ThuisXL

ThuisXL

3.7 reviewscore • 3 reviews
J

Blij met de kwaliteit

Hier een onkruidverwijderaar gekocht omdat ik via Google zag dat ze het hier het goedkoopste aanbieden. Het is wel lastig om het apparaat aan de grond te houden want het swingt nog flink maar verder doet die wat die hoort te doen (onkruid verwijderen).

Jantje 17 nov 2023
Reageer
M

Service ThuisXL uitstekend

Heb hier onlangs een supboard gekocht voor 139 euro, perfect! Die zijn op andere sites echt een stuk duurder dus super blij mee. Bedankt ThuisXL.

Marie 12 nov 2023
Reageer
S

Terrashaard niet gekregen

Hier niks bestellen mensen! Ik heb een tuinhaard besteld en na 2 weken nog steeds niks ontvangen. Volgens ThuisXL is het bezorgd, maar ik heb geen bezorger of pakket gezien en op het tijdstip dat het zogenaamd bezorgd is was er niemand thuis. Volgens ThuisXL moest ik het maar aan de buren gaan vragen, maar wij nemen al 2 jaar geen pakketten aan en andersom ook niet. Ik krijg nu ook geen reactie meer op mijn mails.

Smaling 6 apr 2021
ThuisXL

Beste Smaling,

Heeft u de bestelling inmiddels wel ontvangen? Indien dit niet het geval is willen we u vragen om contact op te nemen met info@thuisxl.nl zodat wij dit voor u op kunnen lossen.

Met vriendelijke groet,

ThuisXL.nl

ThuisXL 29 apr 2021
M

Oplichters! Ik heb wat besteld maar nog niks ontvangen! Geprobeerd telefonisch contact op te nemen maar de oproep wordt gelijk beëindigd! Vals telefoonnummer. Mensen bestel hier nooit wat!!!

Miranda 18 mei 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ThuisXL

Bij ThuisXL.nl geloven ze dat het inrichten van je huis en tuin betaalbaar moet zijn. Op ThuisXL vind je alles wat je nodig hebt voor thuis, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs! Of je nu op zoek bent naar meubels, decoratie, tuinartikelen of andere benodigdheden, ThuisXL heeft het allemaal. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende wensen en stijlen te voldoen. ThuisXL streeft naar tevredenheid van de klant en biedt producten van goede kwaliteit. Met ThuisXL.nl hoef je niet diep in de buidel te tasten om je huis en tuin mooi in te richten. Betaalbaarheid en kwaliteit gaan hand in hand bij ThuisXL.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.thuisxl.nl
  • info@thuisxl.nl