Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve

3.5 reviewscore • 10 reviews
S

Uitstekend!

Als we een park aan zouden moeten raden dan is het Duinhoeve wel. We hebben een uitstekende tijd gehad hier met ons viertjes. Zowel de faciliteiten op het park als de omgeving rondom het park hebben ons elke dag kunnen vermaken en onze kinderen hebben hier niet stilgezeten, hoewel de telefoons opgeladen waren!

Sem 6 aug 2023
Reageer
L

Ongelooflijk genoten!

Wat een geweldige vondst! We ontdekten een prachtige camping waar het geen probleem was om laat in te checken vanwege ons bezoek aan de Efteling. Het weer was perfect en we hebben heerlijk ontspannen bij het zwembad. Het waren fantastische dagen en we zijn zeker van plan om terug te komen.

Lisa 20 jun 2023
Reageer
T

Te duur voor wat je krijgt

Tijdens het Pinksterweekend verbleven we met onze caravan op deze camping. De plek was ruim en gunstig gelegen. Het sanitair was redelijk netjes. Ons 4-jarige dochtertje vermaakte zich goed in de speeltuin. Helaas hebben we geen gebruik gemaakt van het zwembad. De eetgelegenheden waren beperkt, en de aanwezigheid van veel groepen jongeren verstoorden de sfeer. Daarnaast werden extra bezoekerskosten van €11 per persoon per dag in rekening gebracht, wat de camping onnodig duur maakte. Geen aanrader

Timo 29 mei 2023
Reageer
M

Prijs en kwaliteit uit balans

De camping heeft een mooie ligging, maar de gevraagde prijs staat niet in verhouding tot de geboden faciliteiten. Het zwembad is slecht onderhouden en gevaarlijk door losse tegels. Het sanitair was matig schoon en de watervoorzieningen werkten niet goed. We hebben onze zorgen gemeld bij het personeel, maar onze feedback werd niet serieus genomen. Al met al was de prijs die we betaalden voor ons verblijf niet gerechtvaardigd.

Marleen 21 mei 2023
Reageer
J

Wel of net niet

Onze ervaring op de camping was wisselend. Het sanitair leek schoon, maar werd slecht gereinigd. Het zwembad was ijskoud en slecht onderhouden, waardoor onze kinderen niet veel wilden zwemmen, ondanks het warme weer. We kregen een plaats naast een luidruchtig zomerkamp, terwijl ons was beloofd dat we een rustige plek zouden krijgen. De prijs-kwaliteitverhouding was teleurstellend.

Jasper 10 nov 2022
Reageer
H

Prima plek met schoon sanitair

De camping heeft een ideale ligging dichtbij de duinen en diverse steden. Het sanitair was meestal schoon, al zou het wat vaker schoongemaakt kunnen worden. Tijdens ons verblijf was er wel overlast van jongeren die een festival in de buurt bezochten. Ondanks enkele verbeterpunten was het over het algemeen een goede camping.

Hanna 22 aug 2022
Reageer
E

Prijs veel te veel

We verbleven 10 dagen in een safaritent met onze twee kinderen. Er werd weinig animatie voor kinderen georganiseerd en het zwembad was slecht onderhouden. Het sanitair was ronduit slecht, met schimmel en spinnenwebben. Het zwembad was verwarmd beloofd, maar was ijskoud. De prijs die we betaalden voor ons verblijf was niet gerechtvaardigd.

Erica 15 aug 2022
Reageer
I

Niet zoals verwacht

Tijdens ons verblijf stond er een luidruchtig zomerkamp naast ons en het zwembad was ijskoud, ondanks het warme weer. De animatie voor kinderen was vaak hetzelfde en er liep een doorgaande weg met autoverkeer over de camping, waardoor het niet veilig was voor kinderen om alleen naar het zwembad te gaan. Voor de prijs die we betaalden, hadden we een betere ervaring verwacht.

Iris 2 aug 2022
Reageer
L

Gezellige familievakantie

We hebben een fijn lang weekend gehad in een glampingtent. De tent was goed uitgerust en had een gunstige ligging dichtbij het sanitair. De camping is een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de omgeving. De wifi-ontvangst was goed en het zwembad was leuk voor de kinderen, hoewel het water wat warmer mocht zijn.

Lars 27 jul 2022
Reageer
A

Geweldige vakantie!

Ons verblijf op Duinhoeve was echt fantastisch! We verbleven in een prachtige accommodatie met veranda en vaatwasser. Het park was goed onderhouden en voorzien van goede wifi en een leuk zwembad. De omgeving bood talloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Het personeel was vriendelijk en de ontbijtpakketten waren compleet. We hebben hier niks hoeven te missen!

Anna 22 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Udenhout.

Over Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve is gelegen te Oude Bossche Baan 4 in Udenhout. Op het park vind je campingplekken, chalets en glampinghuisjes, allemaal comfortabel ingericht. Voor ontspanning en vermaak hoef je het park niet te verlaten. Er is een verwarmd buitenzwembad met glijbaan, een speeltuin, een sportveld en een recreatieruimte met tafeltennis, biljart en andere spelletjes. Ook zijn er diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving, waaronder de prachtige natuurgebieden van de Loonse en Drunense Duinen. Op het park is ook een restaurant aanwezig waar je kunt genieten van een smakelijke maaltijd. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse gezellige dorpjes en steden te ontdekken, zoals het bruisende Tilburg en het sfeervolle Den Bosch.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Udenhout, Noord-Brabant
  • https://www.duinhoeve.nl
  • info@duinhoeve.nl