Kunst en hobby

Prepz.nl

1 review
100% positief

Altijd al eens zelfredzaam en zelfvoorzienend willen leven zonder hulp? Prepz.nl bezit vrijwel alle producten die preppen en off-grid leven mogelijk maakt. Het assortiment is zeer ruim en uniek met producten die je nergens anders vindt. Van een noodpakket in huis voor een noodsituatie of een compleet zonne-energiesysteem zodat je off-grid kan lezen. Prepz.nl helpt de klant een droom te verwezenlijken.

Grootmeesters is van alle kunst en hobbywinkels de beste keuze.

Bezoek Grootmeesters


Reviews (1)

  • Remco

    Goed voorbereid

    Vanwege alle spanningen in de wereld, zoals corona en de oorlog in Oekraïne, heb ik wat spullen van Prepz in huis gehaald. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn op het ergste, zeg ik altijd. Prepz is een geweldige webshop op dit gebied. Ze hebben echt alles en ze zijn zeker niet duur.

    Zelf heb ik al een waterfilter, gasmasker, EHBO tas, zaklamp en lang houdbaar voedsel in huis gehaald. Je weet immers maar nooit. Ik hoop natuurlijk dat ik dit allemaal niet nodig ga hebben, maar ik ben maar liever goed voorbereid op het ergste. Ik kon het geld ook wel missen en het ligt gewoon bij mij op zolder in een rugzak, voor het geval dat... Veel verder dan dit ga ik ook niet, maar het geeft mij wel een gerust gevoel en daar gaat het voor mij om.

    Remco 14 apr 2022