Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt

3.6 reviewscore • 10 reviews
R

Een park met potentie en ruimte voor groei

Mijn recente week op De Berckt bracht een mix van indrukken, waarbij potentie en ruimte voor verbetering naar voren kwamen. De flexibiliteit om op verschillende dagen aan te komen en de vriendelijkheid van het personeel waren opvallende positieve punten. Ons huisje was netjes en hoewel sommige buitenfaciliteiten enige aandacht nodig hadden, was het toch comfortabel. Het park zelf werd goed onderhouden en het zwembad bood voldoende plezier. Echter, door een gebrek aan personeel, liet de horeca te wensen over. Over het geheel genomen was mijn ervaring positief, met duidelijke kansen voor verbetering.

Roos 4 jul 2023
Reageer
S

Een mix van gedachtes

Mijn recente avontuur op de camping was als een achtbaan van gedachten en gevoelens. Onze kampeerplek aan de doorgaande weg zorgde ervoor dat het personeel en andere gasten vaak langskwamen. Er ontstonden enkele verwarringen over het aantal honden dat we hadden opgegeven, wat tot ongemakkelijke momenten leidde. Ook bleken er regels te zijn over bezoekers, wat ons verblijf soms bemoeilijkte. In het geheel was het een ervaring met ups en downs.

Sophie 29 jul 2023
Reageer
S

Ontdekkingsreis op het park

Mijn recente dagen op het park waren als een ontdekkingsreis vol verrassingen. Het chalet dat we betrokken was keurig en opgeruimd, alhoewel enkele ongewenste bezoekers zoals mieren en vliegen ons vergezelden. Er waren enkele aspecten die wat opknapwerk nodig hadden, vooral de badkamer, maar dit hield ons niet tegen om plezier te hebben. Het zwembad en de eetgelegenheden hadden wat verbeteringen kunnen gebruiken, maar mijn zoon wist zich toch goed te vermaken. Voor oudere kinderen leken de mogelijkheden wat beperkt.

Sandra 28 jul 2023
Reageer
J

Terugblik met gemengde gevoelens

Mijn meest recente ervaring op het park bracht een mengeling van emoties teweeg, vooral in vergelijking met eerdere bezoeken. Het park leek zijn glans te hebben verloren, met beperkte activiteiten en teleurstellend entertainment. Zelfs eenvoudige evenementen als shows en bingo-avonden konden de verwachtingen niet waarmaken. De prijs-kwaliteitverhouding viel tegen en mijn beslissing om dit jaar terug te keren werd beïnvloed.

Jan 16 jul 2023
Reageer
M

Geweldig gehad

Ik heb via vakantieveilingen gewonnen en was een beetje bezorgd vanwege de beoordelingen, maar uiteindelijk hebben we een fantastische vakantie gehad! Het huisje was verouderd maar schoon en het zwembad was leuk. Ik denk wel dat het gedeelte bij de kleedkamers vaker schoongemaakt mag worden. Er waren leuke activiteiten voor de kinderen, zoals kermissen, schuimfeesten en bingo's! Ondanks het tekort aan personeel en het feit dat niet alle snackbars en cafés tegelijk open konden, werden we goed geholpen. We zullen zeker nog eens terugkomen bij De Berckt!

Martinus Adriaanse 9 aug 2022
Reageer
H

Erg fijn gehad

Overal hoor je gezellige muziek en het personeel is erg vriendelijk. De stacaravan was netjes, maar wel een beetje verouderd. De bedden en bank waren voor ons te hard. De animatie voor kinderen was leuk en onze kleintje heeft er van genoten. Het park zelf kan wel wat onderhoud gebruiken. Het speeltoestel heeft een likje verf nodig, er is houtrot bij de cafetaria en in het peuterbad van het zwembad werken sommige dingen niet, zoals de slang en pelikaan. De vloer beweegt ook als je erop loopt. Desondanks is het een fijn zwembad met een goede temperatuur. Het is jammer dat het zwembadrestaurant gesloten was vanwege personeelstekort. Er is veel te doen in de omgeving en wie weet komen we nog eens terug.

Horstman 26 jul 2022
Reageer
K

Heerlijk verblijf gehad

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf! De stacaravan was misschien niet heel groot, maar we hebben toch veel tijd buiten doorgebracht en ons prima vermaakt. Vooral het zwembad was een heerlijke plek om te ontspannen. Het was alleen jammer dat het zwembad op vrijdag dicht was. Helaas was de televisie in de caravan erg klein, waardoor we de ondertiteling niet konden lezen

Karin Jouke 3 jun 2022
Reageer
D

Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een paar dagen doorgebracht op een groot park met een fijn zwembad. Over het algemeen was ons verblijf hier prima. De stacaravan die wij hadden was voor ons goed, maar voor iemand die lang of stevig is, kan het allemaal vrij smal en klein aanvoelen. Het personeel van het park was erg behulpzaam en loste problemen snel op. Ze stonden ons netjes te woord en waren voortdurend bezig met rijden van de ene naar de andere plek om problemen op te lossen. Al met al was het een prettig verblijf op dit park.

Deborah Clis 12 okt 2021
Reageer
B

Bedden waren slecht

Via vakantie veilingen hadden we een mooie prijs weten te scoren om tijdens Hemelvaart naar dit park te gaan. Bij aankomst werden we prima ontvangen en de caravan was schoon. Helaas bleken de bedden erg slecht te zijn, met een dun matras en duidelijk voelbare spiralen. Het park zelf is ook behoorlijk groot en volgebouwd. Gelukkig was de omgeving wel prettig en hebben we mooie wandelingen kunnen maken, zoals een tocht met het pondje van Baarlo richting Steyl, richting Venlo en via de Maas terug. We hebben ook een dagje doorgebracht in Duitsland en Roermond bezocht. Ondanks deze uitjes hebben we na 3 nachten op het zeer slechte bed besloten om terug naar huis te gaan en bij te slapen op ons eigen bed.

Born 30 mei 2021
Reageer
M

Beviel beter als verwacht

Bij aanvang van ons verblijf was ik enigszins sceptisch, maar uiteindelijk hebben we een leuke Hemelvaart vakantie gehad op de camping. De kampeerplekken waren ruim opgezet en voorzien van een eigen kraantje. Het sanitair was gelukkig schoon en er was altijd voldoende toiletpapier aanwezig. Ook voor de kinderen was er genoeg ruimte om te spelen. Vooral het springkussen viel bij hen in de smaak en ook het zwembad was een bron van vermaak.

Helaas waren er wel enkele minpunten te noemen. Zo vond ik de muziek in het restaurant niet echt geschikt voor kinderen. Het betrof voornamelijk piratenmuziek en bij een bepaald liedje waarin het woord 'neuken' voorkwam, voelde ik mij als ouder niet echt prettig. Ook viel ons op dat er veel hondenpoep rondom de entree van de camping lag, wat geen prettige indruk maakte.

Mw Doets 28 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Baarlo.

Over Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt, gelegen aan Napoleonsbaan Noord 4 te Baarlo, is een Oostappen vakantiepark  waar je Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een gethematiseerd subtropisch zwemparadijs met waterspuwende draken, rustige binnenactiviteiten met een drankje, er staat buiten een groot speelpaleis in de vorm van een kasteel, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan heerlijk wandelen en fietsen in de mooie omgeving met talrijke kastelen en landgoederen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Baarlo, Limburg
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/de-berckt
  • receptie@vakantieparkdeberckt.nl