Stuntpakker.nl

Stuntpakker.nl

3.5 reviewscore • 4 reviews
L

Snelle en complete levering

Mijn ervaring met deze webwinkel was uiterst positief. Ik had een bestelling geplaatst voor lady speed stick, een product dat moeilijk te vinden is. Tot mijn blijdschap werd mijn bestelling snel en compleet geleverd. Het was ook interessant om te zien wie aan mijn pakket had gewerkt. Ik ben erg tevreden met de service en zal zeker weer bij hen bestellen.

Lucas 7 dec 2023
Reageer
E

Teleurstellende service na bestelling

Ik had op 25 augustus een bestelling geplaatst, maar na een week merkte ik dat ik nog niets had ontvangen. Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik te horen dat er iets mis was gegaan met de levering. Ze beloofden het meteen op te sturen, maar op 6 september had ik nog steeds niets ontvangen. Na een vervelende mailwisseling en lange wachttijd kreeg ik op 12 september eindelijk een deel van mijn bestelling en een terugbetaling voor de niet-geleverde artikelen. Ondanks dat ik uiteindelijk mijn bestelling gedeeltelijk heb ontvangen, was ik niet tevreden met de klantenservice en zou ik niet opnieuw bij hen bestellen.

Emma 7 dec 2023
Reageer
S

Snelle levering, maatproblemen met product

De levering van mijn bestelling was verrassend snel. Ik had bamboe hipsters besteld in maat XL, maar helaas vielen ze te klein uit. Ik ben nu in afwachting van informatie over hoe ik de producten kan retourneren en hoop op een snelle terugbetaling. Hoewel de levering snel was, had ik wat problemen met de maatvoering van het product.

Sophie 10 jun 2023
Reageer
D

Problemen met retourafhandeling

Hoewel de levering van mijn bestelling soepel verliep, ondervond ik problemen met de retourafhandeling. Na meer dan een week wachten en een onbeantwoorde email, was ik blij dat ik niet veel geld aan deze bestelling had uitgegeven. Mijn ervaring is dat het beter is om dit bedrijf te vermijden, want als er iets mis gaat dan zit je met de gebakken peren.

Daan 1 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Stuntpakker.nl

Er zijn 4 reviews geschreven over Stuntpakker.nl op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.stuntpakker.nl
  • klantenservice@stuntpakker.nl