RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

4.7 reviewscore • 3 reviews
W

Nette camping

Je kunt hier goed kamperen. Voor kinderen is er echt enorm veel te doen en ze vonden het helemaal geweldig! Ze konden zwemmen, spelen in speeltuinen en sporten. Er valt zelfs te bowlen. Er waren ook genoeg andere gezinnen met kinderen, dus zij hebben zich absoluut niet verveelt.

Het personeel was ook vriendelijk. Wel troffen we wat vuilnis van vorige gasten aan. Dit is ook de reden waarom ik geen 5 sterren geef. We hebben verder wel een topvakantie gehad op deze camping/vakantiepark. Hele leuke mensen ontmoet en er hangt echt een hele fijne sfeer. Namens ons allemaal, zeker een aanrader.

Wendy 30 jul 2022
Reageer
P

Genoten van de vakantie

Heel goed onderhouden vakantiepark. De camping zag er ook heel gezellig uit. Zelf zaten wij in een huisje, die van alle gemakken was voorzien. Zag er allemaal keurig onderhouden uit. Mooie ligging in een bosrijke omgeving en de bedden lagen goed. Geen klachten daar. De woonkamer en keuken waren ook prima. De badkamer was schoon en netjes. Helemaal top dus. Wij willen nog wel een keer terug komen. Wij hebben er ook echt van genoten. De omgeving is erg leuk en divers en het vakantiepark zelf ook. Gewoon genieten.

Paul en Anne 7 aug 2022
Reageer
F

Vakantiepark in een mooie omgeving

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf bij RCN het grote bos. Het is een groot vakantiepark waar voldoende te doen is. De omgeving is ook zeer leuk om te ontdekken. Vlakbij Utrecht maar toch in het bos op de Utrechtse heuvelrug. Er zijn ook genoeg leuke dorpjes in de omgeving. Wij hebben met het gezin zeer mooi kunnen wandelen. Dat kwam ook goed uit want wij zijn echt natuurliefhebbers.

F. A. Bakker 12 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Doorn.

Over RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos, gelegen aan Hydeparklaan 24 te Doorn, is een RCN vakantiepark gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug met veel cultuur, natuur en landgoederen rondom het park. Er is een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan aanwezig, spectaculair survivalparcours, brasserie en snackbar, centraal ontmoetingsplein en een skelter- en fietsverhuur.