Residence Valkenburg

Residence Valkenburg

3.7 reviewscore • 5 reviews
W

Niet schoon

Hele mooie drie dagen gehad maar de woning was zeer vuil. De onderneming moet aan de voorkant alles goed controleren en niet wanneer gasten een klacht gaan dienen bij de receptie. Dat is de wereld op zijn kop zetten. Maar ze wel op de hoogte gesteld zowel mondeling als schriftelijk.

Wietse de Vries 3 dec 2023
Reageer
A

Camping was dramatisch

Tijdens ons verblijf op de camping regende het helaas veel. De afvoer Putten konden het niet aan. En onze voeten stonden onder water wanneer we de voortent van onze caravan in stapte. Contact opgenomen met de service Desk. Deze vonden het heel vervelend voor ons, en zouden hulp sturen. Er kwam een mannetje met een water stofzuiger. Die konden we lenen om alles droog te stofzuigen ( hoe dan, het was letterlijk een zwembad) uiteindelijk zelf een dompelpomp uit een afvoer gehaald en daarmee ons terrein zelf droog gemaakt.. ja u leest het goed!! Een dompelpomp!! En geen medewerker te bekennen om hulp te bieden.. echt waardeloze camping. Om over de faciliteiten maar te zwijgen..

Anne 19 okt 2023
Reageer
L

Fijne vakantie gehad

Vriendelijk personeel en een overzichtelijk park. Het restaurant is ook echt een aanrader. Vakantieverblijven zijn netjes en schoon. Wij hadden echter wel wat last van mieren. Dit hebben we aangegeven en zal vast snel opgelost worden. De vakantieverblijven staan ook wel wat dicht op elkaar maar er valt geen park meer te vinden waar dit niet zo is heb ik het idee. Wij hebben het gewoon prima naar ons zin gehad. Er is ook een supermarkt in de buurt wat altijd handig is. In de omgeving valt erg veel te doen en het uitzicht is fantastisch. Honden zijn ook welkom op het park dus je kunt je hond zorgeloos meenemen.

Lotte 3 sep 2022
Reageer
H

TopPark centraal in Limburg

Leuk park vlakbij leuke steden als Valkenburg en Maastricht. Ook niet heel ver van het drielandenpunt. Hier in de omgeving valt in ieder geval genoeg te doen. Het is ook een hele mooie omgeving met glooiende heuvels. TopParken is over het algemeen altijd wel goed en zo ook dit vakantiepark.
We zaten er een week en het huis was voorzien van alles wat we nodig hadden. Er zit een complete keuken in met een grote koelkast inclusief vriezer. Ook een waterkoker, combimagnetron en koffieapparaat. Zal ook nog wel wat zijn wat ik vergeet. Je hebt ook genoeg privacy als je in de tuin zit. Dit hebben we ook wel eens anders meegemaakt.

Hans 26 jul 2022
Reageer
P

Wellness huisje

Wij hadden een erg net huisje. Ons huisje was erg schoon en ja, we hebben het goed gecontroleerd. Wij hadden een wellness huisje geboekt en dat bleek echt de juiste keuze te zijn geweest. Wij hebben erg genoten van de sauna en andere wellness faciliteiten. Het huisje was ook erg gezellig ingericht. Zal er zo kunnen wonen, haha. Natuurlijk ligt het park op ook een toplocatie. Heel erg genoten van ons verblijf op dit vakantiepark.

Pauline 20 mei 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Schin op Geul.

Over Residence Valkenburg

Er zijn 5 reviews geschreven over Residence Valkenburg op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schin op Geul, Limburg
  • https://www.topparken.nl/residence-valkenburg
  • info@topparken.nl