Stella

Stella

4.0 reviewscore • 5 reviews
S

Uitstekende klantenservice bij Stella

Het maken van een afspraak voor een servicebeurt was online wat ingewikkeld geworden. Gelukkig was telefonisch contact nog mogelijk en alles werd ook wel snel opgelost toen ik contact opnam. De verdere afhandeling verliep ook geheel volgens afspraak! Ik heb geen negativiteit ondervonden en heb gewoon een goede fiets waar ik hopelijk nog veel kilometers mee kan maken.

Simone W 6 mrt 2024
Reageer
E

Thuis service is prima

De thuis service van Stella was weer top. Ik wil echter opmerken dat een van onze fietsen, ondanks slechts 450 km op de teller en nog onder garantie, al voor de tweede keer onderhoud nodig had. Dit lijkt mij niet logisch gezien het lage gebruik.

Evert 4 mrt 2024
Reageer
M

Thuis verkoper was niet duidelijk

De door mij gekozen fiets was niet direct beschikbaar. Ondanks de verzekering dat deze snel geleverd zou worden, moet ik nu wachten tot april?? Eerst werd beweerd dat er 'toevallig' nog 1 in het magazijn was maar nu blijkt dat niet het geval. Als vaste klant van Stella heb ik dit nog nooit eerder meegemaakt en verwacht wel wat meer van zo'n groot merk.

Marianne B 2 mrt 2024
Reageer
P

Goed fietsen, service kan beter

De Stella fietsen model Livorno, zijn van prima kwaliteit. Het probleem is echter dat als je een probleem hebt met je fiets, het heel lastig is om met Stella in contact te komen en ze helpen je heel slecht. Ondanks de belofte dat fietsen thuis gerepareerd worden indien nodig is het erg lastig om op korte termijn een monteur of een leenfiets te regelen.

Petra vd W 1 mrt 2024
Reageer
D

Morena Premium bij Stella besteld

Vorige week is mijn nieuwe ebike die ik besteld had via Stella binnen gekomen! Ik gekozen voor de Morena Premium MDB FI. Gisteren heb ik er een flink stuk mee gefietst en ik kan wel zeggen dat ik de goede keuze heb gemaakt. De ebike fietst heerlijk dankzij de Bosch Performance middenmotor. De accu is mooi weggewerkt in het frame en ondanks dat het een sportieve fiets is, zit ik er heel comfortabel op. Na het bestellen van de ebike had ik hem dezelfde week nog in huis. Echt super, helemaal omdat het de afgelopen dagen lekker fietsweer is. Ik heb mij laten adviseren door de klantenservice en ik ben blij dat ik dan gedaan heb. Ik zat te twijfelen tussen een voor of middenmotor, maar ik ben blij dat ik voor de middenmotor heb gekozen. Het voelde direct goed en de motor is lekker krachtig! Het display is ook mooi en duidelijk. Kortom, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe ebike! De ervaring die ik met Stella heb is helemaal perfect. Ik zal er zo weer een ebike bestellen.

Daan 7 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Stella

Er zijn 5 reviews geschreven over Stella op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.stella.nl
  • info@stellafietsen.nl