Top1Toys

Top1Toys

5.0 reviewscore • 4 reviews
A

Top levering

Wat een leuke speelgoedwinkel. Ik was op zoek naar een mooi cadeau voor mijn kleine neefje en ik kon haast niet kiezen! Ik ben dan ook echt onder de indruk van het moois wat ze hier allemaal aanbieden.

Ik heb twee dingen besteld en er stond binnen 24 uur geleverd, nou prima ik had nog een week maar het is fijn als het er op tijd is. Het werd dan ook netjes een dag later geleverd, daar stond ik wel van te kijken, top service! Alles netjes verpakt en heel aangekomen, ik weet waar ik moet zijn voor speelgoed.

An 1 jan 2024
Reageer
J

Fantastische service

Online een bestelling geplaatst want mijn dochter was over 3 dagen jarig. Bij top1Toys had ik nog nooit eerder wat besteld maar ik weet zeker dat het nu niet de laatste keer is. Alles is netjes geleverd en opgelost.

Na het bestellen kwam een dag later alles hier thuis via PostNL. Maar 1 artikel was niet helemaal goed. Ik heb de klantenservice benaderd en zij hebben het heel snel opgelost. Een dag later had ik al een nieuw artikel binnen dit is gewoon top service en daar kunnen veel online shops wel een voorbeeld aannemen. Ik raad Top1Toys zeker aan voor iedereen!

Jan 20 dec 2023
Reageer
B

Snelle levering hier!

Ik kan hier uren rondkijken op de site van al dat speelgoed wordt een mens toch gewoon vrolijk? Ik ben dan ook heerlijk rond gaan snuffelen en heb veel leuke items gezien, toch maar een keuze gemaakt voor mijn buurmeisje, een leuke pop. Een dag later werd het al bezorgd en dat is gewoon perfect. Ik zou hier dan ook zo weer bestellen. Ze komen afspraken na en hebben een ruim aanbod waar jong en oud erg gelukkig van worden.

Bertus 7 dec 2023
Reageer
E

Goede klantenservice Top1Toys

Enige tijd geleden was onze kleindochter jarig. We hebben haar toen voor haar verjaardag een naaimachine van Barbie gegeven. Alleen toen hij werd bezorgd hebben we gekeken of alles compleet was, dit was wel zo alleen het werkte niet. Zo jammer, direct de klantenservice gebeld en we kregen netjes iemand aan de telefoon die het probleem begreep. Ze hebben toen snel een nieuwe naaimachine opgestuurd en een dag later werd hij al bezorgd.

We hebben onze kleindochter alsnog kunnen verrassen en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. IK kan alleen maar zeggen top service voor Top1Toys!

Erika 24 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Top1Toys

Er zijn 4 reviews geschreven over Top1Toys op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.top1toys.nl
  • klantenservice@top1toys.nl