Roompot Glamping Lauwersmeer

Roompot Glamping Lauwersmeer

4.0 reviewscore • 4 reviews
G

Wij kregen een warm welkom

Dit prachtige glamping park overtrof onze verwachtingen. De tenten waren netjes, schoon, en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We werden zeer hartelijk ontvangen en de medewerkers waren uitermate vriendelijk.

Geke 15 jul 2023
Reageer
A

Genoten met wat aandachtspuntjes

We genoten van ons verblijf in de prachtige safaritenten met panoramisch uitzicht. Helaas was de minimarkt gesloten dus geen verse broodjes in de ochtend?! Ook was er niemand bij de receptie voor fietsverhuur... Het viel ons op dat alle gasten ver uit elkaar geplaatst waren.. Normaal is dit fijn maar in het laagseizoen zal het misschien gezelliger zijn om iedereen wat dichter op elkaar te zetten (onze mening).

Anna 22 jul 2023
Reageer
J

Bijna perfect

De tenten en inrichting waren zeer netjes en gezellig. De medewerkers waren vriendelijk, maar een groot minpunt voor ons was het niet accepteren van contant geld. Ik vind dat contant geld nog steeds geaccepteerd zou moeten worden als legaal betaalmiddel.

Jeroen Maas 24 jun 2023
Reageer
F

Genoten zonder straatlawaai

De houten tenthuizen hadden elk een uniek karakter en de inrichting was mooi. De service was goed geregeld voor online boekingen. We vonden wel dat de minimarkt en informatievoorziening beter kunnen, vandaar dat we geen 5/5 geven.

Familie Ooit 14 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Vierhuizen.

Over Roompot Glamping Lauwersmeer

Er zijn 4 reviews geschreven over Roompot Glamping Lauwersmeer op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vierhuizen, Friesland
  • https://www.roompotglampinglauwersmeer.nl
  • info@roompot.nl