RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

4.2 reviewscore • 5 reviews
F

Campervakantie

Wij hebben besloten om toch nog onze ervaring te delen. In de maand juli van dit jaar hebben we op dit vakantiepark gestaan met de camper. Hopelijk heeft degene die dit leest wat aan onze recensie. Daar doen we het voor.

Toen we aankwamen werden we zeer vriendelijk ontvangen. Onze eerste indruk van het park was zeer positief. Een mooi aangelegd park met veel groen. We voelden ons gelijk thuis. Onze camperplaats had een goede stroomvoorziening, gratis wifi en een tv-aansluiting. Huisdieren zijn ook toegestaan. Op het park zelf valt genoeg te beleven. Je kunt zwemmen, boodschappen doen en naar het restaurant. Er is overigens nog veel meer te beleven. Dit kun je wel terugvinden op de website. Het park was zelf dus helemaal in orde.

De omgeving is ook erg leuk. Om de hoek heb je een mooi en groot bosgebied. Hier kun je uren wandelen of fietsen. Ook zijn er leuke dorpjes in de buurt. Er zijn ook genoeg grote steden redelijk in de buurt. Breda, Tilburg en als je wat verder gaat Eindhoven. Je zit ook zo in België, wat ook echt leuk is.

Dat was onze ervaring bij RCN de Flaasbloem. Wij hebben ons zeer vermaakt. Er is wel altijd ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld de overvolle afvalbakken, soms wat geluidsoverlast e.d. Dat mag de pret niet drukken, want het is wel een heel goed vakantiepark.

Fam. Gerritsen 3 dec 2022
Reageer
F

Mooie natuur in Brabant

Heel erg genoten van onze tijd op dit mooie vakantiepark. Op het vakantiepark zelf valt meer dan genoeg te beleven. Ook voor kinderen is het erg leuk. Waar wij vooral van hebben genoten is van de natuur. De natuur is werkelijk prachtig. Mooie uitgestrekte bossen. Ook veel groen te vinden op het vakantiepark. Ook leuk aangelegde meertjes. Vriendelijke mensen, gewoon fantastisch. Wat ons betreft echt een aanrader. Zeker de moeite waard om RCN De Flaasbloem te bezoeken.

Fiona en Teun 14 dec 2022
Reageer
A

Tweede keer De Flaasbloem

In totaal zijn wij 2 keer bij De Flaasbloem geweest. Wij zijn ook bij andere vakantieparken van RCN geweest. Het is eigenlijk altijd goed. Nooit grote problemen gehad bij RCN vakantieparken. Altijd alles goed verzorgd. De vakantieparken zien er altijd goed verzorgd uit, waaronder ook De Flaasbloem. Ik zie ons dan ook nog wel een keer terug komen, want het is en blijft een mooi vakantiepark.

Anja 7 dec 2022
Reageer
C

Gezellige camping

Schoon sanitair wat wij heel belangrijk vinden. Het is ook een gezellige camping waar wij altijd met veel plezier komen. Er is veel te beleven op de camping. Je kunt buiten zwemmen en er is een strandje waar je heerlijk kunt zonnen. Ook is er een restaurant, een snackbar en sportfaciliteiten. Wij komen altijd met de camper maar er zijn ook mooie chalets te huur aan het water. Het is ook erg fijn dat er een supermarkt aanwezig is.

Carlijn 18 sep 2022
Reageer
G

RCN De Flaasbloem ervaring

Deze camping ligt op een mooie locatie. Mooie natuur met veel bos. Leuk meertje. Huisjes zijn ook prima in orde. Genoeg te doen op de camping en in de nabij gelegen dorpjes is ook genoeg te beleven. Het restaurant was redelijk te noemen. Het eten kan op zich beter, maar het was ook niet slecht. De campingwinkel is leuk met een groot assortiment. De camping is niet duur dus voor iedereen beschikbaar. Animatie voor kinderen was niet heel leuk en het personeelstekort merk je helaas wel. Er zijn zeker dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar het was wel een leuke vakantie.

Gerben 25 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Chaam.

Over RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem, gelegen aan Flaasdijk 1 te Chaam, is een RCN vakantiepark waar je heerlijk vrij kunt kamperen in natuurgebied op het terrein. Er is een overdekt zwembad met waterspeelparadijs aanwezig, liggend aan een recreatiemeer met gllijbanen, speeltuin en strand, flaasbloementrein, je kan er vissen op vissteigers, er is een restaurant met binnentuin en terras, WIFI is beschikbaar op het gehele vakantiepark en er is een brasserie waar je direct kan reserveren of het eten online kan bestellen om te laten bezorgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Chaam, Noord-Brabant
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/brabant/rcn-de-flaasbloem
  • info@rcn.nl