Strandhuisjes Wijk aan Zee

Strandhuisjes Wijk aan Zee

4.5 reviewscore • 4 reviews
S

Strandhuisje ziet er gezellig uit

Wij hadden hier afgelopen zomer een hotel geboekt bij strandhotel het hoge duin wat echt een prima hotel is, niks te klagen. Echter waren we veel op het strand te vinden en we moesten vrij ver omhoog lopen om bij het hotel aan te komen. We zagen elke keer die strandhuisjes en vroegen ons af hoe je deze kon huren, zag er heel gezellig uit. Nu weten we dus waar. Grote kans dat we ook zo'n huisje gaan huren voor aankomende zomer. Luxe kamperen is het, op het strand, heerlijk!

Sander 2 feb 2023
Reageer
A

Was leuk

Het verblijf in het huisje aan het strand was heerlijk, mede dankzij het vriendelijke en behulpzame personeel. Ik ben slecht ter been, dus de afstand was soms lastig, maar iedereen hielp me zoveel mogelijk. Wat zijn het prachtige mensen, ze zorgden zo goed voor ons. Het restaurant was geweldig, met goed eten en grote porties. Gewoon fantastisch genoten hierzo!

Akka 26 jun 2022
Reageer
R

Perfecte ontspanning gehad!

Deze locatie aan de kust biedt comfortabele accommodaties voor een ontspannen verblijf. De huisjes zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten. De omgeving is rustig en ideaal voor een wandeling langs het strand. Het dichtstbijzijnde dorp is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruime keuze aan restaurants en winkels. De gastvrije gastheren zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Kortom, een perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan zee.

Ronald Maats 9 mrt 2022
Reageer
E

Genoten aan zee

We hebben ondanks de verschillende weersomstandigheden (storm, regen, mooi weer, onweer) een heerlijke week gehad. Het huisje was klein maar compleet en gezellig. Wij zullen zeker nog terugkomen omdat er niks lekkerder is dan verblijven in een huisje aan het strand. Onze hond genoot ook van de duinzijde. Het personeel was behulpzaam en dacht mee, bijvoorbeeld door het pad 's ochtends naar de zanderij te houden vanwege de harde wind.

Eef en Karen 8 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Wijk aan Zee.

Over Strandhuisjes Wijk aan Zee
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wijk aan Zee, Noord-Holland
  • https://www.roompotstrandhuisjeswijkaanzee.nl
  • x