Raamdecoratieshop.nl

Raamdecoratieshop.nl

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Veel keuze in gordijnen

Wat mij aansprak aan raamdecoratieshop.nl is dat ze veel verschillende gordijnen verkopen. Van rolgordijnen tot jaloezieën. Alles kun je er vinden. Echt veel verschillende soorten gordijnen in vele kleuren. Je kunt hier altijd wel wat vinden en de prijs valt ook mee. Ik zag wel verschillende kortingen, maar de gordijnen die ik heb besteld hadden helaas geen korting. Ik heb mooie rolgordijnen besteld en ze voldoen volledig aan mijn verwachting. Daar ben ik dus heel tevreden mee. Ik moest wel redelijk lang wachten op mijn bestelling. Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat ze op maat worden gemaakt, maar verder ben ik een tevreden klant. Zal hier zo weer bestellen.

Jordy 14 mrt 2023
Reageer
M

Rolgordijn op maat

Hele mooie verduisterende rolgordijn op maat gekocht. Achter mijn bed heb ik een groot raam waar ik deze rolgordijn heb geplaatst.. Dit rolgordijn is echt 100% verduisterend! Dat werkt echt perfect. Ik was huiverig maar ik heb er geen spijt van!

Op de site kan je de stof kiezen en vervolgens kun je je eigen afmetingen invullen. Ook heb je nog vele opties in welke cassette je wilt. Ook de onderlat kun je veranderen als je dat wilt en zelfs de ketting. Dat je zoveel mogelijkheden hebt om het gordijn aan te passen is echt perfect! Zo kan je het helemaal in de stijl van je eigen huis doen.

Marleen de Vos 7 jul 2022
Reageer
H

Shades van Raamdecoratieshop

Wij hebben 3 shades van Raamdecoratieshop in huis hangen. Met een prijs van over de 100 euro per shade waren ze niet goedkoop. Wel zijn we blij dat we deze keuze hebben gemaakt, want het ziet er echt goed uit. De shades zijn van een goede kwaliteit en ze zien er precies zo uit als op de site. Kortom, heel blij met deze shades van Raamdecoratieshop.

Hugo 30 apr 2022
Reageer
Beste woon en meubelwinkels

Dit zijn de beste woon en meubelwinkels van juni 2023.

Over Raamdecoratieshop.nl

Raamdecoratieshop.nl, onderdeel van HEWO Raamdecoratie, is uitgegroeid tot een van de grootste online raamdecoratie winkels in Nederland en België. Sinds 1983 is het bedrijf actief in de woninginrichting en nu bieden ze moderne raamdecoratie, waaronder op maat gemaakte rolgordijnen, via meerdere webshops aan. Met een eigen fabriek en showroom in Weert werken ze met een team van vijftien vakmensen aan het bedenken, ontwikkelen en produceren van raamdecoratie. Als klant profiteer je van het directe voordeel van de snelle levering vanuit hun eigen fabriek. De showroom en fabriek geven een goede indruk van de kwaliteit en professionaliteit van Raamdecoratieshop.nl. Op hun Facebook-pagina kun je zelfs een 360 graden filmpje bekijken van de binnenkant van de raamdecoratiefabriek. Met HEWO Raamdecoratie als betrouwbare partner ben je verzekerd van hoogwaardige raamdecoratie en een efficiënte service.