kwamen. De flexibiliteit om op verschillende dagen aan te komen en de vriendelijkheid van het personeel waren opvallende positieve punten. Ons huisje was netjes en hoewel sommige buitenfaciliteiten enige aandacht nodig hadden, was het toch comfortabel. Het park zelf werd goed onderhouden en het zwembad bood voldoende plezier. Echter, door een gebrek aan personeel, liet de horeca te wensen over. Over het geheel genomen was mijn ervaring positief, met duidelijke kansen voor verbetering.

Roos 4 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Baarlo.

Over Vakantiepark De Berckt

Er zijn 4 reviews geschreven over Vakantiepark De Berckt op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Baarlo, Limburg
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/de-berckt
  • receptie@vakantieparkdeberckt.nl