Residence Lichtenvoorde

Residence Lichtenvoorde

3.5 reviewscore • 17 reviews
K

Huisje residentie!

Geweldig ontvangst ,leuke verrassing bij aankomst.
Het was een mooi huisje met alles wat je nodig hebt
Heel rustig geen overlast van buren!
Wij waren er van 15 tot en met 18 mei.
Zou hier zeker nog eens terug komen,alles in de buurt om heen te gaan.
Kan het iedereen aanraden. 😘👌

Kees en conny 27 mei 2023
Reageer
J

Maakt eerste indruk niet waar

Afgelopen weekend een huisje met zwembad, sauna en jacuzzi bezocht met gezin en aanhang. Gelukkig prachtig weer en zwembad en jacuzzi, en ook sauna waren fijn.ook dagelijks controle en reiniging.het huisje zelf was nog erg nieuw, niet vies, maar zeker niet fijn schoon. Bij aankomst tot verbazing een aanbod om voor €10/dag de afstandsbediening van de airco bij te kunnen huren. Als je ca €1700 hebt betaald voor een weekendje voelt dat niet goed. Alles in het huisje voelde goedkoop aan, van wc papier tot hoofdkussens, van parketvloer tot (vieze) koekenpan, van dekbed tot lampje dat een open haard moet voorstellen. Da's erg jammer en onverwacht. De kamers zijn erg warm. Er zijn onvoldoende zitplaatsen voor 10 personen in de woonkamer. We hebben een leuk weekendje gehad, maar het huisje was toch wel een tegenvaller. Gelukkig was het prachtig weer en de privé wellness was goed. Toch zou ik het park vanwege de kwaliteit van de huisjes niet aanraden.

Jeroen 18 sep 2023
Reageer
U

Residence lichtenvoorde

Wij hebben een midweek doorgebracht op dit park. Park is mooi en netjes, wordt na het snoeien alleen niet opgeruimt.
Matrassen in het huisje liggen niet lekker, te dun. Zeer onvriendelijk personeel bij het restaurant. Je moet scannen wat waardeloos is, en de bezorgservice is alleen open op do, vrij, zat en zon, staat nergens vermeldt erg Slecht.
We wouden graag bowlen was de bowling Baan al sinds Zondag kapot, op woensdag nog niet gemaakt. En zo was er nog veel meer, op dit park komen wij niet terug.

Uunk 25 aug 2023
Reageer
F

Luxe kan beter

Het huis heeft een mooi ruim interieur en biedt een prachtig uitzicht. Echter, er ontbreekt nogal wat luxe om het een villa te noemen. Er zijn verscheidene kleine gebreken, en de netheid laat te wensen over. Dit is erg jammer, want met wat extra aandacht en zorg voor het huis zou het absoluut de titel 'villa' kunnen dragen. Bovendien is de buitenkant van het huis nog erg kaal. Een belangrijke tip is om een grote droogloopmat te plaatsen buiten en in de gang, en om meer ruimte te voorzien in de gang voor jassen en schoenen van de 12 gasten. Voor een weekendje weg is het nog redelijk te doen, maar het is behelpen. Helaas is de prijs/kwaliteitverhouding niet in orde.

Familie Zwaan 25 jan 2023
Reageer
T

Prettig verblijf gehad

Klein, maar wel een luxe vakantiepark. Wij waren met een groep mensen en hebben een prettig verblijf gehad. Onze accommodatie had een privé zwembad en sauna in de tuin. Hier hebben wij erg van genoten. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en het personeel van het park was erg vriendelijk. In de omgeving zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen wanneer je met een groep bent.

Team 13 sep 2022
Reageer
P

Niet zo luxe als vermeld

Bij het boeken van een luxe huisje met veranda en sauna via de website, hadden we verwacht dat we in een vergelijkbaar huisje zouden verblijven. Echter, bij aankomst kregen we een stacaravan toegewezen die totaal niet leek op wat we hadden geboekt en gezien op de website. De inrichting en afwerking van de huisjes waren totaal niet gelijkwaardig. We hebben de medewerker hierop aangesproken en na wat mokken kregen we uiteindelijk het luxe huisje waarvoor we hadden betaald. Het is belangrijk om op te letten dat je krijgt waarvoor je betaalt en dat de accommodatie overeenkomt met wat er op de website wordt aangeboden.

Piet 19 aug 2022
Reageer
S

Je mag meer verwachten

Voor dit geld mag je zeker meer verwachten!! Het was al niet schoon bij aankomst. Ook was de parasol en nog wat andere dingen kapot. Dat was niet lekker met zulke hoge temperaturen en de tuin op het zuidwesten. Ook was het vreemd dat de borg van € 1.000 werd ingehouden. Dit heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt. Als je een wellness villa boekt verwacht je niet dat je nog bij moet betalen. Zelfs voor de airco moet je extra bijbetalen. Beetje jammer allemaal.

Sas 18 aug 2022
S

Binnen hoeveel tijd had u de borg terug??
Vindt 1000 een beetje to mutch
Ik wol hier ook boeken maar dit houdt me wel tegen!

Saskia 21 dec 2022
T

Erg goed

We werden vriendelijk ontvangen bij de incheckbalie. Tijdens het inchecken kwamen we erachter dat het huisje dat we via een andere organisatie hadden geboekt, gelegen was in de buurt van een nieuw ontwikkeld deel van het park waar de bouwvakkers nog aan het werk waren. Dit was niet de rustige locatie waar we op hadden gehoopt. Gelukkig reageerde de medewerkster van Topparken zeer behulpzaam en bood ze aan om ons om te boeken naar een huisje dat wel rustig gelegen was. Dit was fantastisch nieuws voor ons, aangezien we hier maar liefst 14 dagen zouden verblijven.

Tooske Leefmaat 21 jun 2022
Reageer
W

Hele mooie omgeving

De huisjes op dit park zijn werkelijk prachtig en bieden een luxe verblijf in een schitterende omgeving. De huisjes zijn volledig uitgerust met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt en hebben een smaakvolle, eigentijdse inrichting. Wat ons meteen opviel was de onberispelijke netheid van het huisje bij aankomst, wat het gevoel van luxe nog versterkte. Buiten hebben de huisjes een eigen tuin met tuinmeubilair, waardoor je optimaal kunt genieten van het mooie weer en de natuur om je heen. De omgeving biedt ook veel mogelijkheden voor fietsliefhebbers, met diverse fietsroutes die starten op slechts 10 tot 15 kilometer afstand van het park. Kortom, we raden dit park zeker aan voor een heerlijke en comfortabele vakantie.

Walter Boot 18 mei 2022
Reageer
L

Niet kunnen genieten

Ons gezin met jonge kinderen verbleef in dit park. Op de derde dag werden we abrupt gewekt door het geluid van een graafmachine. Mijn vierjarige dochter ging naar buiten om te kijken en kwam bijna in een kuil van 1 meter diep terecht, omdat er een graafmachine bezig was met het graven van een geul rondom ons huis. Dit gebeurde terwijl wij er nog in zaten! Uit frustratie hebben we die dag het park verlaten. Toen we aan het einde van de middag terugkwamen, troffen we een grote puinhoop aan. Overal lagen stenen en zand en de situatie was nog steeds gevaarlijk voor onze kinderen. Bij het uitchecken hebben we onze ontevredenheid geuit en werd ons een vergoeding van 40 euro aangeboden. Ik wil deze review vooral schrijven om te voorkomen dat iemand anders in een vergelijkbare situatie terechtkomt.

Lytze Joube 1 mei 2022
Reageer
O

Heerlijk vertoeven

Het was geweldig om in deze nieuwe woning voor 12 personen te verblijven, vooral met het privézwembad, de jacuzzi en de sauna! Het huis had 6 slaapkamers en 3 badkamers, wat het heel comfortabel maakte voor ons grote gezelschap. Het eetgedeelte was groot genoeg, maar het zitgedeelte was helaas niet ruim genoeg voor 12 personen. De bedden lagen overigens wel goed, maar de kussens waren echt van slechte kwaliteit. Daarom is het verstandig om je eigen kussen mee te nemen. Het park zelf was mooi onderhouden en zeker de moeite waard om aan te bevelen.

Onno van der Poort 23 nov 2021
Reageer
D

Heel mooi park

Wat wij vooral heel fijn vonden aan dit park was het complete pakket dat zij boden. Het was niet alleen het verzorgde park en het mooie huisje waar we verbleven, maar ook de prachtige omgeving van de Achterhoek waarin het park gelegen is. Daarnaast was het zwembad een heerlijke toevoeging aan ons verblijf en hebben we genoten van het eten in het restaurant. Maar wat deze vakantie echt onvergetelijk maakte, waren de mensen die er werkten. Met name de twee dames van de receptie waren ontzettend behulpzaam en vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat we een fantastische tijd hebben gehad.

Desiree Mans 14 okt 2021
Reageer
L

Echt een geweldig prachtig mooi park

We verbleven in een prachtig huis voor 14 personen bij een mooie vijver waar je ook kunt vissen. Het huis is zeer fraai ingericht, met een jacuzzi en sauna buiten en een infrarood sauna en sunshower binnen. Alles was schoon en compleet en we misten niets. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen en kregen leuke tips voor activiteiten in de omgeving. Er is genoeg te doen en te beleven, inclusief een speeltuin en binnen- en buitenzwembad voor de kinderen. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Lieve familie, hartelijk dank voor een geweldig verblijf!

Lorenzo Frasie 29 sep 2021
Reageer
R

Wel wat puntjes voor verbetering

De receptie en het restaurantpersoneel waren in orde en het park wordt goed onderhouden. Er wordt echter veel gebouwd en er zijn veel traktoren op het park, waardoor er weinig rust is. Het park ligt in een mooie omgeving met weilanden, maar het is jammer dat je met de auto naar een bos moet. Het huisje is klein en heeft een zeer beperkte inrichting. Als je hier ontbijt en lunch gebruikt en niet wilt afwassen, moet de vaatwasser alweer aan, zelfs als je maar met twee personen bent. Het huisje is redelijk schoon, maar de koekenpannen moesten voor gebruik nog worden afgewassen. Helaas heeft het huisje geen airco en kan het bij een beetje zon wel 36 graden worden. Gelukkig kun je een mobiele airco huren voor €5 per dag, die de slaapkamer wel naar een goede temperatuur kan koelen. Ik zou niet nog een keer voor dit huisje kiezen, dus het is handig om de nummers te weten van huisjes die wel geschikt zouden kunnen zijn.

Rene Lorenz 23 sep 2021
Reageer
J

Prachtig park voor als je je rust zoekt

Het park is prachtig ontworpen en goed onderhouden, en het huisje aan het water is een geweldige plek met de mogelijkheid om te vissen. Er zijn echter weinig voorzieningen en activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen of tieners, en de activiteiten die er zijn, zijn elke week hetzelfde. Bovendien is het restaurant Skik niet exclusief voor parkgasten, wat het wat onpersoonlijk maakt. Dit park is vooral geschikt voor wie op zoek is naar rust.

J Klaassen 28 aug 2021
Reageer
T

Niet ideaal voor hondeneigenaren

Rustig en leuk vakantiepark. Het is helaas voor hondeneigenaren niet ideaal. Er zijn geen voorzieningen voor honden op het park aanwezig en je mag je hond niet op het vakantiepark uitlaten. Je moet buiten het vakantiepark je hond uitlaten maar in de avond is het niet veilig want er is geen straatverlichting. Ook komen er veel tractoren en auto's voorbij. Daar had ik wel meer van verwacht.

T. 22 aug 2021
Reageer
R

Was echt een tegenvaller

We hadden een 5-persoonshuisje geboekt voor 3 personen en waren teleurgesteld toen we aankwamen. Het huisje leek niet op de foto's en was veel te klein. Het bleek een oudere stacaravan te zijn, dus niet wat we hadden verwacht. Bovendien hadden we last van muggen en vliegen omdat er geen horren waren. De keukenuitrusting was ook karig. De tuin was wel mooi, maar het personeel was niet erg vriendelijk. Toen we vroegen om een parasol die kon knikken, leek dit voor de receptioniste in eerste instantie een enorm probleem, maar later werd het wel opgelost. Voor tieners was er niets te doen.

Rosenbergh 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Lichtenvoorde.

Over Residence Lichtenvoorde

TopParken Residence Lichtenvoorde, gelegen aan Boschlaan 26 te Lichtenvoorde, is een vakantiepark gelegen in de Achterhoek waarbij luxe vakantiehuizen en villa's met prive zwembad gehuurd kunnen worden en waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar met terras, broodjesservice, binnen- en buitenzwembad, veel sportactiviteiten en speciaal voor de kinderen is er een activiteitenprogramma en speeltuin aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lichtenvoorde, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/residence-lichtenvoorde
  • info@topparken.nl