Roompot Gulpen

Roompot Gulpen

4.5 reviewscore • 11 reviews
R

Unieke opbouw tegen een heuvel

Het park waar we verbleven was absoluut prachtig, met zijn unieke opbouw tegen een heuvel. Onze accommodatie, een comfortabele lodge voor vier personen, voldeed aan al onze verwachtingen. De douche was ruim en brandschoon, en de keuken was voorzien van alle gemakken, waaronder een inductiekookplaat en een fraaie magnetron combi-oven. Het was handig om zelf een maaltijd te kunnen bereiden wanneer we dat wilden. Maar ook uit eten gaan was een geweldige ervaring, met gastvrij personeel, schone tafels en comfortabele stoelen. Een bijzondere traktatie was het proeven van hun specialiteit: zuurvlees met gulpener bier. Kortom, dit park is een absolute aanrader voor een fantastisch verblijf!

Rick de L. 14 mrt 2023
Reageer
A

Verbeterpunten

Echt een mooi nieuw park en ook nog eens op een geweldige locatie. Veel dingen zijn goed maar er zijn ook zeker wat aandachtspunten. Op de eerste en tweede verdieping van ons huisje konden de ramen alleen op een kiertje open. Dat is misschien veilig voor kinderen maar niet als er brand is. Het huisje was ook helemaal van hout. Dat voelde wel onveilig. Huisje op begaande grond iets te klein voor meerdere personen. Ook weinig kast ruimte.

Anton 17 dec 2023
Reageer
M

Verse broodjes in de ochtend

De locatie van dit park is zeer aangenaam, en de huisjes zijn van goede kwaliteit. Het personeel is uiterst vriendelijk en zorgt voor een gastvrije ontvangst, waardoor je je meteen welkom voelt. De mini-shop met verse broodjes in de ochtend is erg handig. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor activiteiten, zoals wandelen en fietsen. Kortom, een heerlijke plek om te verblijven en te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Micha 28 feb 2023
Reageer
P

Warme en gezellige sfeer

Verscholen in een betoverend heuvelachtig landschap, ontdekten we een prachtige bungalow die ons meteen in zijn ban hield. De sfeer was warm en gezellig, met een adembenemend uitzicht dat ons betoverde.

De huisjes waren uitstekend onderhouden en straalden een gastvrijheid uit die ons hart verwarmde. Vanuit het park werden we verwend met eindeloze mogelijkheden voor wandelingen, waardoor we de prachtige natuur konden verkennen en de rust konden omarmen. Het autovrije karakter van het park voegde een vleugje sereniteit toe aan de omgeving en gaf ons de kans om volledig te ontspannen.

Bovendien was het park niet alleen modern, maar ook duurzaam, wat ons een goed gevoel gaf over ons verblijf. Kortom, deze betoverende plek bood ons een onvergetelijke ervaring waarin we volledig konden opgaan in de pracht van de natuur.

Petra 14 feb 2023
Reageer
T

Adembenemend uitzicht

De huisjes waren werkelijk prachtig. Ze waren ruim, schoon en nieuw, met alle moderne gemakken die je je maar kunt wensen. De bedden waren comfortabel en de aanwezigheid van een vaatwasser en cooker maakte ons verblijf extra gemakkelijk. Met twee badkamers was er voldoende ruimte voor iedereen. Maar het absolute hoogtepunt was het adembenemende uitzicht dat we vanuit onze accommodatie hadden. Daarnaast had de locatie een ideale ligging, dicht bij populaire bestemmingen zoals Valkenburg, Vaals en Maastricht. We hebben genoten van heerlijke maaltijden in het gezellige restaurant en de frietjes van de afhaal waren absoluut smakelijk. Al met al was het een fantastische ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen.

Timo 19 dec 2022
Reageer
N

Service was uitstekend

Dit park is echt splinternieuw en de huisjes zijn werkelijk prachtig. Ze zijn mooi gelegen en het park zelf is ruim opgezet, waardoor je volop kunt genieten van de rust en de ruimte. De service is uitstekend en het park ademt een sfeervolle en gezellige ambiance. Het huisje waarin we verbleven had een mooie ligging en bood alles wat we nodig hadden voor een comfortabel verblijf. Alles bij elkaar genomen was het een super leuke ervaring op dit rustige en sfeervolle park met schitterende huisjes.

Nadine 4 dec 2022
Reageer
M

Verwachtingen overtroffen

Dit park bevindt zich in een werkelijk prachtige omgeving. Het park zelf voldeed aan al onze verwachtingen, met een handige winkel die van 8 tot 20 uur geopend was en een gezellige brasserie. De huisjes waren mooi en we hadden het geluk om te genieten van een adembenemend uitzicht. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, wat bijdroeg aan een geweldige ervaring. Kortom, ons verblijf was absoluut top en we hebben volop genoten van alles wat dit park te bieden had.

Marijn 6 nov 2022
Reageer
N

Roompot Gulpen review

Het is een mooi vernieuwd park. Veel nieuwe huisjes en wij zaten ook in zo'n nieuw huisje. Het is ons heel erg goed bevallen. We hadden een heel mooi uitzicht en ons huisje was echt een schot in de roos. We hadden alles wat we nodig hadden en het was spiksplinternieuw nieuw en dus ook schoon.
Wifi was erg goed. Gedurende ons gehele verblijf altijd goede ontvangst en snel internet. Ook waren we voorzien van een mooie grote televisie en we hadden zelfs een kraan van Quooker. Wat een luxe! Wij gaan zeker nog een keer terug komen.

Nick en Laura 1 nov 2022
Reageer
C

Oase van luxe en sfeer

Ons verblijf was absoluut fantastisch! Vanaf het moment van inchecken tot het moment van uitchecken was alles gewoonweg perfect. Het huisje was een oase van luxe en sfeer, met vloerverwarming, een moderne keuken en prachtige meubels. De inrichting was met zorg gedaan, met mooie accessoires van Return to selder en zelfs een grote, weelderige plant die het geheel compleet maakte. We voelden ons meteen thuis! Het uitzicht over de heuvels was adembenemend en elke ochtend genoten we van heerlijke broodjes uit de goed gevulde mini-supermarkt. We kunnen niet wachten om terug te keren naar dit geweldige park. Onze beoordeling? Een dikke 10+!

Cenedra N. 24 okt 2022
Reageer
K

Fantastisch park

Van binnen zag het er keurig uit en alles was schoon. Zowel de badkamer als keuken waren heel schoon. Het is een fantastisch mooi park met mooie uitzichten. Je geloofd bijna niet dat je gewoon in Nederland bent. Ook een leuk winkeltje waar je van alles kunt halen. Heel vriendelijk personeel. We werden ook heel vriendelijk ontvangen. Wij hebben echt genoten.

Koen 10 okt 2022
Reageer
W

Uitzicht op het dal

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Roompot Gulpen. Het vakantiepark bevindt zich op een zeer indrukwekkende locatie. Je hebt een mooi uitzicht op het dal. Er staan ook allemaal nieuwe huisjes op het park, dus ik vermoed dat dit vakantiepark recentelijk is opgeknapt. Ons huisje was van alle luxe voorzien. We hadden een kraan van Quooker, een grote tv en goed wifi. De huisjes zijn mooi in het landschap verwerkt, echt heel leuk gedaan. Hoe hoger je zit, des te beter het uitzicht is, dus dat is nog wel iets om rekening mee te houden. Voor kinderen is er alleen weinig te doen. Dat is het enige nadeel.

Wendy 7 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Gulpen.

Over Roompot Gulpen

Roompot Gulpen is een Roompot vakantiepark gelegen te Euverem 52 in Gulpen in het pittoreske Limburgse landschap. Dit park biedt een perfecte mix van ontspanning, recreatie en culturele ontdekkingen. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiebungalows in de prachtige natuur. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals van Roompot verwacht mag worden. In de omgeving kunnen gasten genieten van verschillende wandel- en fietsroutes door de heuvelachtige landschappen van Limburg en de gezellige terrasjes en winkels in het centrum van Gulpen verkennen. Daarnaast is Gulpen gunstig gelegen nabij attracties zoals de historische stad Maastricht, het beroemde Drielandenpunt en de schilderachtige wijngaarden van de regio.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gulpen, Limburg
  • https://www.roompotgulpen.nl
  • info@roompot.nl