RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem

3.8 reviewscore • 13 reviews
S

Kindvriendelijk plezier in een bosrijke omgeving

De kinderen genoten van het meertje en er waren leuke speeltoestellen. Het sanitair was goed onderhouden en schoon. De horecavoorzieningen waren prima, maar de bediening kon wat beter.
Een nadeel waren de elektrische steps en scooters die soms hard rondreden. Gelukkig hadden we op de natuurcamping geen last van luidruchtige gasten. Het publiek op de camping was divers, maar er waren ook mensen met een wat luidruchtiger gedrag. Desondanks hadden we een prettig verblijf, omdat we op een rustig en leuk stukje camping stonden.

Sophie 10 jul 2023
Reageer
E

Wij komen hier graag

Wij komen altijd graag op deze camping. We kunnen nu inmiddels wel stellen dat wij vaste klanten zijn. Het is een kindvriendelijke camping en de sfeer is altijd top! Het wordt ook netjes onderhouden wat erg belangrijk is voor een camping. Het is nu buiten het seizoen maar we kunnen niet wachten om weer terug te gaan naar RCN de Flaasbloem. Deze zomer weer, zin in!

Erwin 10 jan 2024
Reageer
J

Weinig of geen begrip

Kwalitatief uitermate teleurstellende organisatie.
Wordt je 5 dagen voor je vakantie geopereerd met spoed, iets waar je niet om vraagt. Is het niet mogelijk om je vakantie om te boeken naar mei 2024 omdat ik geen annuleringsverzekering heb afgesloten.
Maar wil niet annuleren Maar zelfs bijboeken.
Besloten om nooit Maar echt nooit meer naar een RCN camping te gaan

Jack Vosdellen 15 sep 2023
Reageer
C

Genoten van mijn vakantie

Prima park en ik vind het niet erg om op zon groot park te zitten. Sanitair is prima op orde. Ook is er een leuk meertje. Zwembad geen ervaring mee helaas, misschien komt dat nog.
Ook zijn er diverse huurhuisjes aanwezig. Zal misschien ook een keer leuk zijn. Ik ga nog wel een keertje terug komen. Heb van mijn vakantie genoten.

Chantal 12 sep 2023
Reageer
H

Mooie locatie

Mooie locatie daar is dan ook alles mee gezegd bij droog zonnig weer het sanitaigebouw zeer vies. Na het douchen wilde ik de vloer met de trekker droog maken daar werd het alleen smeriger door de wasbakken lekte aan de sifon en een paar wc’s spoelde zeer slecht door Bij de supermarkt rekende ze 2x 4cent voor een plastic zakje voor de broodjes ipv 1x 4 cent wat ik ook al geldklopperij vind De kampeer velden waren leuk

Hen 10 sep 2023
Reageer
S

Mooie locatie

Wij hebben het erg naar ons zin gehad bij de Flaasbloem. Het ligt er prachtig bij en er is voor jong en oud genoeg te doen. Wij hebben hier twee weken vakantie gevierd. Echt een aanrader voor iedereen. Het animatieteam was ook super met leuke mensen. Het is wel een grote camping, daar moet je van houden, de gezelligheid.

Sandra 14 jul 2023
Reageer
T

Geweldige ervaring!

Ons verblijf op camping De Flaasblom was absoluut fantastisch! We stonden op het camperveld en het verschil met een andere camping waar we eerder verbleven was enorm. We hadden een prachtige ruime plek met alle voorzieningen die we nodig hadden. Het sanitair was nieuw en brandschoon. Het park werd goed onderhouden en er was veel te doen in de omgeving, vooral voor fietsliefhebbers. We hebben hier geweldige dagen gehad en zouden het zeker aanbevelen.

Tim 24 jun 2023
Reageer
L

Matig verblijf in een Finse schaduw lodge

Ons verblijf was helaas teleurstellend. De badkamer en aangrenzende slaapkamer hadden last van een rioollucht. Het terras was niet goed schoongemaakt en er lag hondenhaar tussen de planken. De hele lodge had behoefte aan een grondige schoonmaakbeurt en een likje verf op de deuren. Voor de prijs die we betaalden, was het absoluut niet de moeite waard.

Lisa 30 mei 2023
Reageer
F

Mooie natuur in Brabant

Heel erg genoten van onze tijd op dit mooie vakantiepark. Op het vakantiepark zelf valt meer dan genoeg te beleven. Ook voor kinderen is het erg leuk. Waar wij vooral van hebben genoten is van de natuur. De natuur is werkelijk prachtig. Mooie uitgestrekte bossen. Ook veel groen te vinden op het vakantiepark. Ook leuk aangelegde meertjes. Vriendelijke mensen, gewoon fantastisch. Wat ons betreft echt een aanrader. Zeker de moeite waard om RCN De Flaasbloem te bezoeken.

Fiona en Teun 14 dec 2022
Reageer
A

Tweede keer De Flaasbloem

In totaal zijn wij 2 keer bij De Flaasbloem geweest. Wij zijn ook bij andere vakantieparken van RCN geweest. Het is eigenlijk altijd goed. Nooit grote problemen gehad bij RCN vakantieparken. Altijd alles goed verzorgd. De vakantieparken zien er altijd goed verzorgd uit, waaronder ook De Flaasbloem. Ik zie ons dan ook nog wel een keer terug komen, want het is en blijft een mooi vakantiepark.

Anja 7 dec 2022
Reageer
F

Campervakantie

Wij hebben besloten om toch nog onze ervaring te delen. In de maand juli van dit jaar hebben we op dit vakantiepark gestaan met de camper. Hopelijk heeft degene die dit leest wat aan onze recensie. Daar doen we het voor.

Toen we aankwamen werden we zeer vriendelijk ontvangen. Onze eerste indruk van het park was zeer positief. Een mooi aangelegd park met veel groen. We voelden ons gelijk thuis. Onze camperplaats had een goede stroomvoorziening, gratis wifi en een tv-aansluiting. Huisdieren zijn ook toegestaan. Op het park zelf valt genoeg te beleven. Je kunt zwemmen, boodschappen doen en naar het restaurant. Er is overigens nog veel meer te beleven. Dit kun je wel terugvinden op de website. Het park was zelf dus helemaal in orde.

De omgeving is ook erg leuk. Om de hoek heb je een mooi en groot bosgebied. Hier kun je uren wandelen of fietsen. Ook zijn er leuke dorpjes in de buurt. Er zijn ook genoeg grote steden redelijk in de buurt. Breda, Tilburg en als je wat verder gaat Eindhoven. Je zit ook zo in België, wat ook echt leuk is.

Dat was onze ervaring bij RCN de Flaasbloem. Wij hebben ons zeer vermaakt. Er is wel altijd ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld de overvolle afvalbakken, soms wat geluidsoverlast e.d. Dat mag de pret niet drukken, want het is wel een heel goed vakantiepark.

Fam. Gerritsen 3 dec 2022
Reageer
C

Gezellige camping

Schoon sanitair wat wij heel belangrijk vinden. Het is ook een gezellige camping waar wij altijd met veel plezier komen. Er is veel te beleven op de camping. Je kunt buiten zwemmen en er is een strandje waar je heerlijk kunt zonnen. Ook is er een restaurant, een snackbar en sportfaciliteiten. Wij komen altijd met de camper maar er zijn ook mooie chalets te huur aan het water. Het is ook erg fijn dat er een supermarkt aanwezig is.

Carlijn 18 sep 2022
Reageer
G

RCN De Flaasbloem ervaring

Deze camping ligt op een mooie locatie. Mooie natuur met veel bos. Leuk meertje. Huisjes zijn ook prima in orde. Genoeg te doen op de camping en in de nabij gelegen dorpjes is ook genoeg te beleven. Het restaurant was redelijk te noemen. Het eten kan op zich beter, maar het was ook niet slecht. De campingwinkel is leuk met een groot assortiment. De camping is niet duur dus voor iedereen beschikbaar. Animatie voor kinderen was niet heel leuk en het personeelstekort merk je helaas wel. Er zijn zeker dingen die nog verbeterd kunnen worden, maar het was wel een leuke vakantie.

Gerben 25 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Chaam.

Over RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem, gelegen aan Flaasdijk 1 te Chaam, is een RCN vakantiepark waar je heerlijk vrij kunt kamperen in natuurgebied op het terrein. Er is een overdekt zwembad met waterspeelparadijs aanwezig, liggend aan een recreatiemeer met gllijbanen, speeltuin en strand, flaasbloementrein, je kan er vissen op vissteigers, er is een restaurant met binnentuin en terras, WIFI is beschikbaar op het gehele vakantiepark en er is een brasserie waar je direct kan reserveren of het eten online kan bestellen om te laten bezorgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Chaam, Noord-Brabant
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/brabant/rcn-de-flaasbloem
  • info@rcn.nl