RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

4.0 reviewscore • 11 reviews
R

Vogels en konijntjes om ons heen

Opnieuw hebben we een fantastische ervaring gehad op deze camping, waar we eerder ook al verbleven. We kozen voor een rustig veld met voldoende ruimte om ons heen. De omgeving was gevuld met het gezang van vogels en de vrolijke aanblik van konijntjes. Het toiletgebouw was brandschoon, wat altijd een prettige verrassing is.

Onze kinderen, van 7 en 9 jaar oud, hebben zich uitstekend vermaakt in de grote speeltuin en het verfrissende zwembad. We waren ook blij dat er een winkeltje op het terrein aanwezig was, wat het gemakkelijk maakte om de benodigde spulletjes te halen.

Eenmaal in het restaurant hebben we genoten van een smakelijke maaltijd. Hoewel de vis een beetje droog was, waren de maaltijdsalade en de hamburger bijzonder lekker. Vooral de softijsjes waren een waar genot, groot van formaat en verrukkelijk van smaak.

Al met al kijken we met veel plezier terug op ons verblijf en zijn we van plan om in de toekomst zeker terug te keren naar dit heerlijke, mooie en goed verzorgde bungalowpark.

Romy van t Veld 17 mei 2023
Reageer
R

Rene

Perfect park grootte campeerplek met goede sanitaire voorzieningen
Maar de de horeca op het park is echt verschrikkelijk het management is ver onder de maat en klachten worden weggehoond
Totaal geen gevoel voor de gast
Ik ben met mijn gezin meerdere keren op een park van RCN gekampeerd maar dit is meteen de laatste keer word als hond behandeld .
Beetje jammer

Rene 30 jul 2023
Reageer
F

Lekker rustig

Er zijn onlangs prachtige nieuwe bungalows toegevoegd aan het park, waaronder de Molenstein bungalow met een fijn overdekt terrasje. Er zijn plannen voor verdere uitbreiding, maar hopelijk blijft het park toch ruimtelijk en niet te druk. Eén minpuntje was het ontbreken van duidelijke gebruiksaanwijzingen voor de magnetron/oven, airco en vaatwasser in de bungalow. Het was ook lastig om serienummers te vinden om online te kunnen opzoeken. Desondanks was het park veel rustiger in vergelijking met het campinggedeelte, wat zeker bijdraagt aan een ontspannen verblijf.

Fam. Leonidas 28 jun 2023
Reageer
E

Adembenemende bungalow

Dit vakantiepark is werkelijk prachtig gelegen in een schitterende omgeving. Onze bungalow was adembenemend mooi en had zelfs een airconditioning, wat een verademing was tijdens de warme dagen. Het huisje was nieuw en bevond zich te midden van een betoverend bos.

Een enkel minpuntje was dat de verlichting in het huisje veel te fel was, terwijl de keuken juist wat aan de donkere kant was.

Gelukkig werd dit gecompenseerd door het goed onderhouden vakantiepark, waar rust en ruimte centraal staan. Het park is omgeven door prachtig groen en het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, wat het verblijf des te plezieriger maakt.

Elias 7 jun 2023
Reageer
S

Bouwterrein!

Tijdens ons verblijf op het park werden er nieuwe vakantiewoningen gebouwd, en helaas bevonden wij ons op dat moment aan de Eksterlaan 744. Vanaf woensdagmiddag 31 mei om 13.00 uur tot en met vrijdag was er constant bedrijvigheid met tractoren, busjes en andere werkvoertuigen. Dit zorgde voor een verstoord gevoel van rust, wat niet ideaal was gezien onze verwachtingen en de kosten van ons verblijf. We vinden dat RCN deze plekken niet zou moeten verhuren, omdat gasten juist op zoek zijn naar een ontspannen en rustige ervaring.

Sandra Dorps 2 jun 2023
Reageer
R

Kleine koelkast

Met een groep van 5 volwassenen en 2 kinderen (8 en 9 jaar oud) verbleven we in een ruime 7-persoons bungalow. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en konden we veel tijd doorbrengen op het gezellige terras. Helaas was er één minpuntje: de koelkast was te klein voor ons gezelschap van 7 personen.

Bij aankomst moesten we even zoeken naar het juiste huisnummer, aangezien nummer 628 aan de verkeerde kant van de weg stond aangegeven. Het zou handig zijn geweest als deze informatie aan beide kanten was vermeld. Ook vonden we de informatie over het park nogal summier. Ondanks deze punten was verder alles in orde en hebben we genoten van ons verblijf.

Remco 30 mei 2023
Reageer
E

Veel diversiteit

Dit uitgestrekte camping- en recreatiepark biedt een diversiteit aan particuliere huisjes en een breed scala aan huuraccommodaties. Ondanks de omvang van het park, merk je op je eigen veldje niets van de grootschaligheid. Het is echter aan te raden om een fiets tot je beschikking te hebben, gezien de omvang van het terrein.

Het professionele vermaak en de vriendelijke medewerkers dragen bij aan een aangename ervaring. Helaas was er één aspect dat ons heeft doen besluiten om hier niet meer terug te keren: het genderneutrale sanitair. Vooral bij het camperveld was het sanitair verouderd en ontbraken er prullenbakjes en fonteintjes bij de toiletten.

We vragen ons af voor hoeveel mensen het genderneutraal maken van de faciliteiten werkelijk een meerwaarde heeft. De meeste mensen die we erover spraken, vonden het namelijk erg onprettig.

Everts 16 mei 2023
Reageer
A

Niet schoon, niet vriendelijk

Mooie omgeving, veel faciliteiten. Bungalows waren niet schoon bij onze aankomst: overal lag stof en haren en er waren kapotte kastjes. Vaatwassers werkten niet goed. Receptie niet erg klantvriendelijk, behalve de jonge medewerkers. Dame achter de balie onvriendelijk en onderbrak gesprek. Al met al een vervelende ervaring en we zouden liever iets vergelijkbaars in de omgeving hebben.

A. 8 mei 2023
Reageer
P

Genoten van de vakantie

Heel goed onderhouden vakantiepark. De camping zag er ook heel gezellig uit. Zelf zaten wij in een huisje, die van alle gemakken was voorzien. Zag er allemaal keurig onderhouden uit. Mooie ligging in een bosrijke omgeving en de bedden lagen goed. Geen klachten daar. De woonkamer en keuken waren ook prima. De badkamer was schoon en netjes. Helemaal top dus. Wij willen nog wel een keer terug komen. Wij hebben er ook echt van genoten. De omgeving is erg leuk en divers en het vakantiepark zelf ook. Gewoon genieten.

Paul en Anne 7 aug 2022
Reageer
W

Nette camping

Je kunt hier goed kamperen. Voor kinderen is er echt enorm veel te doen en ze vonden het helemaal geweldig! Ze konden zwemmen, spelen in speeltuinen en sporten. Er valt zelfs te bowlen. Er waren ook genoeg andere gezinnen met kinderen, dus zij hebben zich absoluut niet verveelt.

Het personeel was ook vriendelijk. Wel troffen we wat vuilnis van vorige gasten aan. Dit is ook de reden waarom ik geen 5 sterren geef. We hebben verder wel een topvakantie gehad op deze camping/vakantiepark. Hele leuke mensen ontmoet en er hangt echt een hele fijne sfeer. Namens ons allemaal, zeker een aanrader.

Wendy 30 jul 2022
Reageer
F

Vakantiepark in een mooie omgeving

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf bij RCN het grote bos. Het is een groot vakantiepark waar voldoende te doen is. De omgeving is ook zeer leuk om te ontdekken. Vlakbij Utrecht maar toch in het bos op de Utrechtse heuvelrug. Er zijn ook genoeg leuke dorpjes in de omgeving. Wij hebben met het gezin zeer mooi kunnen wandelen. Dat kwam ook goed uit want wij zijn echt natuurliefhebbers.

F. A. Bakker 12 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Doorn.

Over RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos, gelegen aan Hydeparklaan 24 te Doorn, is een RCN vakantiepark gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug met veel cultuur, natuur en landgoederen rondom het park. Er is een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan aanwezig, spectaculair survivalparcours, brasserie en snackbar, centraal ontmoetingsplein en een skelter- en fietsverhuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doorn, Utrecht
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/utrecht/rcn-het-grote-bos
  • info@rcn.nl