Urban Outfitters

Urban Outfitters

4.0 reviewscore • 3 reviews
N

Zeer tevreden klant

Heb hier een flinke bestelling geplaatst en alle kleding kwam goed aan in een stevige doos en alles was goed verpakt. Nog belangrijker: de producten zagen er precies zo uit als afgebeeld op de webshop. Het zijn cadeaus dus het is nog afwachten wat de familie ervan vind maar denk dat het goed gaat komen!

Natasha 16 dec 2023
Reageer
L

Paddelstoel lamp is kleiner dan je denkt

De paddenstoel lamp die veranderd van kleur had ik hier besteld als cadeautje voor mijn kind. Ik kon de afmetingen niet vinden maar op de foto's leek het alsof het vrij groot zal zijn. Toen ik de doos zag dacht ik al: dit kan niet goed zijn. Het is echt een kleine lamp dus dat is wel jammer. Geen zin om het terug te sturen en het is wel gewoon een leuk lampje maar voor iedereen die deze lamp ook wil kopen: besef je dat je een kleine lamp koopt! ;-)

Linda 9 dec 2023
Reageer
F

Liefde voor urban outfitters met een kanttekening

Fan van het merk Urban Outfitters maar de webshop toont iets heel irritants en dat is dat sommige artikelen op voorraad staan maar zodra je af wil rekenen staat er plots dat ze onleverbaar zijn. Heel irritant dus dat mag de site wel even aanpassen. Nogmaals: het merk zelf is top.

Freek T. 6 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Urban Outfitters

Er zijn 3 reviews geschreven over Urban Outfitters op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.urbanoutfitters.com
  • service@urbanoutfitters.com