SFdating

SFdating

2.75/5.00 • 3 reviews
H

Mijn ervaring met SFdating

Mijn ervaring met SFdating is helaas geen goede ervaring.
Wanneer ik online was op deze datingsite, dan had is continu het gevoel dat ik werd opgelicht en hierdoor was ik de hele tijd op mijn hoede.
En dat had weer als gevolg dat je niet ontspannen kunt genieten van de prachtige vrouwen (en hoogstwaarschijnlijk ook mannen) die hier op te vinden zijn.
En doordat ik hier niet op mijn gemak ben op deze website, heb ik er toch voor gekozen om op zoek te gaan naar een andere datingsite die beter bij mij past.

Hidde 7 aug 2020
Reageer
L

SecretFlirt valt tegen

SecretFlirt wordt afgeschilderd als DE nieuwe dating website waar iedereen tegenwoordig op zit en ik heb me door een knappe vrouw laten overhalen hier ook een account aan te maken in de hoop een real Life contact met haar te krijgen.

Dit had ik dus nooit moeten doen! Want eenmaal betaald en daar een profiel aangemaakt heb ik niets meer van die vrouw gehoord en zit ik met een lidmaatschap van een site waar ik verder niets aan vind.

Lars 30 okt 2019
Reageer
R

Secretflirt beoordeling

Wanneer je een keer in een ondeugende bui bent, dan kan ik zeker aanraden om een keer een bezoekje te brengen aan de website secretflirt.
Ik kan je garanderen dat je niet teleurgesteld wordt als je hier op zit, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier wel.
De mooiste en meest weelderige vrouwen zijn hier op te vinden, van jong tot oud en in alle vormen en maten.
Je voelt je nooit alleen als je hier zit en de vrouwen die hier zitten houden je maar al te graag online gezelschap en dan kun je een hele romantische / sexy flirt aangaan die avond die zeker heel plezierig kan eindigen.
Ik ben zelf veelvuldig gebruiker van deze website en ik heb zelfs een aantal vaste vrouwen met wie ik graag online afspreek, deze vrouwen leer ik ook op persoonlijk vlak steeds beter kennen en ik moet zeggen dat dat de connectie alleen maar mooier maakt.

Richard 21 aug 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2022.

Over SFdating
  • Nog niet geverifieerd