Stuntpakker.nl

Stuntpakker.nl

4.4 reviewscore • 10 reviews
L

Snelle en complete levering

Mijn ervaring met deze webwinkel was uiterst positief. Ik had een bestelling geplaatst voor lady speed stick, een product dat moeilijk te vinden is. Tot mijn blijdschap werd mijn bestelling snel en compleet geleverd. Het was ook interessant om te zien wie aan mijn pakket had gewerkt. Ik ben erg tevreden met de service en zal zeker weer bij hen bestellen.

Lucas 7 dec 2023
Reageer
E

Teleurstellende service na bestelling

Ik had op 25 augustus een bestelling geplaatst, maar na een week merkte ik dat ik nog niets had ontvangen. Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik te horen dat er iets mis was gegaan met de levering. Ze beloofden het meteen op te sturen, maar op 6 september had ik nog steeds niets ontvangen. Na een vervelende mailwisseling en lange wachttijd kreeg ik op 12 september eindelijk een deel van mijn bestelling en een terugbetaling voor de niet-geleverde artikelen. Ondanks dat ik uiteindelijk mijn bestelling gedeeltelijk heb ontvangen, was ik niet tevreden met de klantenservice en zou ik niet opnieuw bij hen bestellen.

Emma 7 dec 2023
Reageer
S

Snelle levering, maatproblemen met product

De levering van mijn bestelling was verrassend snel. Ik had bamboe hipsters besteld in maat XL, maar helaas vielen ze te klein uit. Ik ben nu in afwachting van informatie over hoe ik de producten kan retourneren en hoop op een snelle terugbetaling. Hoewel de levering snel was, had ik wat problemen met de maatvoering van het product.

Sophie 10 jun 2023
Reageer
D

Problemen met retourafhandeling

Hoewel de levering van mijn bestelling soepel verliep, ondervond ik problemen met de retourafhandeling. Na meer dan een week wachten en een onbeantwoorde email, was ik blij dat ik niet veel geld aan deze bestelling had uitgegeven. Mijn ervaring is dat het beter is om dit bedrijf te vermijden, want als er iets mis gaat dan zit je met de gebakken peren.

Daan 1 mrt 2023
Reageer
B

Voordelige aankoop van Sensodyne tandpasta

Op zoek naar Sensodyne tandpasta voor gevoeligheid en tandvlees, kwam ik bij deze webwinkel terecht via Google. De prijs was voordelig. veel voordeliger dan in de winkel en de levering verliep snel. Ik heb geen negatieve punten ervaren tijdens mijn bestelling. Mijn ervaring was zo positief dat ik deze webwinkel zeker aan anderen zou aanbevelen.

Bram 20 sep 2022
Reageer
J

Uitstekende deal op haarverf

Ik heb een fantastische deal gesloten door vier pakken haarverf te kopen voor de prijs van één. Aanvankelijk was ik sceptisch, omdat het soms te goed om waar te zijn lijkt.. maar mijn bestelling kwam binnen twee dagen aan en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Echt een geweldige deal dus en zeker aan te raden aan iedereen die wil besparen op dure items.

Julia 26 apr 2022
Reageer
M

Tevreden met snelle en zorgvuldige levering

Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig afgehandeld. Binnen een paar dagen was het al binnen na dat ik betaald had. Ik was met name onder de indruk van de wijze waarop het pakket was ingepakt, zonder onnodige ruimte en met hergebruikte dozen. De prijzen waren ook zeer redelijk vond ik. Ik kijk uit naar mijn volgende aankoop bij deze webwinkel.

Max 15 apr 2022
Reageer
T

Uitstekende service en gratis bezorging

Ik was zeer tevreden met mijn ervaring van het bestellen bij Stuntpakker.nl. Voor bestellingen boven de 49 euro was de bezorging gratis en de bezorgservice was uitstekend. Alles kwam op tijd aan en was goed verpakt, geen schade of niks. Als blijk van waardering ontving ik ook een mooie kortingscode, die ik zeker bij de volgende bestelling ga gebruiken.

Thomas 2 dec 2020
Reageer
A

Snelle levering van wax voor een goede prijs

Ik heb onlangs een voorraad wax gekocht en ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben met mijn aankoop. De prijs was zeer aantrekkelijk, wat voor mij een belangrijke factor was bij het maken van mijn keuze. Bovendien was de levering verrassend snel, wat mij positief verraste aangezien ik gewend ben aan langere wachttijden bij online bestellingen. Het product zelf was ook uitstekend verpakt, wat aantoont dat er zorg en aandacht is besteed aan het waarborgen van de kwaliteit tijdens het transport. Deze positieve ervaring heeft mij overtuigd van de betrouwbaarheid van deze dienst en ik ben dan ook van plan om in de toekomst weer gebruik te maken van hun aanbod. Hun efficiëntie en aandacht voor detail hebben mij als klant echt gewaardeerd laten voelen.

Anna 23 jun 2020
Reageer
N

Super ervaring met de webshop

Ik heb laatst iets besteld bij deze webshop en ik moet echt even kwijt dat het super chill was. Echt, de levering kwam veel sneller dan ik had verwacht, en dat is toch altijd lekker. De spullen die ik kreeg waren ook dik in orde, goede kwaliteit, geen gezeik. Plus, ze hielden me goed op de hoogte over mijn bestelling. Ik kreeg updates via mail, wat echt handig was, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Noah 12 jun 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Stuntpakker.nl

STUNTPAKKER.NL biedt een breed scala aan drogisterijproducten in hun webshop. Hoewel het assortiment deels wisselend is, wordt alles uit eigen voorraad geleverd. Ze tonen de actuele voorraadstatus bij de producten, wat betekent dat bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 15:15 uur worden geplaatst, de volgende dag al in huis zijn. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op dinsdag geleverd. Naast de lage verkoopprijzen hanteert STUNTPAKKER.NL ook lage verzendkosten, beginnend bij slechts €3,99. Voor bestellingen vanaf €49,- wordt er zelfs gratis verzonden naar Nederland en België. Met positieve beoordelingen op Kiyoh en aangesloten bij het Webshop Keurmerk, bieden ze niet alleen de laagste prijzen, maar ook de beste service. Voor vragen staat het team klaar om te helpen via e-mail of telefoon.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.stuntpakker.nl
  • klantenservice@stuntpakker.nl