Roompot Gulpen

Roompot Gulpen

4.7 reviewscore • 3 reviews
W

Uitzicht op het dal

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Roompot Gulpen. Het vakantiepark bevindt zich op een zeer indrukwekkende locatie. Je hebt een mooi uitzicht op het dal. Er staan ook allemaal nieuwe huisjes op het park, dus ik vermoed dat dit vakantiepark recentelijk is opgeknapt. Ons huisje was van alle luxe voorzien. We hadden een kraan van Quooker, een grote tv en goed wifi. De huisjes zijn mooi in het landschap verwerkt, echt heel leuk gedaan. Hoe hoger je zit, des te beter het uitzicht is, dus dat is nog wel iets om rekening mee te houden. Voor kinderen is er alleen weinig te doen. Dat is het enige nadeel.

Wendy 7 okt 2022
Reageer
N

Roompot Gulpen review

Het is een mooi vernieuwd park. Veel nieuwe huisjes en wij zaten ook in zo'n nieuw huisje. Het is ons heel erg goed bevallen. We hadden een heel mooi uitzicht en ons huisje was echt een schot in de roos. We hadden alles wat we nodig hadden en het was spiksplinternieuw nieuw en dus ook schoon.
Wifi was erg goed. Gedurende ons gehele verblijf altijd goede ontvangst en snel internet. Ook waren we voorzien van een mooie grote televisie en we hadden zelfs een kraan van Quooker. Wat een luxe! Wij gaan zeker nog een keer terug komen.

Nick en Laura 1 nov 2022
Reageer
K

Fantastisch park

Van binnen zag het er keurig uit en alles was schoon. Zowel de badkamer als keuken waren heel schoon. Het is een fantastisch mooi park met mooie uitzichten. Je geloofd bijna niet dat je gewoon in Nederland bent. Ook een leuk winkeltje waar je van alles kunt halen. Heel vriendelijk personeel. We werden ook heel vriendelijk ontvangen. Wij hebben echt genoten.

Koen 10 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Gulpen.

Over Roompot Gulpen
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gulpen, Limburg
  • https://www.roompotgulpen.nl
  • x