RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

3.2 reviewscore • 11 reviews
Y

Genieten van een camping in een bosrijke omgeving

We hebben volop genoten van ons verblijf op deze camping, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. We verbleven in de stacaravan genaamd "Libelle", wat een aanrader is (hoewel we wel een opmerking hebben gemaakt bij de receptie over de matige schoonmaak). Er was voldoende privacy en de kinderen konden heerlijk spelen in de zandbak en op de speeltoestellen. Het buitenzwembad was wel wat ver lopen (vooral met kleine kinderen), maar er waren leuke speelgelegenheden. Het restaurant bood lekker eten, maar de bediening liet soms te wensen over. 's Ochtends hebben we genoten van heerlijke broodjes (let op: in het laagseizoen is het restaurant niet altijd geopend). Onze kinderen waren dol op het waterpretparkje dat aanwezig was.

Yara 14 jun 2023
Reageer
T

Slecht vies huisje met Schimmel in douche

Huisje heeft slecht onderhoud, kachel functioneert niet naar behoren, Lampen gaan uit als je andere elektrische apparaten aanzet zoals waterkoker of je mobiel wilt opladen. Douche zit SCHIMMEL en stinkt enorm naar URINE, ook de aparte wc stinkt naar Urine wc bril zit schreef. Beddengoed krijg je vies aan , en bij klachten krijg je nieuwe niet erg schone beddengoed. Al met e=al een teleurstellend weekend geen aanrader. Voor kinderen overdekte speelplaats waar ook dingen niet onderhouden zijn en stuk. Wij niet weer!!! Naar de Roggeberg.

Trees 7 nov 2023
Reageer
F

Teleurstellende ervaring met gebrekkige hygiene

We werden aangetrokken door de positieve beoordelingen en boekten bij De Roggenberg. Helaas hadden we pech, want afgezien van de locatie van het huisje ging er veel mis. Het was niet erg schoon, met schimmel in de douche en een afzuiging zonder rooster die schandalig vervuild was. Ondanks dat we een gerenoveerd huisje hadden geboekt, zag het er armoedig uit. We hebben een ernstig probleem gemeld bij de receptie, maar de reparatie werd zeer amateuristisch uitgevoerd.

Familie 22 jun 2023
Reageer
L

Matige/goede camping voor gezinnen met jonge kinde

Deze camping is prima geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar helaas is er weinig te doen voor kinderen ouder dan 12 jaar. Ook ouders hebben niet veel mogelijkheden voor vermaak. Daarnaast ligt de camping dicht bij een doorgaande weg, wat zorgt voor enige geluidsoverlast. 's Nachts rijden er auto's op het terrein, waardoor we regelmatig wakker werden. Het park zelf was echter schoon en netjes, en het personeel was vriendelijk.

Luuk 28 okt 2022
Reageer
B

Prachtige wandelervaring

Ons verblijf op dit park was heerlijk. We hebben genoten van de privacy en de gezellig ingerichte huisjes. Het gaf ons een gevoel van rust en ontspanning. Echter, er was één minpuntje dat onze ervaring enigszins heeft beïnvloed. De lantaarns op het park werkten niet, waardoor het 's avonds erg donker was. Dit zorgde voor een gevoel van onveiligheid en maakte het lastig om 's avonds rond te lopen. Het zou fijn zijn geweest als dit probleem was opgelost, maar desondanks hebben we toch een fijne tijd gehad op dit park.

Bram 23 okt 2022
Reageer
M

Geweldige camping

Mijn moeder en ik hebben een week in huisje 150 "de Dobbe" doorgebracht. Mijn moeder heeft moeite met lopen en zit deels in een rolstoel, dus het was fijn dat het huisje drempelvrij was en een hoog/laag bed had, wat ruim genoeg was voor mensen in een rolstoel of rollator. Het huisje was geschikt voor zes personen en af en toe kwam er tijdens de week nog een logé logeren, hiervoor moest je wel even naar de receptie om het aan te melden - het personeel was zeer aardig, behulpzaam en goed gehumeurd. De bungalow was in principe perfect, maar we hebben wel een paar tips. Zo zou het fijn zijn als er een stevige stoel met armleuningen was voor mijn moeder zodat ze wat hoger zat en de toiletpot zou wat hoger mogen zijn. Verder is er een goed invalide toilet/douche en een apart normaal toilet. Ook het weer was fantastisch tijdens ons verblijf en het restaurant/snackbar/pizza waren heerlijk. We waren niet met kinderen, maar voor kinderen lijkt het daar een echt kinderparadijs te zijn.

Manon 9 sep 2022
Reageer
L

Jammer van enkele tekortkomingen

Het huisje was over het algemeen prima, netjes en schoon. Echter, er ontbraken stopcontacten bij de eettafel en een haakje voor jassen of een theedoek in de keuken was ook afwezig. Daarnaast was er te weinig verlichting op de camping, wat vooral voor kleine kinderen onprettig was zodra het donker werd. Het buitenzwembad op de camping was veel te koud, zelfs de kinderen vonden het te koud om erin te zwemmen. De voetbalkooi was mooi, maar de betonnen ondergrond was onhandig. Bovendien was er 's avonds geen verlichting, waardoor de jeugd al snel klaar was met voetballen. Als je een camping kiest vanwege de aanwezigheid van een tafeltennistafel, kun je beter een andere camping zoeken. De aanwezige tafel was niet geschikt om fatsoenlijk tafeltennis te spelen. Er waren ook veel wespen, maar daar kon de camping zelf weinig aan doen. Al met al was het geen slechte camping, maar ook geen absolute topper voor ons.

Lisa 23 aug 2022
Reageer
J

Leuke camping met wat minpunten

We hebben twee weken op het veldje met privé sanitair gestaan en het was een ruim veldje waar we onze caravan goed konden neerzetten. Wel was het privé sanitair erg klein en de douchekop had een eco stand waardoor het moeilijk was om shampoo uit te spoelen als je lange haar hebt. Het animatieteam was erg jong en onervaren. De shows voor kinderen waren slecht voorbereid en moeilijk te begrijpen voor kleine kinderen. Er was wel een leuk georganiseerd springkussen neergezet, maar er was geen begeleiding aanwezig tussen de springkussen en oudere kinderen liepen de kleintjes omver. Zelfs kinderen die vielen en EHBO nodig hadden, maar er was niemand zichtbaar om eerste hulp te verlenen. Uiteindelijk heb ik als verpleegkundige eerste hulp verleend. RCN Vakantieparken kan dit zeker beter doen!

Janny 24 jun 2022
Reageer
A

Fijne camping maar wel wat problemen

Er waren veel faciliteiten en activiteiten op en rond de camping en de omgeving was mooi. Helaas was de accommodatie wel erg gedateerd en niet schoon. Er waren een aantal gebreken, zoals een verstopte afvoer in de douche en een douchecabine die niet gesloten kon worden, wat resulteerde in een slecht ruikend toilet. Ondanks deze problemen hebben we toch een mooie week gehad.

Arno 3 jun 2022
Reageer
E

Prima camping maar wel ruimte voor verbetering

Ons verblijf op de camping van negen nachten was prima. We hadden mooie kampeerplaatsen, hoewel de grootte ervan wel wat verschilde. Sommige waren erg ruim, terwijl andere juist krap waren. Na 23:00 uur was het rustig op de camping. De douches en wascabines waren uitstekend, maar de toiletten leken wat ouderwets en provisorisch tegen het toiletgebouw aangeplakt. Volgens mij werd het sanitair maar één keer per dag schoongemaakt met de hogedrukspuit, maar het is ook aan de gasten om het netjes te houden. Er waren weinig activiteiten voor oudere kinderen (12+) en de camping was erg groot, dus fietsen waren noodzakelijk als je verder weg op de camping stond. We hebben geen gebruik gemaakt van de horeca, dus daarover hebben we geen oordeel. Wel vonden we dat het brood 's ochtends vrij prijzig was. De omgeving was prachtig met veel mooie wandel-, fiets- en mountainbike-routes. Er was genoeg te doen in de omgeving. Het zwembad net buiten de camping was ook prima. Ons eindoordeel is zeker voldoende, maar volgend jaar zullen we toch voor een andere camping kiezen.

Eddie 17 aug 2021
Reageer
W

Heerlijke vakantie gehad

Het is een prachtig park met mooie kampeerplaatsen. Wij hadden een plaats met privé sanitair, wat wel erg klein was. Het kampeerterrein was schoon en het personeel was zeer vriendelijk. Er is een hoekje bij de receptie voor vergeten boodschappen en een grotere winkel in Appelscha. Er waren bouwactiviteiten aan de gang tijdens ons verblijf, wat overlast gaf, maar na diverse gesprekken en mailverkeer met de receptie is onze klacht zeer goed afgehandeld. De omgeving is prachtig en je kunt er mooi fietsen of wandelen naar recreatiegebieden en natuurgebieden. Wij zullen zeker nog een keer terugkomen.

Wies 10 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Appelscha.

Over RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg, gelegen aan De Roggeberg 1 te Appelscha, is een RCN vakantiepark aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Er is een klimtoren en klimpalenparcours aanwezig, Alex en Sammy spetterparadijs, je mag gratis gebruiken van het openluchtzwembad naast het park, Rogge-Express en er is een 9-holes golfbaan naast het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Appelscha, Friesland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-roggeberg
  • info@rcn.nl