Reviews (3)

 • Marianne

  Geen hondenuitlaatplaats

  Het is een erg mooi park met mooie huisjes, alleen niet ideaal voor hondenbezitters. Je mag je hond niet uitlaten op het park, wat begrijpelijk is, maar er zijn ook geen voorzieningen voor. Dit zie je wel op andere parken. Dit maakt het bijna niet te doen om je hond mee te nemen. Desondanks hebben wij wel een leuke vakantie gehad bij TopParken Résidence Lichtenvoorde. Los van dit was alles wel goed geregeld. We hadden een parkeerplaats naast de deur en zelfs een airco. Als er hondenuitlaatplaatsen worden aangelegd, komen wij zeker terug!

  Marianne 14 jun 2022

 • Claudia

  Vakantie in de Achterhoek

  Wij hebben een leuke vakantie gehad bij TopParken Residence Lichtenvoorde. De Achterhoek is altijd een leuke locatie om op vakantie te gaan. Het park heeft voldoende faciliteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn zwembaden, een bowlingbaan en mooie natuur. In de omgeving van dit park valt ook van alles te doen. Wij zijn bijvoorbeeld naar Kasteel Ruurlo geweest. Helaas hadden wij niet heel mooi weer. Wat dat betreft hadden we beter komende week kunnen gaan, maar dat weet je niet van te voren. Misschien komen wij nog wel een keer terug.

  Claudia 12 jun 2022

 • Roelofsen

  Residence Lichtenvoorde TopParken ervaring

  Echt een heel vet park waar je van de nodige luxe kan genieten. Het is wat duurder dan een camping of iets dergelijks maar je krijgt er echt veel voor terug. Allereerst is het in een hele fijne omgeving waar het rustig is. Er is een binnenzwembad, een buitenzwembad, fitness, leuke speeltoestellen voor kinderen en nog veel meer wat teveel is om op te noemen. Je kan er ook geweldig vissen trouwens! Het is overigens en park met 172 vakantiehuizen, alleen dat geeft al een heel gezellig gevoel. Wij gaan hier zeker nog vaker heen of anderzijds een paar andere TopParken bezoeken, als het allemaal zo top geregeld is, zijn wij helemaal fan!

  Roelofsen 12 jun 2022