RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

3.9 reviewscore • 13 reviews
F

Tot in de puntjes geregeld

Wat een geweldige ervaring hadden we als kerk op deze camping! Voor ons lang weekend konden we 27 mooie plekken huren, en zowel het campingpersoneel als RCN hebben ons fantastisch begeleid en gastvrij ontvangen. Ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Op zondag kregen we zelfs de beschikking over een recreatieruimte, waar alles tot in de puntjes was verzorgd, inclusief beeld, geluid, comfortabele stoelen en zelfs koffie. De camping zelf is prachtig, met ruime plekken, uitstekend sanitair en een ideale ligging vlakbij het strand en water. Zowel jong als oud vermaakte zich in het zwembad en ook sportieve activiteiten waren goed mogelijk op de camping. We kijken met veel tevredenheid terug op ons verblijf!

Fam. Dames 10 jun 2023
Reageer
J

Achterstallig onderhoud

Helaas kampt dit park met nogal wat achterstallig onderhoud. Bij de receptie ze er ook niks mee. Ik snap dit niet, verdienen ze niet goed met zon vakantiepark? Dan kan je toch wel wat aan het onderhoud doen. Bedden waren helaas erg slecht, huisjes zijn ook goed. Wc en douche vies. Hier ga ik niet meer heen.

Jenny 6 jan 2024
Reageer
A

Wat een geweldige camping!

We werden verwelkomd met open armen en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair was brandschoon en het zwembad bood de perfecte plek om af te koelen en te ontspannen. Een hoogtepunt was zeker de mogelijkheid om met een bootje het water op te gaan en te genieten van de prachtige omgeving. De brasserie en snackbar waren ook een groot succes, met heerlijke maaltijden en snacks om van te genieten. Voor zowel jong als oud was er genoeg te beleven. Kortom, deze camping is absoluut een aanrader!

Anthony L. 23 jun 2023
Reageer
N

Verbluffend!

Een verbluffend mooi RCN-park dat we hebben bezocht! We waren onder de indruk van de overvloedige speelruimte voor onze kinderen, met een grote speeltuin in het hart van het park en meerdere andere speelplekken verspreid over het terrein. Bovendien zijn er leuke dierenverblijven, een overdekt zwembad en een geweldige waterspeelplaats buiten met comfortabele ligweides en bedjes.

De ligging aan het Veluwemeer biedt bovendien toegang tot stranden en diverse watersportmogelijkheden. Het park verraste ons met een gevarieerd activiteitenprogramma, zelfs tijdens een gewoon weekend in juni. Zowel de kinderen als wij wilden niet weg! Het vriendelijke en behulpzame personeel en de netheid van het park maakten het plaatje compleet. Een absolute aanrader voor een bezoek!

Nino F. 6 jun 2023
Reageer
M

Volgende keer beter

Dit is een hele grote camping. Helaas ook heel veel vaste plekken met jaargasten. De camping is daarnaast ook nog vrij prijzig wat je niet van zo'n grote camping zou verwachten. Het is wel leuk dat het direct aan het meer zit. Ook nog met een hondenstrandje. De hond kun je hier dan ook prima mee naartoe nemen. Alleen heb ik mij erg gestoord aan de geluidsoverlast in de late avond en is niet fijn als je met kinderen bent. De toiletgebouwen waren ook wel erg ver weg en weinig privacy. Helaas, volgende keer beter!

Marcella 27 mei 2023
Reageer
J

Voor herhaling vatbaar

Het is een prachtige camping! We waren alleen teleurgesteld dat er geen groter afgezet gebied was waar je met je hond kon zitten. Het gedeelte waar honden welkom waren, was helaas vrij klein. Desondanks waren de accommodaties gloednieuw en het park goed onderhouden. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We zouden graag nog eens terugkomen!

Jessica T. 25 mei 2023
Reageer
S

Slecht weer

Helaas hadden wij veel regen maar het park is prima. Niet zoveel op aan te merken maar zeker ook geen geweldig mooi park. Een beetje middelmaat. Ook geen geweldige ervaring met het personeel maar ja.. Daarom geef ik 3 sterren. Had wel iets meer verwacht. Aanrader? Nee dan zijn er wel betere parken te vinden.

Stefan 19 mei 2023
Reageer
M

Flevoland was prachtig!

Dit park is werkelijk prachtig, gelegen op een toplocatie! Ik was compleet verrast door de adembenemende omgeving, met het schitterende water en de uitgestrekte bossen. Het heeft mijn verwachtingen van Flevoland echt overtroffen. Het park zelf is uitstekend onderhouden en het duo chalet de Lepelaar is een absolute aanrader voor families die op zoek zijn naar een gezellige accommodatie waar je je even kunt terugtrekken. Onze meivakantie was echt een genot, we hebben volop kunnen genieten van al het moois dat dit park te bieden heeft.

Moniek Ersts 3 mei 2023
Reageer
P

Een aangenaam verblijf gehad

Met veel plezier verbleven we in een charmant huisje gelegen aan het strand, omringd door een schilderachtig bos. Het huisje zelf was perfect onderhouden, ruim en van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de serene schoonheid van het Veluwemeer, dat vanuit ons huisje prachtig te bewonderen was. Het park waarop het huisje zich bevond was eveneens schitterend, met een goede service die ons verblijf nog aangenamer maakte.

Paula K. D. 24 mrt 2023
Reageer
M

in een woord fantatisch

Ons verblijf op de woonboot de Meerkoet was erg leuk. De plek is prachtig, aan de rand van de haven met uitzicht op het Nuldernauw. De woonboot is klein en eenvoudig, maar de omgeving is perfect. De ligstoelen op het dak waren echt geweldig. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij weten het wel, wij komen nog eens terug hoor!

MR Dijksma 14 sep 2022
Reageer
M

Normaal als buren maar nu als kampeerders

We zijn al diverse keren op de camping geweest tijdens een fietstochtje of voor een snack, maar dit keer kwamen we er echt om te kamperen. De plekken zijn mooi en ruim en het sanitair is heel schoon. We voelden ons echt even op vakantie, ondanks dat het om de hoek was. Helaas hebben we wel twee nachten (tot een uur of 2 in de nacht) last gehad van geluidsoverlast van meiden in een safaritent ofzo, er was geen controlen in de nacht. Dit was wel ene smetje omdat we een paar keer gevraagd zijn of onze tieners wel ouderlijk toezicht hadden en die meiden van rond de 20 ongestoord hun gang konden gaan. We komen vast nog eens een paar dagen kamperen.

Marielle Maksi 9 jul 2022
Reageer
J

Leuk park alleen wat minpuntjes

Er was leuke animatie op het park wat dagelijks wel aardig varieerde, Behoorlijk teleurstellend dat het een soort van rood of zwart spelletje is op de paden van het park de ene rijd erg zacht en de andere met een noodvaart dus met kinderen durfde ze niet alleen naar de animatie te sturen pff. En de sluitingstijden van de eetgelegenheden op het park zijn wel gek vroeg.

Jan-Willem Peters 3 mei 2022
Reageer
H

Wat hebben wij genoten

Wij zijn net terug van twee weken verblijf in een strandchalet op het park RCN Zeewolde en wat hebben we hier elke dag genoten van de rust en het uitzicht op het strand en het water!

Dat uitzicht is echt iedere dag anders met prachtige wolken en ook het eten in het restaurant was lekker en er was meer dan genoeg en het werd zelfs naar ons huisje gebracht!

We hebben Zeewolde goed leren kennen, want je kan vanuit je chalet langs het strand naar Zeewolde wandelen of de andere kant op naar Nijkerk langs het strand en door het bos, dat is ook supermooi dus heeerlijk gewandeld!

Het park wordt volop verbouwd, dus we komen zeker terug voor de nieuwe huisjes.

Henriette en Tim 31 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Zeewolde.

Over RCN Zeewolde

RCN Zeewolde, gelegen aan Dasselaarweg 1 te Zeewolde, is een RCN vakantiepark dichtbij de Stille Kern en de Oostvaardersplassen met kampeerplaatsen direct aan het water waarbij een unieke combinatie ontstaat van strand, haven en bos. Er is een klein overdekt zwembad aanwezig, jachthaven, strand op het park, sportvelden, terras met uitzicht op het water en surf- en zeilschool.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zeewolde, Flevoland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/flevoland/rcn-zeewolde
  • zeewolde@rcn.nl