Toptaarten.nl

Toptaarten.nl

2.0 reviewscore • 3 reviews
A

Toptaarten zijn niet geschikt als verrassing

Vandaag zijn mijn partner en ik 10 jaar samen. Om dit te vieren leek het mij leuk om mijn partner te verrassen met een mooie taart en een persoonlijk kaartje. Helaas. Toptaarten heeft de verrassing volledig te niet gedaan. Ze konden de taart niet afleveren om 8:00 uur ‘s morgens en is de taart weer meegenomen en in Dalen afgeleverd. Zelf wonen wij in Emmen. Uit alle keus aan bakkers konden ze alleen een bakker blijkbaar in Dalen vinden die onze taart kon maken. Ook een tijdslot doorgegeven van te voren zit er niet in. Toptaarten verwijst enkel naar hun website zonder enkele medeleven. De bakker in Dalen mag nu van ons betaalde gebak genieten. Wij bestellen nooit weer bij Toptaarten!

Arjan 11 jan 2024
Reageer
G

Annuleren kersttaart

12 December 2022 taart besteld voor 24 December.Betaald ,krijg je op 23 December een mail dat je bestelling is geannuleerd.Dit zonder opgaaf van reden.
Bel je de klantenservice heb je 10 wachtende voor je ,krijg je uiteindelijk iemand aan de lijn die verteld je dood leuk dat de bakker het te druk heeft...dit wist hij vast niet begin van de week.
Krijg ik later mail dat gegevens,straat huisnummer niet overeen komen met postcode..order er bij gezocht alles klopte gewoon.
Zie nu nog maar ergens een taart te krijgen voor morgen..
Waardeloos dus en voel me knap in de zeik genomen !
Krijg je op 24 december als goedmakertje een tegoedbon van 10 euro bij je volgende bestelling.stelletje lolbroeken of ik nog eens bestel bij hun...volgende keer weer rechtstreeks naar de bakker

Gebben 24 dec 2022
Reageer
F

Goed makertje

Hallo beste mensen zoals ik het niet laten zien, dat ik een taart had besteld maar de foto erop was niet dat formaat. Ik was erg verdrietig en heb gehuild zelfs de lokale bakker vond dst hij niks fout had gedaan...mensen iedereen kan fouten maken maar geef het toe. Ik ben gisteren 25okt.jl gebeld door de manager valerie en gelukkig leefde zij erg mee en haar collega brenda is een schat die hielp mij met de bestelling. Ik had een taart besteld maar qua verhouden was de fotoprint goed en erg ontevreden. Maar ze hebben het goed gemaakt met een mooie bos bloemen en een tegoed bon. Ps dankjewel maar maak dingens bespreekbaar!!! Bij deze bedankt vd mooie bloemen en brenda voor je kostbare tijd. Groetjes farina pirbux

Farina 26 okt 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Toptaarten.nl

Toptaarten.nl is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar verse en ambachtelijke taarten. De taarten worden gebakken en bezorgd door lokale bakkers en zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen en mijlpalen. Het concept van het verbinden van mensen met taart is zeer attent en de persoonlijke boodschap die bij de taart kan worden gevoegd, maakt het nog specialer. Door de samenwerking met lokale bakkers kan Toptaarten.nl garanderen dat de taarten dagvers zijn en van hoge kwaliteit. Het proces van bestellen is eenvoudig en snel, waardoor het mogelijk is om in een paar klikken een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. Kortom, Toptaarten.nl is een aanrader voor wie op zoek is naar heerlijk gebak van de lokale bakker.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://toptaarten.nl
  • klantenservice@topgeschenken.nl