Vakantiedorp de Jutberg

Vakantiedorp de Jutberg

3.7 reviewscore • 3 reviews
M

Verademing deze camping!

De Jutberg is een prachtige camping met veel groen en gelegen naast het bos, perfect voor wandelen en wildspotten. Het sanitairgebouw is netjes en schoon, met een leuk zwembad voor kinderen. Het zwembad heeft een dak dat open kan, zodat je het hele seizoen kunt zwemmen met een grote ligweide eromheen. Er is ook een leuke speeltuin, trampoline en springkussen. Er is een goed animatieteam, een snackbar met minishop en een gezellig restaurant met een mooi terras. Het personeel en de eigenaren zijn vriendelijk. We komen al jaren op deze camping en zijn nog steeds niet uitgekeken!

Martine S 11 apr 2022
Reageer
Z

Leuk camping

Wel een hele leuke camping maar we hadden een hitte golf dus zwembad komt goed van pas. Wel erg koud water Helaas is het schoonmaak personeel stuk minder vriendelijk. Mochten de hele camping over met onze kinderen voor een andere toiletgebouw best triest. dusja viel toch een beetje tegen zo.

Zweistra 23 aug 2022
Reageer
G

Je rust vind je hier niet

Als reguliere bezoekers van Ginsterveld waren wij zeer ontgoocheld in deze Ardoer camping. De camping is onoverzichtelijk, lawaaierig en veel van de jaarplaatsen zijn verwaarloosd. De receptie is ver weg van de parkeerplaatsen, terwijl er gemakkelijk parkeerplaatsen langs de oprit hadden kunnen worden gebouwd. De plattegrond is verouderd en we werden gestuurd naar een afgesloten pad met onze aanhanger. Het hondenuitlaatgebied naast de natuurplaatsen betekende continu herrie, waardoor het wildspotten onmogelijk was. Er was een groep jongeren die dronken en blowden op de natuurplaats naast ons, gelukkig maakten ze niet veel herrie. Het sanitairgebouw sloot om 9 uur 's avonds voor schoonmaak, net wanneer iedereen het wilde gebruiken. We zullen hier nooit meer terugkomen, alleen de omgeving en het restaurant waren goed.

Gerardus Hendricus 29 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Laag-Soeren.

Over Vakantiedorp de Jutberg