Qupid

Qupid

3.9 reviewscore • 8 reviews
B

Twijfels over de echtheid van interacties

Toen ik me aanmeldde op Qupid, verwachtte ik een platform waar echte connecties mogelijk waren. Echter, al snel kwam ik erachter dat de site niet helemaal is wat het lijkt. De dames die reageren op berichten lijken vooral geïnteresseerd te zijn in het verlengen van het gesprek, wat mij doet denken dat ze betaald worden met de opbrengst van de berichtjes die wij versturen. Het voelt aan als een moderne versie van een sekslijn waarbij je betaalt voor illusies in plaats van echte dates. De kleine lettertjes op de site vermelden dat het gaat om 'entertainment', wat mijn vermoeden bevestigt. Ik wil anderen waarschuwen: het vinden van een echte date op Qupid lijkt bijna onmogelijk.

Bram 18 sep 2020
Reageer
R

Een hart nog te veroveren

Mijn ervaring met Qupid is tot nu toe een mengeling van teleurstelling en plezier. Aanvankelijk zocht ik naar liefde, maar het lijkt erop dat deze site meer gericht is op erotiek. Dat kan natuurlijk aantrekkelijk zijn voor degenen die daar naar op zoek zijn, maar voor mij was het een verrassing. Ik besloot toch €22,50 uit te geven om het uit te proberen en ondanks mijn initiële twijfels, was het best leuk om soms te verdwalen in de spannende gesprekken. Ik ben van plan het in de toekomst nog eens te proberen, misschien wanneer ik meer in de stemming ben voor zulke avonturen.

Ruben 4 apr 2019
Reageer
M

Een ontmoeting met erotiek, geen cupido

Mijn tijd op Qupid was zeker een interessante ervaring. Ik vond het platform erg prettig en het maakte het mogelijk om snel en discreet met anderen in contact te komen. Tot nu toe heb ik nog geen echte date gepland, maar dat was ook niet direct mijn doel. De site is makkelijk te gebruiken en alles spreekt voor zich. Ik kijk er naar uit om in de toekomst meer interessante mensen te ontmoeten en te zien waar deze avonturen mij brengen.

Michiel 7 mrt 2019
Reageer
R

Erotiek in plaats van liefde

Goedemiddag iedereen, ook ik wil graag mijn positieve ervaring met Qupid delen. Zoals je al kunt opmaken uit de titel, is deze site ideaal als je op zoek bent naar erotisch getinte contacten. Veel gebruikers lijken succes te hebben met het scoren van een date, hoewel dat mij nog niet gelukt is. Maar ik ben van plan om daar deze zomer verandering in te brengen. Voorlopig neem ik een pauze, maar ik heb genoten van de tijd die ik er heb doorgebracht. Het was spannend en plezierig, om nog maar te zwijgen over de pittige gesprekken.

Rob 20 feb 2019
Reageer
I

Blijvend enthousiast na een jaar

Een jaar geleden besloot ik me aan te melden bij Qupid, en ik ben nog steeds blij met die beslissing. De website is een ware schatkamer voor wie op zoek is naar erotische avonturen. Tot nu toe heb ik al twee keer het genoegen gehad iemand via het platform te ontmoeten. Mijn persoonlijke ervaring bevestigt dat Qupid daadwerkelijk zijn beloftes waarmaakt. Het heeft mij geholpen om interessante mensen te ontmoeten en ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar vergelijkbare ervaringen. Het platform is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en biedt een veilige omgeving om gelijkgestemden te ontmoeten.

Ivar 15 feb 2019
Reageer
F

Inschrijven op valentijnsdag

Ik besloot me vandaag in te schrijven bij Qupid, geïnspireerd door Valentijnsdag. Overal zie je verliefde stelletjes en romantiek, en dat zette me aan het denken. Misschien is het een goed moment om iets nieuws te proberen. Het inschrijvingsproces was verrassend makkelijk en snel, wat een pluspunt is. Ik ben benieuwd of Qupid voor mij de juiste plek is om iemand te vinden.

Femke 14 feb 2018
Reageer
A

Van vriendschap naar mogelijk meer

Ik heb een gratis account aangemaakt op Qupid en wat me vooral aanspreekt, is de mogelijkheid om te beginnen met een vriendschap die kan uitgroeien tot meer. Deze aanpak vermindert de druk om direct de perfecte match te vinden. Het idee dat een connectie kan evolueren van iets casuals naar iets serieuzers – of misschien zelfs helemaal niet – spreekt me erg aan. Het geeft ruimte om natuurlijk te laten groeien wat er tussen twee mensen ontstaat.

Anne 17 dec 2017
Reageer
R

Weinig onderscheidend van andere sites

Als iemand die relatief nieuw is in de wereld van online daten, besloot ik Qupid uit te proberen. Ik merkte echter al snel dat deze site weinig verschilt van andere datingsites die ik heb geprobeerd. Het lijkt erop dat Qupid onderdeel is van een grotere groep datingsites, omdat het erg lijkt op een andere site die ik eerder heb gebruikt.

Rick 29 jun 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Qupid

Qupid is een ondeugende datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannend contact. Je introductietest mag dan ook gerust een beetje prikkelend zijn. Je kunt je inschrijven door een gratis profiel aan te maken. Nadat je bent ingelogd kun je zoeken naar een contact waar je graag meer van wilt weten. Door elkaar berichten te sturen kunnen jullie elkaar snel leren kennen en wie weet binnen een paar dagen een afspraak maken voor een date. Bij Qupid is de meerderheid van de members vrouw. Je kunt een anoniem account aanmaken waarmee je veilig kunt daten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://qupid.nl
  • team@qupid.nl