Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate

3.8 reviewscore • 5 reviews
I

Een van de beste campings in Europa!

Van alle campings die we in Europa hebben bezocht, behoort Ackersate tot de top 5. De medewerkers zijn buitengewoon behulpzaam en vriendelijk, het onderhoud en de hygiëne zijn dikke tienen, en ook de kampeerplaatsen zijn een tien waard. De oplossing met grind onder de voortenten is geweldig, want zo heeft iedereen een heerlijke grasmat voor de voortent. Het zwembad is ideaal en ongelooflijk schoon. Deze camping is aan te raden voor jong en oud. Overal op de camping is het proper en netjes. Veel parken zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Groetjes, I.L.A. Kamperman

I.L.A. Kamperman 19 aug 2022
Reageer
F

Fijne vakantie gehad maar?

Op deze camping is het verzorgd, schoon en hebben de campingplaatsen veel schaduw. Er is een leuk zwembad, watervallei en speeltuinen, zodat er voor ieder wat wils is. Na 17 jaar is deze camping nog steeds fijn, zelfs na het bezoeken als jongere. Het enige minpunt is dat er soms tot laat muziek te horen is van de animatie of groepen op de camping, wat minder geschikt kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust.

Fam. Dissel 12 aug 2022
Reageer
U

Erg veelzijdig en leuk park!

Dit vakantiepark is erg leuk en heeft veel mooie accommodaties. Er is van alles te doen en er zijn veel speelmogelijkheden voor kleine kinderen. Het personeel is overal vriendelijk. Het zwembad is erg leuk, vooral het peuterbad. Verder heeft het park een mooie winkel en we hebben heerlijk gegeten in beide restaurants. We hebben een heerlijk verblijf gehad.

Uitema 27 jun 2022
Reageer
Y

Grandioos!

Oh wat een heerlijke camping!!!
Wij zaten in een nieuwe huisje recht tegenover het winkeltje en vlakbij het zwembad. Een aanbod aan vermaak voor de kleinste van 2 van ons was er zat!! Wat heeft die kleine meid genoten zeg
De omgeving is ook fantastisch en een zwembad wat zelfs voor de jongste grandioos is!! Ik raad het iedereen aan met kinderen!

Yanisha & Ronald 20 aug 2021
Reageer
D

zeer klantonvriendelijk. Erg teleurgesteld

Wij zijn erg teleurgesteld in dit vakantiepark. We hebben bij de ackersate geboekt, omdat het zwembad tot 9 uur open zou zijn. Plotseling zijn de tijden gewijzigd naar 18.00. Dit stond niet aangegeven op de site. Als we dit hadden geweten hadden we hier niet geboekt. We zijn naar de receptie gegaan en zijn zeer klantonvriendelijk te woord gestaan. Mevrouw was behoorlijk geïrriteerd en toonde geen enkel begrip. Ze gaf aan dat dit op elk vakantiepark kan veranderen en dat ze niet verplicht zijn dit te melden. Dat eerste is niet helemaal waar. Gewoonlijk staat er duidelijk bij dat dit de tijden van het hoogseizoen zijn. We hebben een mailadres gekregen om de klacht aan te geven. Bellen was niet mogelijk? Als reactie op onze klacht via de mail hebben we een heel makkelijk en kort antwoord gekregen dat het al jaren veranderd als het hoogseizoen voorbij is. Dat was het? Wij kunnen dat toch niet weten als we hier voor het eerst komen. Als we in de avond willen zwemmen moeten we bijna een half uur rijden. Kortom dit was voor ons de eerste en laatste keer bij de ackersate. Erg vervelend om zo behandeld te worden op een "5 sterren vakantiepark"

Danique 31 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Voorthuizen.

Over Vakantiepark Ackersate