Residence Lichtenvoorde

Residence Lichtenvoorde

3.6 reviewscore • 6 reviews
J

Maakt eerste indruk niet waar

Afgelopen weekend een huisje met zwembad, sauna en jacuzzi bezocht met gezin en aanhang. Gelukkig prachtig weer en zwembad en jacuzzi, en ook sauna waren fijn.ook dagelijks controle en reiniging.het huisje zelf was nog erg nieuw, niet vies, maar zeker niet fijn schoon. Bij aankomst tot verbazing een aanbod om voor €10/dag de afstandsbediening van de airco bij te kunnen huren. Als je ca €1700 hebt betaald voor een weekendje voelt dat niet goed. Alles in het huisje voelde goedkoop aan, van wc papier tot hoofdkussens, van parketvloer tot (vieze) koekenpan, van dekbed tot lampje dat een open haard moet voorstellen. Da's erg jammer en onverwacht. De kamers zijn erg warm. Er zijn onvoldoende zitplaatsen voor 10 personen in de woonkamer. We hebben een leuk weekendje gehad, maar het huisje was toch wel een tegenvaller. Gelukkig was het prachtig weer en de privé wellness was goed. Toch zou ik het park vanwege de kwaliteit van de huisjes niet aanraden.

Jeroen 18 sep 2023
Reageer
U

Residence lichtenvoorde

Wij hebben een midweek doorgebracht op dit park. Park is mooi en netjes, wordt na het snoeien alleen niet opgeruimt.
Matrassen in het huisje liggen niet lekker, te dun. Zeer onvriendelijk personeel bij het restaurant. Je moet scannen wat waardeloos is, en de bezorgservice is alleen open op do, vrij, zat en zon, staat nergens vermeldt erg Slecht.
We wouden graag bowlen was de bowling Baan al sinds Zondag kapot, op woensdag nog niet gemaakt. En zo was er nog veel meer, op dit park komen wij niet terug.

Uunk 25 aug 2023
Reageer
K

Huisje residentie!

Geweldig ontvangst ,leuke verrassing bij aankomst.
Het was een mooi huisje met alles wat je nodig hebt
Heel rustig geen overlast van buren!
Wij waren er van 15 tot en met 18 mei.
Zou hier zeker nog eens terug komen,alles in de buurt om heen te gaan.
Kan het iedereen aanraden. 😘👌

Kees en conny 27 mei 2023
Reageer
T

Prettig verblijf gehad

Klein, maar wel een luxe vakantiepark. Wij waren met een groep mensen en hebben een prettig verblijf gehad. Onze accommodatie had een privé zwembad en sauna in de tuin. Hier hebben wij erg van genoten. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en het personeel van het park was erg vriendelijk. In de omgeving zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen wanneer je met een groep bent.

Team 13 sep 2022
Reageer
S

Je mag meer verwachten

Voor dit geld mag je zeker meer verwachten!! Het was al niet schoon bij aankomst. Ook was de parasol en nog wat andere dingen kapot. Dat was niet lekker met zulke hoge temperaturen en de tuin op het zuidwesten. Ook was het vreemd dat de borg van € 1.000 werd ingehouden. Dit heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt. Als je een wellness villa boekt verwacht je niet dat je nog bij moet betalen. Zelfs voor de airco moet je extra bijbetalen. Beetje jammer allemaal.

Sas 18 aug 2022
S

Binnen hoeveel tijd had u de borg terug??
Vindt 1000 een beetje to mutch
Ik wol hier ook boeken maar dit houdt me wel tegen!

Saskia 21 dec 2022
T

Niet ideaal voor hondeneigenaren

Rustig en leuk vakantiepark. Het is helaas voor hondeneigenaren niet ideaal. Er zijn geen voorzieningen voor honden op het park aanwezig en je mag je hond niet op het vakantiepark uitlaten. Je moet buiten het vakantiepark je hond uitlaten maar in de avond is het niet veilig want er is geen straatverlichting. Ook komen er veel tractoren en auto's voorbij. Daar had ik wel meer van verwacht.

T. 22 aug 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Lichtenvoorde.

Over Residence Lichtenvoorde

Er zijn 6 reviews geschreven over Residence Lichtenvoorde op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lichtenvoorde, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/residence-lichtenvoorde
  • info@topparken.nl