Residence Terschelling Wellness Waddenresort

Residence Terschelling Wellness Waddenresort

4.0 reviewscore • 4 reviews
L

Heerlijk weekend gehad

We kwamen iets te vroeg aan bij de receptie dus we konden nog niet in onze kamer omdat ze eerst nog een nacontrole zouden doen aan het appartement die we hadden gehuurd. Toen we hierin kwamen was alles heel schoon en netjes dus dat hebben ze goed gedaan! Op de waddeneilanden heb je altijd een heerlijk briesje in de nacht dus heerlijk met de ramen open geslapen op de super liggende bedden trouwens! Ook vaak in het wellness deel geweest, zwembad was niet groot maar zeker fijn om er even in te springen na een dagje op het strand te zijn geweest (zand afspoelen). Ook een paar keer in de sauna geweest, daar fleur ik altijd van op. Kids hebben zich ook goed vermaakt en willen er graag nog een keer heen.

Lady 30 jul 2022
Reageer
B

Voor ons niet weer

Een gemiste kans, zo voelde het voor ons. Dit park staat op een prachtige plek en ze kunnen zo een 5/5 score krijgen als ze wat meer moeite doen maar helaas is dit bij ons niet gebeurd. We kwamen in het appartement en het eerste wat we zagen was dat er nog vaat in de vaatwasser stond. Daarna openden we enkele deurtjes in de keuken en daar stonden gewoon kapotte glazen in. Ook lagen er overal nog kruimels van de vorige bewoners denk ik, waaronder in de magnetron, bah! Ook was de vloer vies en waren er allerlei mankementen in de badkamer. Daar betaal je dan een flink bedrag voor om een weekje weg te kunnen. Natuurlijk zijn we hierna gelijk naar de receptie gelopen en hebben dit nog op een vrij beschaafde wijze gemeld. Helaas reageerden ze wat lacherig en ze zeiden letterlijk dat we het maar moesten doorgeven aan de schoonmakers. We zijn lachend weggelopen en hier komen we dan ook nooit weer. Hopelijk geeft deze recensie ze stof tot nadenken.

BTA 24 aug 2021
Reageer
L

Wij hadden precies hetzelfde, heel vies en we zagen zelfs spinnenwebben en schimmels op meerdere plekken in het appartement. Dit ook gemeld en ze doen er vrij weinig aan. We kregen niet eens ons geld terug. Werd ons nog wel aangeboden om naar een andere kamer te gaan, wat we uiteindelijk maar hebben gedaan. Deze was wel beter maar dit kan je gasten natuurlijk niet aandoen. Als er nog uitwerpselen in de wc rand te vinden zijn.... Vieze bende.

Luc 13 sep 2022
C

Genoten op Waddenresort Residence Terschelling

Kinderen kunnen heerlijk naar de speeltuin terwijl wij als ouderen aan het terras een heerlijke cappuccino drinken. Was ook heel goed geregeld dat we wat langer ons appartement mochten houden omdat onze jongste zoon nog een middagdutje doet. Zeer bereidwillig en meedenkend personeel die hiermee zeker een pluim hebben verdiend. In ongeveer 10 minuten lopen sta je op het strand en binnen 3 minuten sta je al in het midden van het dorp Midsland. Het voelde een beetje aan als ons tweede huis, we voelden ons gelijk thuis dus dat is een goed teken.

Charlot 29 mei 2020
Reageer
M

Heel fijn resort

Een ontzettend fijne bestemming in Midsland waarbij je niet ver hoeft te lopen om bij het strand te komen. Alle mensen zijn aardig, op het resort maar ook zeker daar omheen in het dorp. Appartementen zijn vrij ruim, heel schoon en goed ingericht. Terschelling is een super eiland waar we vaak terugkomen, ook heel fijn om met de boot hier te komen.

Mark 9 feb 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Terschelling.

Over Residence Terschelling Wellness Waddenresort

Residence Terschelling is een wellness waddenresort aan Heereweg 5 te Midsland. Hier kan je ontsnappen aan de dagelijkse stress, sleur en deadlines. Het is de perfecte uitvalsbasis op Terschelling met 55 luxe wellness appartementen die allen recentelijk het interieur hebben vernieuwd. Er is voldoende ruimte voor stelletjes maar ook voor grotere groepen, het hele jaar toegankelijk en goed betaalbaar. De unieke locatie in Midsland is heerlijk gelegen dichtbij langgerekte stranden en leuke dorpjes. Voor een ontspannend weekendje weg of er een weekje tussenuit met het hele gezin, ben je hier aan het juiste adres. Spot zeehonden in de zee of aan de strand, maak een heerlijke fietstocht over Terschelling of kom tot rust in het heerlijke wellness center. Kinderen kunnen zich vermaken in de aangelegen speeltuin, airtrampoline en de kinderspeelhoek.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terschelling, Waddeneilanden
  • https://www.residenceterschelling.nl
  • receptie@residenceterschelling.nl