Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

4.0 reviewscore • 5 reviews
T

Mwah

Geen verlichting op de wegen en paden. Bewegwijzering niet/ amper te vinden en te lezen. Meubilair is verschrikkelijk, bank en stoelen veel te diep (te lange zitting) en hard. Oven is erg klein.
De dieren gedroegen zich als dierentuin dieren: ijsberend en verveling, op een moddervlakte. Heftige gevechten tussen twee zebra's.
Geen snackbar c.q. betaalbaar eten op fatsoenlijke afstand, noch een winkel.

Truus 11 nov 2023
Reageer
G

Erg leuk verblijf

We hebben een geweldig verblijf gehad, vooral ook voor onze 2-jarige kleinzoon. We hebben echt genoten. Onze lodge met uitzicht op de savanne was prachtig. Een absoluut hoogtepunt was toen er 's ochtends zes giraffen langs kwamen. Dat was echt een onvergetelijk moment! De dierentuin was ook erg mooi en we waardeerden het zeer dat de dieren ruime verblijven hadden. Het was heerlijk rustig rondom onze lodge. We zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen!

Gideon 20 mei 2023
Reageer
N

Bijzondere plek en avontuurlijk

Wat een bijzondere plek, met struisvogels in je achtertuin! We hebben genoten van de attractiepas, hoewel de nummerbord herkenning soms wat problemen gaf. Voor de minder digitaal vaardigen was dat soms wat lastig, omdat dan de QR code op de telefoon getoond moest worden.

Gelukkig was onze kamer schoon en gloednieuw.De kleine attenties zoals chocolaatjes en waterflesjes werden zeer gewaardeerd. Helaas gaf het Nespresso apparaat wat problemen, het cupje verdween zonder koffie achter te laten. De beloofde badjassen hebben we helaas gemist, maar we kregen wel extra handdoeken. Ondanks deze kleine puntjes hebben we een fijne ervaring gehad!

Natasja K. 5 apr 2023
Reageer
J

Geweldig

Vanaf de 1e minuut genoten van het weekend in de savanna lodge bij de leeuwen. De rust , de pracht , de geluiden dieren en natuur. Geweldig. Ook de lodge was schitterend en rustgevend. Eén zijn met de natuur en voldoende te beleven hier. Wij komen zeker in de toekomst terug.

Jolie vd W. 20 mrt 2023
Reageer
F

Voor herhaling vatbaar

In september een lang weekend naar Safari Resort Beekse Bergen.
Een groot huis, wel jammer dat er 2 volwassenen in een stapelbed moeten slapen. Ook was er geen schilmesje, noch een schaar te vinden in het huisje. Er wordt verwacht dat je het veegschoon achterlaat maar de stofzuiger heeft zijn beste tijd wel gehad. Wel een lekker ligbad en een sauna maar dan heb je de meeste luxe wel gehad. Het meubilair is jungleachtig maar zo zit het ook. We kozen ervoor 's avonds een spelletje te doen bij de eetkamertafel, deze stoelen zaten beter. Maar helaas het grootste drama moest nog komen. Ik verloor mijn mapje met ID/Rijbewijs/Kentekenbewijs. Eenmaal thuis alles in werking gezet voor vervanging, blokkeren, aangifte etc.etc. Na 2 weken werden we gebeld door BB dat de bescheiden waren gevonden. Hoe wilt u het ontvangen werd gevraagd, nou graag per post want om even naar BB te rijden met de huidige benzineprijzen en het aantal te maken kilometers, een duur grapje. Na 3 weken nog niets ontvangen, bellen, niemand wist van de hoed en de rand, we zouden terug worden gebeld, maar helaas ook dat gebeurde niet. Vervolgens maar weer eens gebeld maar er was inmiddels wel wat tijd verstreken. Blijkt nu dus dat de spullen vernietigd zijn omdat dit standaard gebeurd met gevonden voorwerpen na 2 maanden. En misschien was het zonder het beoogde formulier wat anders altijd ingevuld moet worden en geretourneerd per mail wel gewoon in de envelop gestoken en had Post.nl de boel verstommeld. Tja, wel een beetje jammer dat er geen notitie of enig ander bewijs is voor deze enveloppe. Kortom, ik hoop dat BB heeft geleerd van deze kwestie, zodat de volgende keer beter met belangrijke papieren worden omgegaan. Over identiteitsfraude wil ik al helemaal niet nadenken. Enfin van onze gemeente moet ik nu aangifte doen en volgt er voor mij een proces verbaal. Zou ik dat op BB kunnen verhalen? Ik denk het niet.

Fam. Luchtenburg 1 dec 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hilvarenbeek.

Over Safari Resort Beekse Bergen

Op Safari Resort Beekse bergen kan je overnachten midden op de savanne tussen de wilde dieren en ontwaak je met een geweldig uitzicht. Ga met de Rangers op avontuur in het Basecamp, geniet van het zwembad of ga naar het restaurant Moto voor een heerlijke maaltijd in Karibu Town, het bruisende centrum van het Safari Resort. Voor een avontuurlijk verblijf ben je bij dit duurzame vakantiepark aan het juiste adres.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hilvarenbeek, Noord-Brabant
  • https://www.beeksebergen.nl/overnachten/safari-resort
  • info@beeksebergen.nl