Vakantiedorp de Jutberg

Vakantiedorp de Jutberg

3.8 reviewscore • 9 reviews
J

Bijna perfect

Hemelvaartweekend op deze camping verbracht. De camping is netjes, schoon en de plekken zijn ze ruim. En paar puntjes voor verbetering: de kraan in de washokjes moet je indrukken voor water, maar deze gaan mijn inziens te snel terug, zodat je met 1 hand de kraan moet vasthouden om je met de andere te wassen. Ook een doekje om droog te maken ontbreekt in de washokjes, wel bij de afwasplaatsen. Tip voor het recreatieteam: organiseer ook iets voor de ouderen avonds, dit kan zijn, iets in de vorm van pubquiz, bingo, karaoke, muziek of wat dan ook.

J. A. van der Kolk 20 mei 2023
Reageer
J

Uitstekende kampeerervaring

Ik wil graag mijn recente herfstvakantie-ervaring delen op deze camping, waar ik verbleef op natuurplaats N18. Mijn verblijf was ronduit geweldig, en ik heb genoten van elk moment van mijn tijd hier.

Wat meteen opviel, was de prachtige locatie van mijn natuurplaats, direct grenzend aan het bos. De natuurlijke omgeving en de herfstkleuren gaven mijn verblijf een betoverend tintje. Hoewel de natuurplaatsen enige afstand hadden tot de speelvoorzieningen en het zwembad, was dit voor mij geen enkel probleem. In feite gaf dit me het gevoel dat ik echt één was met de natuur.

Het campingwinkeltje verdient ook een vermelding. Hier kon ik elke ochtend terecht voor verse broodjes en andere benodigdheden. Het was handig en maakte mijn kampeerervaring des te aangenamer.

Een ander aspect dat me opviel, was de uitstekende staat van het sanitair. Het was goed onderhouden en altijd schoon, wat voor mij erg belangrijk is tijdens het kamperen.

Maar het hoogtepunt van mijn verblijf was zonder twijfel de herfstpracht op de camping. De kleurrijke bladeren en de rustige sfeer maakten mijn dagen hier onvergetelijk. Zowel ik als mijn kinderen genoten met volle teugen en wilden eigenlijk niet meer weg.

Jan 30 okt 2022
Reageer
L

Ongewenste hondenkampioenschappen

Mijn recente verblijf op deze camping werd helaas verstoord door onaangekondigde hondenkampioenschappen bij de nabijgelegen manege. Het gezelschap van Team België en hun blaffende viervoeters zorgde voor veel overlast, zelfs 's ochtends vroeg. Toen ik mijn klachten bij de receptie indiende, werd me verteld dat dit onverwacht was, wat vreemd was omdat het een terugkerend evenement bleek te zijn. Deze onaangename verrassing overschaduwde onze verwachtingen van een rustig en ontspannen weekend in de natuur. Hopelijk kan in de toekomst betere communicatie over dergelijke evenementen de teleurstelling voor gasten voorkomen.

Lisa 4 sep 2022
Reageer
Z

Leuk camping

Wel een hele leuke camping maar we hadden een hitte golf dus zwembad komt goed van pas. Wel erg koud water Helaas is het schoonmaak personeel stuk minder vriendelijk. Mochten de hele camping over met onze kinderen voor een andere toiletgebouw best triest. dusja viel toch een beetje tegen zo.

Zweistra 23 aug 2022
Reageer
P

Geweldige natuurcamping

Deze camping is werkelijk prachtig aangelegd, omringd door weelderig groen, en de nabijheid van het bos biedt gasten de mogelijkheid om direct vanaf de camping te genieten van wandelingen en het spotten van wilde dieren. Het sanitair verdient ook een pluim, want het is niet alleen brandschoon, maar wordt ook goed onderhouden, wat het comfort van het verblijf aanzienlijk verhoogt. Voor kinderen is er een klein, maar charmant zwembad. Wat dit zwembad echt uniek maakt, is dat het bij mooi weer open kan en wordt omringd door een ruime ligweide. Daarnaast zijn er diverse speelvoorzieningen, waaronder een speeltuin, trampoline en springkussen, die ervoor zorgen dat de kleintjes zich geen moment vervelen. Het animatieteam verdient een speciale vermelding, aangezien ze fantastische activiteiten organiseren voor de kinderen. De aanwezigheid van een snackbar met een kleine winkel en een gezellig restaurant met terras maakt het gemakkelijk om te genieten van heerlijke maaltijden en snacks.

Peter 18 apr 2022
Reageer
M

Verademing deze camping!

De Jutberg is een prachtige camping met veel groen en gelegen naast het bos, perfect voor wandelen en wildspotten. Het sanitairgebouw is netjes en schoon, met een leuk zwembad voor kinderen. Het zwembad heeft een dak dat open kan, zodat je het hele seizoen kunt zwemmen met een grote ligweide eromheen. Er is ook een leuke speeltuin, trampoline en springkussen. Er is een goed animatieteam, een snackbar met minishop en een gezellig restaurant met een mooi terras. Het personeel en de eigenaren zijn vriendelijk. We komen al jaren op deze camping en zijn nog steeds niet uitgekeken!

Martine S 11 apr 2022
Reageer
M

Prachtige natuur, beperkte faciliteiten

Mijn recente ervaring op deze camping, gelegen te midden van een betoverend bosrijk gebied, was een mengeling van bewondering en teleurstelling. Voor natuurliefhebbers en avonturiers biedt de locatie ongetwijfeld een idyllisch decor voor wandel- en fietstochten. Echter, wat betreft de voorzieningen was er ruimte voor verbetering. De beperkte openingstijden van eetgelegenheden en de snackbar lieten bij mij een zure nasmaak achter, met name omdat ik de camping in het voorseizoen en naseizoen bezocht. Het was teleurstellend dat gasten betaalden voor faciliteiten die niet volledig beschikbaar waren. Duidelijke vermelding van deze beperkingen op de website zou reizigers beter kunnen informeren en hun verwachtingen afstemmen.

Moniek 10 aug 2021
Reageer
A

Teleurstellende ervaring voor rustzoekers

Mijn recente bezoek aan Ginsterveld, nu onder Ardoer, heeft me helaas teleurgesteld. De camping kwam onoverzichtelijk en lawaaiig over, met verwaarloosde jaarplaatsen. De afstand tussen de parkeerplaats en de receptie was onhandig, vooral voor gasten met aanhangers. Geluidsoverlast van de nabijgelegen honden uitlaatstrook bemoeilijkte het genieten van de natuur. Het zien van jongeren op de natuurplaats naast de mijne die alcohol consumeerden en rookten, droeg bij aan mijn negatieve ervaring. Het sanitairgebouw dat om 9 uur 's ochtends sloot voor schoonmaak was niet ideaal. Helaas overweeg ik niet meer terug te keren naar deze camping.

Andre 26 jul 2021
Reageer
G

Je rust vind je hier niet

Als reguliere bezoekers van Ginsterveld waren wij zeer ontgoocheld in deze Ardoer camping. De camping is onoverzichtelijk, lawaaierig en veel van de jaarplaatsen zijn verwaarloosd. De receptie is ver weg van de parkeerplaatsen, terwijl er gemakkelijk parkeerplaatsen langs de oprit hadden kunnen worden gebouwd. De plattegrond is verouderd en we werden gestuurd naar een afgesloten pad met onze aanhanger. Het hondenuitlaatgebied naast de natuurplaatsen betekende continu herrie, waardoor het wildspotten onmogelijk was. Er was een groep jongeren die dronken en blowden op de natuurplaats naast ons, gelukkig maakten ze niet veel herrie. Het sanitairgebouw sloot om 9 uur 's avonds voor schoonmaak, net wanneer iedereen het wilde gebruiken. We zullen hier nooit meer terugkomen, alleen de omgeving en het restaurant waren goed.

Gerardus Hendricus 29 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Laag-Soeren.

Over Vakantiedorp de Jutberg

Vakantiedorp De Jutberg is gelegen te De Jutberg 78 in Laag-Soeren in de bossen van de provincie Gelderland. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen of op ruime kampeerplaatsen, omgeven door groen en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over geweldige faciliteiten voor kinderen, zoals het meedoen aan de rangerclub, een speeltuin, een binnen- en buitenzwembad en een restaurant. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland, met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en wilde dieren. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het historische stadje Doesburg, Burgers' Zoo en de Hoge Veluwe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Laag-Soeren, Gelderland
  • https://jutberg.ardoer.com
  • info@jutberg.nl