Residence Lichtenvoorde

Residence Lichtenvoorde

3.7 reviewscore • 3 reviews
T

Prettig verblijf gehad

Klein, maar wel een luxe vakantiepark. Wij waren met een groep mensen en hebben een prettig verblijf gehad. Onze accommodatie had een privé zwembad en sauna in de tuin. Hier hebben wij erg van genoten. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en het personeel van het park was erg vriendelijk. In de omgeving zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen wanneer je met een groep bent.

Team 13 sep 2022
Reageer
S

Je mag meer verwachten

Voor dit geld mag je zeker meer verwachten!! Het was al niet schoon bij aankomst. Ook was de parasol en nog wat andere dingen kapot. Dat was niet lekker met zulke hoge temperaturen en de tuin op het zuidwesten. Ook was het vreemd dat de borg van € 1.000 werd ingehouden. Dit heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt. Als je een wellness villa boekt verwacht je niet dat je nog bij moet betalen. Zelfs voor de airco moet je extra bijbetalen. Beetje jammer allemaal.

Sas 18 aug 2022
Reageer
S

Binnen hoeveel tijd had u de borg terug??
Vindt 1000 een beetje to mutch
Ik wol hier ook boeken maar dit houdt me wel tegen!

Saskia 21 dec 2022
T

Niet ideaal voor hondeneigenaren

Rustig en leuk vakantiepark. Het is helaas voor hondeneigenaren niet ideaal. Er zijn geen voorzieningen voor honden op het park aanwezig en je mag je hond niet op het vakantiepark uitlaten. Je moet buiten het vakantiepark je hond uitlaten maar in de avond is het niet veilig want er is geen straatverlichting. Ook komen er veel tractoren en auto's voorbij. Daar had ik wel meer van verwacht.

T. 22 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Lichtenvoorde.

Over Residence Lichtenvoorde

TopParken Residence Lichtenvoorde, gelegen aan Boschlaan 26 te Lichtenvoorde, is een vakantiepark gelegen in de Achterhoek waarbij luxe vakantiehuizen en villa's met prive zwembad gehuurd kunnen worden en waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar met terras, broodjesservice, binnen- en buitenzwembad, veel sportactiviteiten en speciaal voor de kinderen is er een activiteitenprogramma en speeltuin aanwezig.