Tinder

Tinder

4.0 reviewscore • 1 review
A

Tinder review van Anton zoek me

Ik ben Anton en zoek een knuffelmaatje om samen door het leven te gaan..........niet voor even...maar voor altijd. Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde en heb een broertje dood aan uiterlijk vertoon omdat er zich binnen mijn eigen koninkrijk genoeg schatten bevinden die ik graag met jou zou willen delen. Hulpverlenen is mijn vak heb een zeer goed lopende praktijk en ben niet op zoek naar nieuwe patienten. Op mijn levensreis heb ik vele avonturen beleefd en weet dus het verschil tussen kalmte en de storm, ik ben mijn eigen merk en vertel geen verhalen die ik van andere heb gestolen of waarvoor ik veel heb betaald. Herkenbaar? Vertel me jou verhaal en misschien nodig ik je dan eens uit om samen de karpers te knuffelen, in de tuin te genieten van mijn bubbelebad of cheeseburgers uit de magnetron te eten.
Ps voor dames die bij het woord bubbelbad gelijk dollar-tekens in de ogen krijgen.....sla mijn deurtje over....u dollars kunt u overal besteden. Bij mij geen grote geldbergen maar echte warmte om in te zwemmen.

Anton 2 nov 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Tinder

Tinder is de bekendste dating app die wereldwijd gebruikt wordt. Miljoenen mensen hebben er een account aangemaakt. Het bekende naar links of naar rechts swipen is door Tinder geïntroduceerd. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je door de profielen swipen. Vind je iemand leuk dan swipe je naar rechts, zo niet dan swipe je naar links. Als er een match is dan kunnen jullie direct met elkaar in contact komen. De meeste diensten van deze app zijn gratis. Dit maakt het gebruik extra laagdrempelig. Met een betaald account heb je meer opties en krijgt je profiel meer aandacht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://tinder.com
  • help@gotinder.com