Secondlove

Secondlove

3.2 reviewscore • 4 reviews
J

Onverwachte kostenverhoging

Ik was in eerste instantie tevreden over de prijs die ik betaalde voor de dienst. Echter, tot mijn verbazing, na een paar maanden merkte ik een aanzienlijke verhoging in de maandelijkse kosten. Het aanbod en de diensten van de website kwamen niet overeen met de prijsverhoging. Er zijn meerdere platformen op de markt die betere diensten bieden tegen redelijkere prijzen. Het leek erop dat deze specifieke website meer geïnteresseerd was in mijn geld dan het bieden van een goede gebruikerservaring.

Jan 1 sep 2023
Reageer
D

Moeilijk om verbinding te maken

De website lijkt goed te functioneren, maar de uitdaging ligt in het daadwerkelijk verbinden met anderen. De schijnbare overvloed aan mannelijke gebruikers in vergelijking met vrouwelijke gebruikers maakt het voor velen moeilijk om betekenisvolle interacties te hebben met de vrouwen. Zij krijgen immers honderden berichtjes per uur misschien wel, terwijl wij maar een match per week kunnen vinden.

Daan 8 jun 2023
Reageer
N

Een platform dat voor mij werkte

Ik heb verschillende datingplatforms geprobeerd en dit platform sprong eruit. Wat me opviel, was dat veel van de gebruikers die ik tegenkwam uit de gezondheidszorgsector kwamen. Hoewel de kosten aan de hogere kant zijn, geloof ik dat als je genoeg moeite en tijd investeert, het rendement op de investering aanzienlijk is. Mijn persoonlijke ervaring was positief en vruchtbaar.

Niels 18 mei 2023
Reageer
A

Onrealistische verwachtingen bij vrouwen

Mijn ervaring op de site was dat vrouwelijke gebruikers zeer specifieke en soms onrealistische verwachtingen hebben. Dit, in combinatie met een onevenwicht in het aantal mannelijke en vrouwelijke gebruikers, maakte het moeilijk voor mij om betekenisvolle connecties te maken. Andere platforms boden een betere ervaring en meer succes en ik zal daar ook meer gebruik van gaan maken dan hier.

Andre 7 apr 2023
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Secondlove

Second Love is één van de bekendste datingsites voor mensen in een relatie die een affaire of spannend contact willen. Je kent Second Love wellicht van de reclame op radio en TV. Hier schrijf je je dus niet in voor een serieuze relatie. Je komt hier voor een spannende ontmoeting met iemand die net als jij in een relatie zit. Verstuur een flirt en kijk of er een match is. Je kunt uiteraard een anoniem account aanmaken om je buitenechtelijke escapades privé te houden. Wil je van alle mogelijkheden gebruik maken dan is daarvoor een betaald account nodig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.secondlove.nl
  • charlie@secondlove.nl