Undiemeister

Undiemeister

4.3 reviewscore • 11 reviews
M

Goede kwaliteit kan jaren mee

Het mooie aan de onderbroeken van Undiemeister is dat ze niet opkrullen. Heb 2 jaar terug tussen de 10 en 15 onderbroeken gekocht en ze zijn nu ongeveer versleten. Wat inhoudt dat het gewoon zeer goede kwaliteit is, daar is de prijs ook naar hoor daar moeten we eerlijk over zijn. Voorheen kocht ik mn boxers overal en nergens maar er kwamen na 3x al gaten in, dat is bij Undiemeister niet het geval gelukkig. Heb nu weer een stuk of 15 tegelijk besteld dus ik kan er weer tegenaan. Met boxers is het zo dat je pas weet of het goed is nadat je het een aantal keer hebt gedragen, dat maakt het ook zo lastig maar ik weet nu dat deze goed zitten dus koop hier gewoon elke keer weer.

Ps. als je 13+ koopt, krijg je 30% korting. Mooi meegenomen.

Mister D 27 mrt 2024
Reageer
M

Duur maar goed

Boxershorts van undiemeister zijn zeker niet goedkoop maar wel goed. Het zijn hele fijne boxershorts. Ik kan ook zeggen dat ze erg lang mee gaan. Ze zitten ook goed en comfortabel. Ik ga er nog een paar bij bestellen ondanks het hoge prijskaartje. Verder is de verzending gewoon snel en is het een zeer betrouwbaar bedrijf.

Mo 12 okt 2023
Reageer
R

Fijne t-shirts en boxershorts

Ik heb een paar t-shirts en boxershorts van Undiemeister en ik ben er erg tevreden mee. De kwaliteit is echt super, dat merk je direct wanneer je de stof voelt en het zit als gegoten. Het is wel even een overstap en een wereld van verschil als je Hema ondergoed gewend was. Ik kan wel stellen dat ik niet meer terug ga naar Hema ondergoed, want Undiemeister is echt veel beter. Het is duur, maar daar krijg je ook wel wat voor terug. Dit ondergoed van Undiemeister zal waarschijnlijk ook veel langer mee gaan dan Hema ondergoed. De t-shirtjes van Undiemeister zitten trouwens ook erg lekker. Wel een strakke pasvorm, maar erg fijn om bijvoorbeeld onder je kleding aan te hebben tijdens het sporten in de winter.

Ron 22 apr 2023
Reageer
M

Prima boxershorts

Ik heb een paar boxershorts van Undiemeister cadeau gekregen en ze zitten prima. Je moet het ook niet groter maken dan dat het is, want het blijven gewoon boxershorts. Ik had de prijs gekeken, maar daar schrok ik wel een beetje van. Het zijn dure boxershorts, dus ik verwacht ook wel dat ze erg lang mee zullen gaan. Dat is nog even afwachten. Tot nu toe zijn het prima boxershorts!

Marko 27 jan 2023
Reageer
T

Undiemeister giftcard cadeau gekregen

Ik heb een giftcard van Undiemeister cadeau gekregen van 25 euro. Hier heb ik een boxershort voor gekocht. Nu ik een Undiemeister boxershort heb zit ik er aan te denken om een paar extra te halen. De boxershort die ik nu heb zit erg fijn. Eigenlijk heb ik nog nooit zo'n fijne boxershort gehad. Fijn stofje en zit als gegoten. Na het wassen blijft die ook als nieuw. Het is in ieder geval een erg leuk idee om mensen een Undiemeister giftcard cadeau te doen!

Tom 9 jan 2022
Reageer
S

Undiemeister onderbroek knijpt wat af

Al die positieve reviews en ervaringen over Undiemeister onderbroeken. Zelf ook maar wat besteld maar vind het niet heel prettig. Je hele zaakje zit wel heel krap en als je veel beweegt vind ik dat het wat gaat schuren. Kan aan mij liggen natuurlijk maar vind persoonlijk een iets wijdere prettiger. T-shirts van Undiemeister vind ik dan wel weer heel fijn zitten, de Slim Fit met ronde hals met name heeft een goede vorm.

Sebastian 7 jan 2022
M

Ik ken het inderdaad! Je moet ze gewoon een paar keer aan doen en koud wassen dan lubberen ze wel wat uit. Is bij bijna alle boxershorts wel zo dat je ze een paar keer aan moet doen voordat ze echt fijn zitten.

Monster 7 jan 2022
E

Undiemeister ondergoed

Na 100 keer de reclame op tv te hebben gezien, heb ik toch maar ondergoed van Undiemeister besteld. Boxershorts en sokken wel te verstaan! Ik dacht dat ze alleen boxershorts verkocht, maar dus ook sokken en zelfs t-shirts. Wat kan ik er van zeggen... De boxershorts hebben een goede pasvorm, voelen fijn aan en de sokken zitten ook fijn. Het enige wat niet zo fijn is, is de prijs. 25 euro voor een boxershort of voor 3 sokken is wel erg duur. Ik heb ze wel gekocht omdat ik er vanuit ga dat ik er heel lang mee doe, maar het blijft veel geld voor ondergoed.

Esra 31 dec 2021
Reageer
F

Smaakt naar meer

Een paar weken geleden heb ik één Undiemeister boxershort besteld, omdat ik toch wel benieuwd was. Ik moet zeggen dat het naar meer smaakt. De boxershort zit erg fijn en het stofje is ook heel zacht. Na het wassen zit en voelt die nog precies hetzelfde. Volgens mij zijn dit kwalitatief wel hele goede boxershorts. Ik zit er aan te denken om er gelijk maar een stuk of 10 bij te bestellen. Daar kan ik dan een hele lange tijd mee vooruit.

Frank 21 dec 2021
Reageer
H

Undiemeister ondergoed

Undiemeister heeft verreweg het beste ondergoed voor mannen. Hun boxershorts zijn misschien duur, maar het is het geld meer dan waard. Volgens mij kun je ook besparen door middel van Meisterstaffel, maar ik weet niet precies wat dit is en hoe dit werkt. Wel handig als je een vaste klant bent bij Undiemeister. De kwaliteit van Undiemeister is echt ongeëvenaard. Ze verkopen leuke pastelkleurtjes wat ik persoonlijk het mooiste vindt voor ondergoed. Het comfort is super en veel beter dan reguliere boxershorts. Ik heb mijn Undiemeister boxershorts ook al heel vaak gewassen en ze zijn nog als nieuw, dus ik ga ervan uit dat de kwaliteit ook zeer hoog is. Dat mag je natuurlijk ook wel verwachten voor die prijs. Ik wil geen andere boxershorts meer en ik ga mij eens verdiepen in de Meisterstaffel. De pasvorm is perfect en je hebt geen last van pijpjes die omhoog gaan. Het materiaal schijnt ook nog allerlei voordelen te hebben, maar hier weet ik het fijne niet van. Ik ben in ieder geval erg te spreken over het ondergoed van Undiemeister. Hiervoor had ik altijd Puma boxershorts, maar deze gingen altijd best snel kapot. Ik heb wel gemerkt dat de kwaliteit van Undiemeister veel hoger is. Dan hoef ik ook niet zo vaak nieuwe boxershorts te kopen, wat de prijs ook meer rechtvaardigt. Ik kan iedereen Undiemeister ondergoed aanbevelen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Harrold 16 sep 2021
Reageer
M

Ich bin Undiemeister

De slogan "Ich bin Undiemeister" bleef maar in mijn hoofd zitten na de reclame gezien te hebben op tv. Ik verveelde mij een keer en besloot eens op hun website te kijken. De prijs vond ik best hoog voor een boxershort maar het zag er wel kwalitatief uit. Ik las wat over het materiaal waarvan hun boxershorts gemaakt zijn. Hun boxershorts zijn gemaakt van Mellowood. Dit schijnt beter te zijn dan bamboe en katoen. Enkele voordelen van Mellowood zijn dat het zijdezacht is, goede ventilatie biedt en hypoallergeen is. Daarnaast schijnt de kwaliteit zeer goed te zijn wat zich uit in dat het nauwelijks krimpt en kleurvast is. Ik heb ook wel eens gelezen over boxershorts van bamboe maar Mellowood schijnt nog een stuk beter te zijn. Hier kan je alles over lezen op hun website.

Na mij wat verdiept te hebben in de boxershorts van Undiemeister, heb ik besloten om zo'n boxershort aan te schaffen. De boxershort was binnen een paar dagen in huis en hij zit als gegoten. Heel fijn stofje en na een paar keer wassen is die nog als nieuw. Ik vind het de fijnste boxershort die ik ooit gehad heb maar ze zijn wel erg duur. Ik snap dat je voor kwaliteit extra betaald. Het heeft mij niet weerhouden om nog twee extra boxershorts van Undiemeister te bestellen. Dat heb ik net namelijk gedaan. Hopelijk gaat de prijs in de toekomst wat naar beneden want eigenlijk wil ik geen boxershorts meer van een ander merk.

Martijn 12 sep 2021
Reageer
B

Beste boxershorts van Undiemeister

Via een televisiecommercial leerde ik Undiemeister kennen. Destijds droeg ik altijd boxershorts van Puma en de HEMA. Deze zaten wel lekker maar er kwamen snel gaten in. Helemaal als je voetbalt krijgt een boxershort toch meer te verduren dan wanneer je dit niet doet. Ik besloot om een paar Undiemeister boxershorts te bestellen. Volcano Ash (zwart) en Storm Cloud (blauw). Toen ik ze binnen had, viel mij gelijk de kwaliteit op. Het materiaal voelt erg fijn en de pasvorm is perfect. Ze zien er ook gewoon erg mooi uit. Ik was ook erg benieuwd hoe dit met voetbal zal gaan, want het Mellowood textiel is anti-transpirant, geeft maximale ventilatie en temperatuur regulerend. Ook is het hypo-allergeen en antibacterieel. Perfect voor het sporten. Het voelde erg fijn tijdens mijn training en ik wil niet meer anders. Ik kan het alle mannen aanraden, helemaal voor sporters. Binnenkort ga ik er zeker nog een paar bij bestellen. Ze zijn wel duur maar dat vind ik het zeker waard. Ze beweren kleurvast te zijn en dat de stof nauwelijks krimpt dus ik denk dat het wel goed komt. Het is dus nog even afwachten hoe lang ze meegaan maar ik heb er alle vertrouwen in. Het voelt kwalitatief gewoon erg goed aan.

Bas 30 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Undiemeister

Undiemeister, The Next Step in heren essentials, biedt een revolutionaire en ongekend comfortabele stijl. Hun kleding is gemaakt van Mellowood, een onvergelijkbare topkwaliteit die geïnspireerd is op de natuur en de meest duurzame optie op de markt. Er is simpelweg geen alternatief voor Undiemeister's Mellowood. Voor een Meister betekent Premium Perfection een optimale balans tussen de hoogste kwaliteit stof, perfecte pasvorm, luxe afwerking en maximale duurzaamheid. Bij hun vind je precies die harmonie terug. Ze maken geen concessies, want goed is nooit goed genoeg. Alleen het beste telt, en zelfs dan streven ze naar nog beter. Alles is in balans. Dat is de meesterlijke kwaliteit van Undiemeister.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://undiemeister.com
  • klantenservice@undiemeister.com