Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate

4.3 reviewscore • 8 reviews
J

Geweldige vakantie-ervaring!

Deze zomervakantie hebben we een week doorgebracht in Ackersate met onze kinderen van 9 en 11 jaar, en het was werkelijk een fantastische ervaring.
Het park was buitengewoon goed onderhouden en bood talloze faciliteiten voor gezinnen zoals het onze. Onze kinderen waren dol op de leuke speeltuinen en het zwembad met de twee glijbanen was een echte hit. Bovendien was er uitstekende animatie, waaronder dansworkshops, Lego Masters, Silent Disco en zelfs een Muziek Bingo, die allemaal goed waren georganiseerd en leuk voor jong en oud.
Onze accommodatie, een Bosvilla met overkapping voor 6 personen, was ruim en mooi ingericht. Het park is ook gunstig gelegen in het gezellige Voorhuizen, en we hebben geprofiteerd van lokale evenementen zoals de Oud Veluwse zomermarkt in Barneveld en een bezoek aan het Pluimveemuseum.
We zijn zeer tevreden over ons verblijf en bevelen Ackersate van harte aan!

Johan 29 aug 2023
Reageer
A

Genoten van onze vakantie

Net als vorig jaar hebben we enorm genoten van onze vakantie bij Ackersate. Er werden gevarieerde animatieactiviteiten aangeboden, perfect voor zowel jong als oud. We hebben onder andere deelgenomen aan een spooktocht en een poolparty, die geweldig waren. Het park was over het algemeen goed onderhouden, en we willen de schoonmaakploeg graag bedanken voor hun dagelijkse inzet om alles schoon en netjes te houden, evenals de medewerkers die zich bezighouden met het opruimen van hondenpoep. Er was slechts één klein minpuntje dat we hebben opgemerkt, namelijk de zwembadtrapjes die aan beide zijden gesloten zouden moeten zijn om de veiligheid te vergroten, aangezien kinderen er momenteel onderdoor kunnen zwemmen.

Anouk 27 aug 2023
Reageer
J

Fantastische camping!

Ackersate is een geweldige camping met uitstekende voorzieningen. Wat meteen opvalt, is de prachtige aankleding van het kampeergedeelte, met veel groen en mooie heggen rondom de kampeervelden. De camping wordt zeer goed onderhouden, en de indeling is perfect met de huisjes gescheiden van het kampeerterrein. Zelfs tieners zullen zich hier prima vermaken, en het nabijgelegen Zeumerenmeer biedt schitterende zwemgelegenheid.

Jacob 25 aug 2023
Reageer
P

Uitstekend verblijf

In de maand augustus brachten we een midweek door op Ackersate, samen met onze kinderen van 1 en 3 jaar oud. We verbleven in een stacaravan Supreme Lounge van Roan, die bij aankomst uitermate schoon en netjes was. De bedden waren al opgemaakt, er waren handdoeken beschikbaar, een goedwerkende airconditioning en zelfs horren in de slaapkamers. Voor kinderen tot 6 jaar waren er gratis fietsjes beschikbaar. Onze accommodatie bevond zich centraal op het park, wat erg handig was, en we willen John en Irma van Roan bedanken voor hun vriendelijke en attente service. Er waren leuke speeltuinen verspreid over het park en het zwembad bood vermaak voor alle leeftijden. Het algemene onderhoud van het park was goed, hoewel we soms wat geluidshinder van de nabijgelegen snelweg ondervonden.

Petra 25 aug 2023
Reageer
M

Perfecte vakantie voor jong en oud

Tijdens onze zomervakantie met kinderen van 1, 2 en 13 jaar heb ik voor het eerst in 15 jaar echt kunnen ontspannen zonder me zorgen te maken over hygiëne. Dit park is ongelooflijk schoon, en er was geen enkel spoor van vorige gasten te vinden. We verbleven in een ruim 6-persoons huisje met veel opbergruimte. Het zwembad is geweldig voor zowel volwassenen als kinderen, en er zijn tal van activiteiten en mooie speeltuinen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog aangenamer maakte.

Mariska 21 aug 2023
Reageer
R

Tegenvallende hygiene in privechalet

Hoewel het park leuk was, was ons privéchalet (g17) erg vies. Het rook naar natte hond, het beddengoed en matras waren vochtig en er was schimmel in het matras. Bovendien bewaarden de eigenaren hun persoonlijke spullen in een kamer, waaronder lege bierflessen, wat voor een vreemde geur zorgde. Er waren overal dode insecten en uitwerpselen. Dit was echt heel vies, en we hebben zelfs een professionele ongediertebestrijder laten komen om de situatie te beoordelen. Ik zou iedereen afraden om in dit chalet te verblijven.

Er waren voldoende activiteiten voor alle leeftijden, maar op zondag waren er geen activiteiten en waren alle nabijgelegen winkels, inclusief supermarkten, gesloten.

Richard 14 aug 2023
Reageer
E

Prachtige camping met uitstekende accommodatie

We brachten hier in augustus een weekend door in een luxe 6-persoons vakantievilla. Deze accommodatie was bijzonder ruim, prachtig ingericht, met een overdekt terras en zeer comfortabele bedden. De camping zelf was sfeervol en goed onderhouden, met ruime kampeerplaatsen omgeven door groen. Het zwembad, met zijn leuke glijbanen, was favoriet bij onze kinderen van 11 en 14 jaar.

Eline 13 aug 2023
Reageer
D

zeer klantonvriendelijk. Erg teleurgesteld

Wij zijn erg teleurgesteld in dit vakantiepark. We hebben bij de ackersate geboekt, omdat het zwembad tot 9 uur open zou zijn. Plotseling zijn de tijden gewijzigd naar 18.00. Dit stond niet aangegeven op de site. Als we dit hadden geweten hadden we hier niet geboekt. We zijn naar de receptie gegaan en zijn zeer klantonvriendelijk te woord gestaan. Mevrouw was behoorlijk geïrriteerd en toonde geen enkel begrip. Ze gaf aan dat dit op elk vakantiepark kan veranderen en dat ze niet verplicht zijn dit te melden. Dat eerste is niet helemaal waar. Gewoonlijk staat er duidelijk bij dat dit de tijden van het hoogseizoen zijn. We hebben een mailadres gekregen om de klacht aan te geven. Bellen was niet mogelijk? Als reactie op onze klacht via de mail hebben we een heel makkelijk en kort antwoord gekregen dat het al jaren veranderd als het hoogseizoen voorbij is. Dat was het? Wij kunnen dat toch niet weten als we hier voor het eerst komen. Als we in de avond willen zwemmen moeten we bijna een half uur rijden. Kortom dit was voor ons de eerste en laatste keer bij de ackersate. Erg vervelend om zo behandeld te worden op een "5 sterren vakantiepark"

Danique 31 aug 2020
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Vakantiepark Ackersate

Er zijn 8 reviews geschreven over Vakantiepark Ackersate op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Voorthuizen, Gelderland
  • https://www.ackersate.nl
  • verkoop@ackersate.nl