SFdating

SFdating

2.4 reviewscore • 5 reviews
T

Teleurstellende ervaring bij SF

Mijn ervaring met Secret Flirt was ronduit teleurstellend. Als man voelde ik me overweldigd door het grote aantal vrouwelijke profielen op de site, maar ik heb ernstige twijfels over de echtheid ervan. Tijdens mijn lidmaatschappen volgde een voorspelbaar patroon: in de eerste week kreeg ik nauwelijks reacties, gevolgd door een lange periode van complete stilte, en dan, vlak voordat mijn lidmaatschap afliep, zag ik plotseling activiteit op mijn profiel. Het contact met enkele vrouwen leek veelbelovend, maar eindigde abrupt zonder enige uitleg. Dit patroon herhaalde zich te vaak om toeval te zijn. Ik vermoed sterk dat SF mensen inzet om mannen te verleiden hun abonnement te verlengen door middel van valse profielen. Hoewel ik het niet kan bewijzen, lijkt het grootste deel van deze website bedrieglijk te zijn. Dit was mijn laatste poging hier, en ik raad anderen ten zeerste af om hetzelfde te proberen.

Thomas 26 apr 2023
Reageer
K

Bedrieglijke praktijken op deze datingsite

Mijn ervaring met SF was verre van positief. In eerste instantie leek het veelbelovend, maar nadat ik besloot om een maandabonnement aan te schaffen, veranderde alles. Mijn profiel leek van de radar te verdwijnen: geen nieuwe kijkers, geen berichten, en zelfs mijn eerdere gesprekken bleven onbeantwoord. Het lijkt er sterk op dat SF een strategie hanteert om betalende leden aan te trekken, en dat is hun verdienmodel. Deze website voelt aan als een misleiding, en ik zou het ten zeerste afraden om erbij betrokken te raken.

Karel 26 apr 2023
Reageer
H

Mijn ervaring met SFdating

Mijn ervaring met SFdating is helaas geen goede ervaring.
Wanneer ik online was op deze datingsite, dan had is continu het gevoel dat ik werd opgelicht en hierdoor was ik de hele tijd op mijn hoede.
En dat had weer als gevolg dat je niet ontspannen kunt genieten van de prachtige vrouwen (en hoogstwaarschijnlijk ook mannen) die hier op te vinden zijn.
En doordat ik hier niet op mijn gemak ben op deze website, heb ik er toch voor gekozen om op zoek te gaan naar een andere datingsite die beter bij mij past.

Hidde 7 aug 2020
Reageer
L

SecretFlirt valt tegen

SecretFlirt wordt afgeschilderd als DE nieuwe dating website waar iedereen tegenwoordig op zit en ik heb me door een knappe vrouw laten overhalen hier ook een account aan te maken in de hoop een real Life contact met haar te krijgen.

Dit had ik dus nooit moeten doen! Want eenmaal betaald en daar een profiel aangemaakt heb ik niets meer van die vrouw gehoord en zit ik met een lidmaatschap van een site waar ik verder niets aan vind.

Lars 30 okt 2019
Reageer
R

Secretflirt beoordeling

Wanneer je een keer in een ondeugende bui bent, dan kan ik zeker aanraden om een keer een bezoekje te brengen aan de website secretflirt.
Ik kan je garanderen dat je niet teleurgesteld wordt als je hier op zit, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier wel.
De mooiste en meest weelderige vrouwen zijn hier op te vinden, van jong tot oud en in alle vormen en maten.
Je voelt je nooit alleen als je hier zit en de vrouwen die hier zitten houden je maar al te graag online gezelschap en dan kun je een hele romantische / sexy flirt aangaan die avond die zeker heel plezierig kan eindigen.
Ik ben zelf veelvuldig gebruiker van deze website en ik heb zelfs een aantal vaste vrouwen met wie ik graag online afspreek, deze vrouwen leer ik ook op persoonlijk vlak steeds beter kennen en ik moet zeggen dat dat de connectie alleen maar mooier maakt.

Richard 21 aug 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over SFdating

SF staat voor Secret Flirt. Bij SF Dating kun je een profiel aanmaken als je op zoek bent naar een leuke man of vrouw om mee te daten, serieus of alleen maar flirten. Zoek je als vrouw naar een man dan is het Top Membership gratis. Voor mannen en vrouwen die vrouwelijk contact zoeken moet hiervoor worden betaald. Je kunt je gratis inschrijven en rondkijken of er leuke members zijn met wie je in contact wilt komen. Contact leggen kan beperkt met het gratis lidmaatschap. Wil je van alle features gebruik maken dan is een Top Membership noodzakelijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://sf.dating
  • support@sfdating.online