Sprookjescamping

Sprookjescamping

3.7 reviewscore • 9 reviews
J

Kindvriendelijke vakantieplek te midden van de nat

Onze allereerste keer op dit vakantiepark was een ware verrassing voor onze kinderen. De prachtige natuurlijke omgeving bood een paradijs voor hen om van te genieten. Op elke hoek van het park waren er speeltuinen te vinden bij de stacaravans en tentplekken. Animatieactiviteiten waren de hele dag door beschikbaar, speciaal gericht op kinderen tot 12 jaar. Het overdekte zwembad was een echte redder bij slecht weer en werd geopend wanneer het weer meezat. Hoewel sommige voorzieningen zoals de 'bioscoop' en 'gamehal' niet helemaal aan de verwachtingen voldeden - de gamehal was beperkt en de bioscoop was een open ruimte met enkele zitzakken en klassieke films - waren andere aspecten van het park zoals beloofd. Kinderveiligheid stond hoog in het vaandel, met polsbandjes die de zwemvaardigheid aangaven en bepaalden of kinderen alleen naar hun accommodatie mochten na een activiteit. We hebben een fantastische week gehad, omringd door de natuur en plezier voor de kinderen.

Janine 18 aug 2023
Reageer
B

Gezellig recreatiepark

We brachten anderhalve week door op dit recreatiepark, helaas met niet al te best weer. Gelukkig bood het park talloze leuke animatieactiviteiten en een overdekt zwembad met binnenspeeltuin om ons bezig te houden. Echter, er zijn enkele verbeterpunten nodig. De toiletten in het hoofdgebouw hadden een onaangename geur en zouden frequenter moeten worden schoongemaakt. Een betere luchtverfrissing zou ook helpen. Op diverse plekken was het behang losgekomen. De binnenspeeltuin was leuk, maar er was een gebrek aan zitruimte, wat zorgde voor drukte en kinderwagens die in de weg stonden. Een aparte ruimte voor kinderwagens zou handig zijn. Het overdekte zwembad was positief, maar had dringend onderhoud nodig, met kapotte wc-sloten en kluisjes. De bioscoop vertoonde voornamelijk Cartoon Networkfilmpjes op een paar zitkussens en zou kunnen profiteren van recentere content en ruimere openingstijden. Hoewel het park potentieel heeft, kunnen enkele verbeteringen de algehele ervaring versterken.

Bram 5 aug 2023
Reageer
J

Heerlijke camping

Prachtige camping met zwembad, nieuw toiletgebouw en leuke speeltuin. Goed onderhouden en aardige eigenaren.
In de zomermaanden veel animatie en een gezellige kantine met goede keuken (snackbar). Kortom, een aanrader!

Jose 26 aug 2020
Reageer
I

Sprookjescamping review

Hopelijk kunnen we snel weer naar Sprookjescamping de Vechtstreek te overijssel. We gaan hier normaal ieder jaar heen in de zomer met de gehele familie maar dit jaar i.v.m. corona lijkt ons dat niet handig. We kijken het nog even aan en zien nog even of het misschien in September nog kan. Ik kan iedereen deze camping aanraden, het is altijd heel gezellig, veel te doen en voor de kids is het een feest!

Ilona en Fredrik 5 jun 2020
Reageer
D

Tegenvaller voor oudere kinderen

Ik had verwacht dat voor alle kinderen met een basisschoolleeftijd dit wel een leuke camping zou zijn. Het tegendeel bleek helaas waar, voor mijn jongste kind (groep 2) was het leuk, maar voor mijn twee oudste kids (groep 5 en groep 7) was het al niet veel meer aan. Het was dus niet helemaal het bezoek wat we er van hadden gehoopt.

Dennis 3 apr 2020
Reageer
M

Sprookjescamping Rheeze

Op de website van de sprookjescamping staat dat deze bedoelt is voor kinderen van 0 t/m 10 jaar, maar mijn dochter zit in groep 8 van de basisschool en begint inmiddels een beetje te puberen, maar toch vermaakt ze zich nog prima op deze camping samen met haar twee kleine zusjes.
Waarschijnlijk als je haar samen met haar vriendinnen hier neerzet, vinden ze zichzelf hier natuurlijk veel te oud en te cool voor, maar heel stiekem vinden ook meiden (en misschien ook wel jongens) van die leeftijd de activiteiten die je hier hebt en kunt doen nog wel heel erg leuk.
Dus mocht je als ouders twijfelen om hier naartoe te gaan, omdat je één kind hebt die een oudere leeftijd heeft dan 10 jaar, dan nog kun je hier prima naartoe gaan want ze zullen zich er heus wel vermaken hiervan ben ik overtuigd.

Marjolein 21 jan 2020
Reageer
B

Leuke camping voor jonge kids

De sprookjescamping is een hele leuke camping voor jonge kids.
De camping houdt heel goed rekening met de fantasie van kinderen en wat ze op die leeftijd leuk vinden.
Hoe ouder de kinderen zijn, des te minder leuk de camping voor hen wordt.
Zonder kinderen moet je hier niet naar toe gaan, tenzij je natuurlijk erg van kinderen houdt want die zijn hier in grote getalen aan het spelen.
Wat ik leuk vind is dat het vaak een beetje dezelfde gezinnen zijn die hoer ieder jaar staan, dat is voor de kinderen leuk en ook voor de ouders is dit gezellig.

Bernard 16 jun 2019
Reageer
B

Sprookjescamping een simpele camping niet meer

Leuke camping maar niet om al te lang te zijn, het is in weze een enorme camping met wat speeltuinen, je ken het je wel inbeelden denk ik. Prima hoor maar voor mij liever iets waar ook een mooi park bij zit waar je overdag kunt vertoeven.

Bas 24 mei 2019
B

Ergens snap ik wel wat je zegt, maar ik vind wel dat op deze camping alles te vinden is om een kind een leuke tijd te geven.
Kinderen hebben niet perse een park nodig om te vertoeven, dat is meer voor de ouders om hen bezig te houden.

Bernard 16 jun 2019
R

Sprookjescamping de Vechtstreek

Leuke camping waar ik met mijn kinderen een weekendje ben geweest, zeker het aanraden waard. Prijs is prima en er valt genoeg te doen, raadt zelfs aan om langer te gaan dan een weekend.

Rachel 23 mei 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Rheeze.

Over Sprookjescamping

Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie staat de wereld van de Sprookjescamping open voor alle Nederlandse vakantiegangers die een bijzondere vakantie willen beleven. Op de eerste en enige Sprookjescamping van Nederland komen sprookjes tot leven en worden kinderdromen werkelijkheid. De Sprookjescamping is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar en heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Rheeze, Overijssel
  • https://sprookjescamping.nl
  • info@sprookjescamping.nl