pipoos

pipoos

3.9 reviewscore • 10 reviews
J

Last-minute toch nog geholpen

Toen we dringend knutselmateriaal nodig hadden voor een op handen zijnde activiteit, kwamen we bij Pipoos terecht. We waren aangenaam verrast door hun uitgebreide assortiment, waar we precies vonden wat we nodig hadden. Het feit dat ze zo snel konden leveren - al de volgende dag - was een enorme opluchting. En toen er een kleine hiccup was met de bestelling, regelden ze meteen een nalevering zonder enig gedoe. Het is zeldzaam om zo'n responsieve en klantgerichte service te vinden, vooral wanneer je in een knijp zit. Pipoos heeft echt boven en buiten onze verwachtingen gepresteerd, en ik zal ze zeker aanbevelen bij anderen.

Jeroen 14 jul 2023
Reageer
K

Buitengewone snelle levering

Pipoos heeft een uitgebreid assortiment producten, en hun levering is buitengewoon snel. Soms lijkt het erop dat niet het volledige scala aan decopatch-producten online beschikbaar is, maar over het algemeen ben ik erg tevreden met hun service. Heb hier andere recensies gelezen waar mensen ontevreden zijn, maar daar kan ik mij niet in vinden.

Karin 16 sep 2023
Reageer
P

Te lange levertijd en slechte service

De service van Pipoos laat nogal te wensen over. Ondanks mijn verzoek om mijn bestelling in een filiaal op te halen, duurde het meer dan een week voordat ik mijn producten kon bemachtigen. Toen ik eindelijk in de winkel arriveerde, moest ik lang wachten omdat er geen medewerker bij de kassa was. Terwijl er alle tijd werd genomen voor een andere klant, werd de groeiende rij bij de kassa genegeerd. Hoewel specifieke vragen zeker aandacht verdienen, mogen klanten die gewoon een pakket willen ophalen niet worden verwaarloosd.

Paul 11 sep 2023
Reageer
T

Frustrerende website ervaring

Hoewel de producten en klantenservice van Pipoos over het algemeen goed zijn, geef ik slechts 3 sterren vanwege de frustrerende website-ervaring. Het bestellen van enkele producten uit dezelfde categorie verloopt redelijk soepel, maar bij grotere bestellingen met verschillende categorieën duurt het uren om de bestelling te plaatsen. De site is traag en springt vaak terug naar het begin, wat zeer irritant is. Bovendien is het proces om volle spaarkaarten in te dienen omslachtig. In deze moderne tijd zou de website de punten automatisch moeten bijhouden en direct bruikbaar moeten maken.

Thomas 7 sep 2023
Reageer
A

Gebruiksvriendelijke website

Pipoos heeft een gebruiksvriendelijke website, maar ik zou willen voorstellen dat ze overwegen om klanten de mogelijkheid te bieden om online zegels te sparen of op een andere manier online plakzegels in te wisselen. Dit zou handig zijn voor mensen die graag online winkelen. Toch een dikke voldoende voor deze website.

Anne 7 sep 2023
Reageer
M

Drie opbergdozen besteld

Ik had drie opbergdozen besteld voor mijn kralen, maar helaas was één ervan beschadigd bij aankomst. Pipoos bood onmiddellijk een passende oplossing en de volgende dag ontving ik een nieuwe opbergdoos. Dit toont aan dat ze uitstekende service bieden en vriendelijke klantenservice hebben. Ik ben hier erg blij met mijn ervaring.

Marleen 2 sep 2023
Reageer
R

DHL verpest het voor Pipoos

Hoewel Pipoos als bedrijf goed is, laat de bezorgservice van DHL veel te wensen over. Mijn product werd pas na 3 dagen geleverd vanwege problemen met de bezorging door DHL. Ik had zelfs een afspraak gemaakt met DHL om het pakket onder de carport te plaatsen, maar ze zijn niet eens langs geweest.

Robert 24 aug 2023
Reageer
I

Nooit problemen met de producten gehad

Toen mijn pakket ineens vertraagd was, nam ik contact op met de klantenservice van Pipoos. Ze reageerden snel en startten een onderzoek. Slechts 2 dagen later ontving ik mijn pakketje. Ze hebben altijd snel en efficiënt gehandeld, en ik heb nooit problemen gehad met de producten. Ik ben zeker tevreden over hun dienstverlening.

Ingrid 1 aug 2023
Reageer
L

Kwetsbare verpakking van schilderdoeken

De schilderdoeken zelf zijn prima, maar ze waren kwetsbaar verpakt voor verzending. Ze waren enkel in krimpfolie verpakt, waardoor de hoeken van de doeken licht beschadigd raakten. Mijn advies zou zijn om ze in een kartonnen doos met hoekbeschermers te verzenden. Ik was hier niet blij mee en kon niet genieten van mijn bestelling, maar hopelijk verandert dit voor anderen.

Lotte 4 jul 2023
Reageer
D

Wat een geweldige service van Pipoos

Ik had een product online besteld en als cadeau gegeven. Helaas bleek het product gebreken te vertonen (lekkende stiften en stiften die niet werkten). Ik nam direct contact op met de klantenservice van Pipoos en zij boden aan om het product te retourneren. Zodra ik het door Pipoos aangemaakte verzendlabel bij het postkantoor liet scannen, werd er meteen een vervangend pakket voor me klaargemaakt, dat de volgende dag werd geleverd. Dit bewijst dat ze een uitstekende service bieden.

Dennis 1 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over pipoos

Bij hobbywinkel pipoos is er voor iedereen, jong en oud, beginnende en ervaren creatievelingen, een passie te vinden. Of je nu een winkel bij jou in de buurt bezoekt of rondkijkt in hun webshop, je zult kennismaken met nieuwe materialen, technieken ontdekken waar je nog nooit van hebt gehoord en jouw nieuwe hobby vinden! Het maakt niet uit waarom je iets maakt of wat je precies maakt, het belangrijkste is dát je het maakt. Met een assortiment van meer dan 8.000 hobbyartikelen brengt pipoos jouw fantasie en creativiteit tot leven. Het brede en actuele assortiment groeit mee met de laatste trends op het gebied van tekenen, schilderen, handwerken, bakken, knutselen met kinderen en vele andere hobby's. Laat je inspireren en geniet van eindeloze creatieve mogelijkheden bij pipoos.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://pipoos.com
  • klantenservice@pipoos.nl