Resort Duynzicht

Resort Duynzicht

3.7 reviewscore • 3 reviews
D

Zon zee en strand

Gelegen aan het prachtige strand van Julianadorp aan Zee ligt dit leuke vakantiepark. We hadden er gelukkig mooi weer bij, wat de vakantie bij voorbaat doet slagen. We hadden het niet beter kunnen treffen. We hadden een mooi huisje met een ruime tuin. Genoeg parkeergelegenheid en verder eigenlijk niks te klagen. Het is een mooi en net vakantiepark, maar iets meer sfeer had wel gemogen. Het voelde soms wel een beetje alsof we in een woonwijk zaten. Wel een mooie woonwijk. Verder heerlijk genoten van onze vakantie.

Dirk 7 sep 2022
Reageer
M

Fijn aan zee

Een vakantiehuis op een rustig park dichtbij de zee, geschikt voor honden met een sauna en privétuin. Geen extra faciliteiten op het park. Een plek voor degenen die op zoek zijn naar rust en privacy. Het is de locatie wat het voor ons deed, heerlijk wandelingen gemaakt door de natuur.

Margreet 27 nov 2021
Reageer
P

Lekker relaxvakantie gehad

Het park heeft een aantal huisjes met een prachtig uitzicht en andere zonder. Ons huis was ruim en comfortabel met een heerlijke sauna en jacuzzi. Er zijn geen extra faciliteiten, wat voor ons perfect was omdat we zo konden genieten van de rust. Het park was bijna leeg, wat heerlijk was. Helaas had de vaatwasser een defect, het huis was niet goed schoongemaakt en het servies en bestek waren vuil en incompleet.

Piet M 4 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Julianadorp.

Over Resort Duynzicht

Vakantiepark te Julianadorp aan Zee, Noord-Holland.