Pneus Online

Pneus Online

4.0 reviewscore • 10 reviews
J

Concurrerende prijzen met behoefte aan meer detail

Het is fijn dat de prijzen van de banden concurrerend zijn en tot tevredenheid stemmen. Echter, voor een meer geïnformeerde aankoop zou ik gedetailleerdere informatie over de banden willen zien, zoals welke opties er zijn voor sportief rijgedrag of juist voor comfort. Deze specificaties kunnen helpen bij het maken van een keuze die het beste aansluit bij mijn persoonlijke rijstijl en voorkeuren. Tot nu toe heb ik geen reden gehad om de klantenservice te contacteren, wat duidt op een soepel en probleemloos proces tot dit punt.

Joost 17 aug 2023
Reageer
D

Snelle zending maar onduidelijkheid

De verzending van mijn bestelling verliep vlot en de terugkoppeling over de producten was uitstekend. Echter, gedurende het bestelproces van de velgen en banden miste ik duidelijke informatie over of de geselecteerde banden wel bij de velgen pasten. Dit controleerde ik zelfstandig en gelukkig was mijn selectie correct. Maar mijn verwarring begon toen de titanium velgen die ik wilde niet verschenen in de lijst van mogelijke opties bij een bepaalde zoekmethode, wat zorgde voor onzekerheid.

Daan 3 nov 2023
Reageer
I

Leveringsprobleem met TPMS sensoren

Hoewel de banden en velgen zelf van goede kwaliteit waren, kreeg ik te maken met een ernstige fout: de TPMS sensoren die ik ontving waren niet alleen de verkeerde, ze waren ook nog eens incorrect geprogrammeerd. Deze fout dwong me om nieuwe sensoren aan te schaffen en te laten installeren, wat me onverwachts €370 extra kostte. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met Pneus, maar zonder succes. Blijkbaar is dit een bekend probleem bij de montageplaatsen, dus ik adviseer om elders te bestellen waar je zeker kunt zijn van correcte levering.

Iris 1 nov 2023
Reageer
B

Half half ervaring

Ik was erg tevreden over de snelle service van Pneus. Echter, de leveringsdetails lieten te wensen over. Er was geen informatie over de bezorgtijd de avond voordat de levering plaatsvond, en uiteindelijk werden de banden gewoon voor mijn deur neergezet toen ik niet thuis was. Het leek erop dat dit probleem eerder bij de bezorger lag dan bij Pneus zelf.

Bas 24 okt 2023
Reageer
L

Eerste ervaring met bandenaankoop online

Voor het eerst heb ik online banden aangeschaft voor zowel mijn auto als mijn motor. Na een uitgebreide vergelijking op de site, besloot ik voor mijn auto aparte winter- en zomerbanden aan te schaffen in plaats van all-season banden. Voor de motor vond ik ook de juiste banden na zorgvuldig vergelijken. Het enige minpunt was dat de levering verdeeld was over drie verschillende momenten, maar uiteindelijk ontving ik alles in goede staat. Ik ben van plan om de banden zelf te monteren.

Lucas 21 okt 2023
Reageer
R

Kwalitatieve banden tegen een voordelige prijs

De Toyo NanoEnergy 3 banden die ik aangeschaft heb, bieden een uitmuntende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, wat mijn tevredenheid over het product zelf verzekert. Echter, de communicatie omtrent de levering liet te wensen over; ik ontving geen specifieke informatie over de leveringsdatum en -tijd. Een verbetering in de communicatie zou de klantbeleving aanzienlijk verbeteren en het aankoopproces naadloos maken.

Ruben 26 sep 2023
Reageer
S

Snelle levering, maar lawaaierige banden

De levering van mijn Toyo NanoEnergy 3 banden verliep vlot en probleemloos, wat zeker gewaardeerd wordt. Na de montage echter, merkte ik op dat de banden, vooral de 255 maat voor de achterwielen, aanzienlijk veel rijgeluid produceren. Dit was een onverwachte en teleurstellende bevinding, gezien het belang dat ik hecht aan een stille rijervaring. Het lijkt erop dat er een compromis is tussen de prestaties en het comfortniveau, wat niet geheel aansluit bij mijn verwachtingen.

Stefan 24 sep 2023
Reageer
E

Probleemoplossing van uitstekende service

Er ontstond een probleem met het bezorgbedrijf; mijn beloofde levering van banden kwam niet op tijd. Dit was aanvankelijk een bron van frustratie. Desondanks kwam de klantenservice, en in het bijzonder een medewerker van Pneus, snel in actie. Hun hulpvaardigheid en efficiënte aanpak leidden tot een snelle oplossing van het probleem. Dankzij hun inzet kon ik alsnog tevreden zijn over hoe de situatie is afgehandeld.

Emma 6 sep 2023
Reageer
T

Soepel bestelproces, onjuiste montagekosten

Het bestelproces van de banden was indrukwekkend gestroomlijnd, en de communicatie over de leveringsstatus was helder en consistent. Echter, stuitte ik op een onverwachte tegenvaller bij de montage: de werkelijke kosten weken af van de online geciteerde prijs, met een niet onaanzienlijk verschil van €29. Deze onvoorziene extra uitgave was een onplezierige verrassing en een punt van aandacht voor toekomstige transparantie.

Thijs 28 aug 2023
Reageer
M

Goedkope autobanden

Nieuwe autobanden bestel ik altijd bij Pneus Online. Goedkoop maar wel goede kwaliteit banden. Ze hebben een groot assortiment dus je hebt veel keuzes om uit te kiezen. Meestal ga ik gewoon voor hetzelfde merk omdat mij deze wel bevallen. Mijn autobanden hebben mij nog nooit in de steek gelaten en ze gaan best wel lang mee. Mijn banden hadden ze ook altijd op voorraad. Als je ook goedkope maar toch kwalitatief goede autobanden zoekt, kan ik Pneus Online zeker aanraden.

Milan 26 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Pneus Online

Pneus Online is een uitstekende online winkel voor mensen die op zoek zijn naar banden van hoge kwaliteit. De website biedt een breed scala aan banden van verschillende merken en maten voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Pneus Online biedt ook een gemakkelijk te gebruiken zoekfunctie waarmee klanten snel en eenvoudig de juiste banden kunnen vinden voor hun voertuig. De prijzen van de banden zijn zeer redelijk en de website biedt ook kortingscodes en andere promoties aan. Bovendien biedt Pneus Online ook een professionele montage service, waardoor het hele proces van het kopen en monteren van nieuwe banden naadloos verloopt. Als u op zoek bent naar kwaliteitsbanden voor uw voertuig, dan is Pneus Online een geweldige keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.banden-pneus-online.nl
  • klanten@banden-pneus-online.nl