RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

3.6 reviewscore • 2 reviews
T

Slecht vies huisje met Schimmel in douche

Huisje heeft slecht onderhoud, kachel functioneert niet naar behoren, Lampen gaan uit als je andere elektrische apparaten aanzet zoals waterkoker of je mobiel wilt opladen. Douche zit SCHIMMEL en stinkt enorm naar URINE, ook de aparte wc stinkt naar Urine wc bril zit schreef. Beddengoed krijg je vies aan , en bij klachten krijg je nieuwe niet erg schone beddengoed. Al met e=al een teleurstellend weekend geen aanrader. Voor kinderen overdekte speelplaats waar ook dingen niet onderhouden zijn en stuk. Wij niet weer!!! Naar de Roggeberg.

Trees 7 nov 2023
Reageer
Y

Genieten van een camping in een bosrijke omgeving

We verbleven in de stacaravan genaamd "Libelle", wat een aanrader is (hoewel we wel een opmerking hebben gemaakt bij de receptie over de matige schoonmaak). Er was voldoende privacy en de kinderen konden heerlijk spelen in de zandbak en op de speeltoestellen. Het buitenzwembad was wel wat ver lopen (vooral met kleine kinderen), maar er waren leuke speelgelegenheden. Het restaurant bood lekker eten, maar de bediening liet soms te wensen over. 's Ochtends hebben we genoten van heerlijke broodjes (let op: in het laagseizoen is het restaurant niet altijd geopend). Onze kinderen waren dol op het waterpretparkje dat aanwezig was.

Yara 14 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Appelscha.

Over RCN de Roggeberg

Er zijn 2 reviews geschreven over RCN de Roggeberg op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Appelscha, Friesland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-roggeberg
  • info@rcn.nl