Roompot Glamping Lauwersmeer

Roompot Glamping Lauwersmeer

3.9 reviewscore • 7 reviews
K

Rust en reinheid

Mijn partner en ik verbleven in een tent die precies overeenkwam met de foto's online. Het hele complex was zeer schoon en rustig, en voldeed volledig aan onze verwachtingen. De service was ook uitstekend, met snelle en gedetailleerde antwoorden op onze vragen via e-mail, zelfs in het weekend. Pluspunt: het park is zeer hondvriendelijk, met overal zakjes voor hondenafval. Een kinderspeelplaats en de rustige sfeer maakten ons verblijf compleet.

Kim en Sander 5 aug 2023
Reageer
G

Perfect familieuitje

Met ons gezin van vier, inclusief twee jonge kinderen van 3,5 jaar en 3 maanden oud, hebben we de perfecte balans gevonden tussen kamperen en een vakantiehuisje. Het park is splinternieuw, prachtig aangelegd zonder autolawaai, en met een speeltuin direct voor onze tentdeur. De service was vriendelijk en attent. Het was betaalbaar, zelfs tijdens ons ouderschapsverlof. Een absolute aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.

Gezinvanvier 18 aug 2023
Reageer
A

Genoten met wat aandachtspuntjes

We genoten van ons verblijf in de prachtige safaritenten met panoramisch uitzicht. Helaas was de mini-markt gesloten, dus geen verse broodjes in de ochtend. Ook was er niemand bij de receptie voor fietsverhuur. Het viel ons op dat alle gasten ver uit elkaar geplaatst waren, wat de avonden nogal saai maakte. Een gemiste kans voor wat meer gezelligheid in het laagseizoen.

Anna 22 jul 2023
Reageer
G

Wij kregen een warm welkom

Dit prachtige glamping park overtrof onze verwachtingen. De safari tenten waren netjes, schoon, en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We werden zeer hartelijk ontvangen en de medewerkers waren uitermate vriendelijk. We voelden ons direct thuis en zijn zeker van plan terug te keren volgend jaar, misschien kunnen we wel een vaste plek krijgen?

Geke 15 jul 2023
Reageer
J

Bijna perfect

De tenten en inrichting waren zeer netjes en gezellig. De medewerkers waren vriendelijk, maar een groot minpunt voor ons was het niet accepteren van contant geld. Ik vind dat contant geld nog steeds geaccepteerd zou moeten worden als legaal betaalmiddel. Voor mij is het niet handig om alles met de kaart te moeten doen, maar uiteindelijk is het ons allemaal wel gelukt.

Jeroen Maas 24 jun 2023
Reageer
F

Genoten zonder straatlawaai

De houten tenthuizen hadden elk een uniek karakter en de inrichting was mooi. De locatie was prima, maar betere verbindingen met nabijgelegen steden zou een plus zijn. De service was goed geregeld voor online boekingen, maar de mini-markt en informatievoorziening konden beter. Desondanks genoten we van de rust zonder straatlawaai, waar we in het begin nog wel zorgen bij hadden.

Familie Ooit 14 mei 2023
Reageer
F

Veranderingen naar de put

Wat ooit een prachtige camping was, is nu veranderd in een standaard Roompot complex waar elke vierkante meter maximaal moet opbrengen. De overgang van camping naar glamping heeft het genot van de natuurlijke omgeving aanzienlijk verminderd. Erg jammer voor het dorp Vierhuizen en voor de camping. Ik kom hier niet snel meer terug en ga op zoek naar een echte lokale camping.

F 10 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Vierhuizen.

Over Roompot Glamping Lauwersmeer

Roompot Glamping Lauwersmeer, gelegen te Hoofdstraat 49 in het kleine dorpje Vierhuizen in Groningen, biedt een unieke kampeerervaring met een luxe tintje. Dit park staat bekend om zijn super-de-luxe safaritenten die zorgen voor een comfortabele en bijzondere glamping-ervaring. Elke tent is uitgerust met fijne bedden, een keuken en een badkamer, waardoor gasten kunnen genieten van het buitenleven zonder in te leveren op comfort. Het park is rustig en autoluw, wat het bijzonder kindvriendelijk maakt. Voor ontspanning en recreatie kunnen gasten naar het strand bij Lauwersoog of genieten van activiteiten zoals vissen, fietsen en wandelen in de prachtige omgeving van Nationaal Park Lauwersmeer. Het park is ook ideaal gelegen voor sterrenkijken in het Dark Sky Park. De omgeving van Roompot Glamping Lauwersmeer biedt veel te ontdekken. Gasten kunnen genieten van de uitgestrekte landschappen, de wildernis verkennen, of een bootje huren en het Lauwersmeer op gaan. Op warme dagen is een bezoek aan het strand een must.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vierhuizen, Friesland
  • https://www.roompotglampinglauwersmeer.nl
  • info@roompot.nl