Recreatiepark 't Gelloo

Recreatiepark 't Gelloo

4.3 reviewscore • 3 reviews
F

Bospark Ede leuker

Wij zijn zowel bij Recreatiepark 't Gelloo als Bospark Ede van TopParken geweest. Beide vakantieparken liggen ook vrijwel naast elkaar. Er zit een klein bosje tussen beide parken. We hadden toch meer genoten van onze vakantie bij Bospark Ede. Wij vonden het iets gezelliger daar. Bospark Ede is ook wat groter naar ons idee. Beide parken zijn wel de moeite waard. Huisjes waren goed in orde en het personeel was vriendelijk.

Francien 27 aug 2022
Reageer
G

Ruime camping

Wij hadden een ruimte plek voor onze caravan met voortent. Het is ook een mooie ruimte camping. Het enige nadeel is dat er geen supermarkt aanwezig is. Hiervoor moet je toch weer een stukje rijden. Op de camping waan je je midden in de natuur. Het is echt een heel mooi park. Zwembaden zijn niet heel groot, maar wel gewoon prima. In het park maar ook in de omgeving valt genoeg te doen voor jong en oud. Voor ons was het een hele geslaagde vakantie. Echt een aanrader.

Gerrit 10 aug 2022
Reageer
N

Rustige omgeving

Heel mooi groen recreatiepark van TopParken. Je kunt hier fantastisch mooi fietsen en wandelen. Echt een recreatiepark voor natuurliefhebbers. Het is er lekker rustig en dat past ook goed bij de omgeving. Bij aankomst een Rituals welkomspakketje ontvangen, dat was erg attent. We hadden ook voldoende tuinruimte, zodat we lekker in de tuin konden zitten. De service van de parkmedewerkers was echt top. Recreatiepark 't Gelloo is zeker een aanrader. Je moet alleen wel geïnteresseerd zijn in een rustige omgeving.

Natascha 2 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ede.

Over Recreatiepark 't Gelloo

TopParken Recreatiepark 't Gelloo, gelegen aan Barteweg 15 te Ede, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe in een bosrijke omgeving met speeltuinen en zwembaden waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, bar met terras, snackbar, BBQ service, binnen- en buitenzwembad, kinderbad, ligbedden, multifunctioneel sportveld, in & outdoor speeltuinen, tafeltennistafel, Jeu de boulesbaan, pooltafel en een beachvolleybalveld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ede, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/recreatiepark-t-gelloo
  • info@topparken.nl